EQ-reporter voor Android smartphones en tablets - Google Play Store

Download nu onze Beta-versie van onze Earthquake Reporter-app in de Google Play Store

Het is een No-Frills applicatie doe gewoon wat het moet doen, en informeer je snel van een net geregistreerde aardbeving. In vergelijking met de meeste andere visueel sterker toepassingen weten we in ieder geval wat een aardbeving en de impact van een aardbeving zijn. Zodra we een gevaarlijke of bijzondere aardbeving beschouwen, zullen we beginnen met schrijven op de INFO-pagina die verband houdt met de aardbeving in de toepassing. Niemand anders in de wereld is momenteel in staat om zo'n dienst te leveren.
Onze reactie sectie onderaan deze pagina is open voor commentaar en / of bug reporting.
Als u van onze applicatie houdt, vergeet niet om het een beoordelingsscore te geven. Dank je

belangrijk : Vooral na een enorme tot zeer sterke aardbeving moet u het niveau van de grootte van de app (magnitude scaler) verhogen, anders kan het erg vervelend worden. De M8.1-aardbeving in Mexico of zeer sterk naar massale Chileense aardbevingen heeft een zeer hoog naschokpatroon (als deze verschilt van aardbeving tot aardbeving)
Belangrijke 2 : Als gebruiker van onze applicatie krijgt u de melding van een nieuwe aardbeving bijna op hetzelfde moment als Earthquake-Report.com. Als u op de knop INFO klikt, moeten we vaak nog extra details schrijven. Vernieuw de pagina na een paar minuten en u vindt onze schatting van mogelijke schade en eventueel andere informatie.

Screen Shot op 2017 09-08-13.30.13

Comments

  1. Rico sillevis zegt:

    Aardbeving gevoeld zitten in kalimaki.
    Duurde 3 / 5 seconden.
    Geen schade.
    Wel raar gevoel. Appartement deinde.

Spreek je gedachten

*