Schadelijke Vulkanen 2010

Schadelijke Volcano Database 2010 "The Year in Review

CatDat Volcano schade database door James Daniell

Inleiding
Ik hoop dat u de eerste editie van de CATDAT Jaaroverzicht van schadelijke Volcanoes genieten. Ik verzamel vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, overstromingen en andere natuurramp verlies van gegevens voor een paar jaar, met een meer gezamenlijke inspanning in het verleden 2 om 3 jaar voor de opbouw van de databases verder.
Dit verslag over 2010 toont slechts een klein percentage van de verzamelde gegevens.

Het doel van dit rapport is om de schadelijke vulkanen van het jaar 2010 presenteren over de hele wereld die werden in de CATDAT Schadelijke Vulkanen Database aangegaan op het gebied van hun sociaal? Economische effecten.
Dit 2010 verslag zal ook proberen de CATDAT Schadelijke Vulkanen Database voor die mensen die niet hebben gelezen of gehoord over te introduceren.

Eerst en vooral een grote dank aan mijn verloofde © e, Maren, voor de ondersteuning van mij door de sporadische late nachten (bij vulkaanuitbarstingen hebben plaatsgevonden), maar ook met SMS-updates, vertalingen, constante vulkaan discussies en intellectuele gesprekken. Ik zou ook graag mijn ouders, Anne en Trevor, en ook mijn zus, Katherine, bedanken voor de vele rapporten en papieren ik heb hen gezonden en zij hebben gecontroleerd en voor de vele updates met betrekking tot potentiële natuurramp gegevens.

Een grote dank gaat uit naar de generaal Sir John Monash Foundation (ondersteund door de Australische regering), die zijn mijn promotieonderzoek financieren in Karlsruhe bij het KIT / CEDIM en had kon ik deze keuze uit alle wereldwijde instellingen.
Ik wil graag naar de universiteit van Adelaide, Australië, Universite Joseph Fourier ©, Universiteit van Pavia en Karlsruhe Institute of Technology bedanken voor de achtergrond van mijn studie uit te voeren en om altijd het leren buiten de cursusomgeving.
Ook dank aan het Centrum voor Ramp Management en Risk Reduction Technology (CEDIM) voor de ondersteuning van mij in mijn onderzoek in de natuurramp veld. Bovendien zou ik graag Friedemann Wenzel, Bijan Khazai, Kevin McCue, Ellen Gottschà ¤ mmer en Tina Kunz? Plapp bedanken voor hun belangstelling, steun en motiveren mij om mijn werk te publiceren.

Hartelijk dank,
James Daniell

Klik op een van de cover pagina's hieronder om het rapport te openen of onder bekijken op deze pagina

[gview file="http://earthquake-report.com/wp-content/uploads/2011/02/CATDAT-VOLC-Data-1st-Annual-Review-2010-James-Daniell-02.02.pdf"]