Doe mee als vrijwilliger en laten we aardbeving report.com sterker

Als een regelmatige lezer van earthquake-report.com, weet je dat onze site iets speciaals is op internet. Niemand anders in de wereld behandelt aardbevingen over de hele wereld op dezelfde manier en geen andere site of initiatief is net zo goed in het melden van zojuist aardbevingen dan wij. We hebben geen instrumenten in het veld omdat USGS, EMSC, CWA et enz. Genoeg uitstekend materiaal hebben geïnstalleerd. Voor ons is de maatschappelijke impact / wetenschappelijke data-aanpak waar het om gaat. Nu al hebben we de beste interactieve site ter wereld met I Have Felt It-rapporten van over de hele wereld. Zelfs als we erg populair zijn, hebben we nog een lange weg te gaan.
Doe mee en word een vrijwilliger van (een van de beste) wereldwijde aardbevingen- en vulkaanrapportagewebsites ter wereld
We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers in de volgende categorieën:

Seismologen / geologen en vulkanologen

Om ons wereldwijde succes het hoofd te bieden, wil Earthquake-Report.com de groep mensen die rechtstreeks verantwoordelijk is voor de aardbeving en vulkaanreportage zelf uitbreiden. Wat moet worden geschreven, is gemakkelijk te zien in de bestaande artikelen op de website. Het uitleggen van aardbevingen en vulkaanactivatiemechanismen, zodat bijna iedereen het kan begrijpen, is een van de belangrijkste problemen van deze site.
Klik hier voor het contactformulier

Humanitaire noodhulp na aardbeving

Een verwoestende aardbeving wordt altijd gevolgd door hulp, inspanningen op de korte en middellange termijn en op lange termijn. Earthquake-report.com wil verslag doen van al deze geweldige inspanningen. Het is jouw taak om erachter te komen welke organisaties werken in het door de aardbeving getroffen gebied, contact met hen op te nemen en hen te vragen hun blogs en foto's te delen met earthquake-Report.com.
Klik hier voor het contactformulier

Druk op exchange facilitator

Als non-profitorganisatie willen we onze rapporten en onze gebruikerservaringen delen met de rest van de wereld. Het is jouw taak om nieuwswebsites en kranten ervan te overtuigen onze informatie (en ervaringsrapporten) te gebruiken in ruil voor een samenwerking in het geval dat een aardbeving in hun land plaatsvindt. Het combineren van het beste van 2-wereld zal een toegevoegde waarde genereren voor beide.
Klik hier voor het contactformulier

Vrijwilligers voor verschillende taken

Als je bereid bent om als vrijwilliger deel te nemen aan dit project, Laat het ons weten.
We hebben een dringende behoefte aan mensen die heel goed Facebook, Google+, Twitter enz kennen. Bij verschillende accounts zullen er meer tweets moeten worden gemaakt met relevante inhoud, antwoorden op mensen, moderatie, proberen meer fans te krijgen, enz.
Als u goed weet hoe u met een van deze sociale platforms kunt werken, laat het ons dan weten
Klik hier voor het contactformulier