Wereldwijd Volcano aardbevingen en Volcano aardbeving kennisgevingen

Deze lijst is een spin-off van onze normale Wereldwijd Aardbeving lijsten. Het enige doel is om aardbevingen te detecteren in de directe omgeving van actieve vulkanen.
Earthquake-Report.com (minder dan 2 jarig bestaan) was een van de eersten die een aantal grote uitbarstingen op te sporen in de wereld, vooral omdat we de opvolging van aardbevingen wereldwijd. Of de vulkaan is in Kamchatka, Papoea-Nieuw-Guinea of ​​in de Stille Oceaan, zal het altijd een gekoppelde aardbeving patroon, vooral als het barst weer na lange tijd. Veel vulkanen in de wereld zijn of slecht gecontroleerd of helemaal niet gecontroleerd. Aardbevingen daarentegen zijn geregistreerd over de hele wereld.
beperkingen : De huidige earthquake-report.com-database met aardbevingen wordt gevoed door een klein aantal seismologische instanties (om technische redenen). Alleen de sterkere Magnitudes worden gerapporteerd door deze instanties in het geval van wereldwijde aardbevingen. Ons systeem probeert deze signalen te vangen als ze zich binnen een bepaalde straal rond de vulkaan voordoen. Momenteel zijn groottes van 4 + goed gerapporteerd in de wereld, sommige continenten zoals de VS en Europa rapporteren ook kleinere grootheden, waardoor we veel eerder activiteit kunnen detecteren.
De hypocenters kan een ernstige fout marge zowel voor diepte en dat geldt ook voor de epicentra ook.
Wat moeten we op zoek naar ? : Sterkere ondiepe aardbevingen (minder dan 5 km diepte). We volgen deze aardbevingen vanaf het einde van 2011.
Aardbeving E-mail Notification: Het abonnement blok boven iedere vulkaan lijst kunt u zich abonneren op ALLEEN de aardbevingen die zich onder deze vulkaan. Als we melding van een aardbeving onder een vulkaan, is de volgende stap die je moet doen gaat de website van de lokale seismologische bureau en het bijhouden van de meer gevoelige datastromen

We zullen geleidelijk pagina's maken voor alle vulkanen in de wereld, maar dit is een voorbeeld voor Europese landen

Europa: Canarische Eilanden (Spanje) - Griekenland - Italië -

Afrika: Eritrea en Ethiopië -

Noord-Amerika: Verenigde Staten - Californië - Oregon - Washington -

Pacific: Marianen - Nieuw Zeeland -