Sumatra aardbeving Indonesië - 3 mensen gedood, 3 mensen gewond + 1000's van huizen en gebouwen beschadigd

Overzicht aardbeving: De zeer sterke Subulussalam , Atjeh aardbeving op tussenliggende diepte gebeurd hieronder land op Sumatra, Indonesië. 3 mensen zijn gedood, talrijke huizen ingestort, veel meer waren beschadigd en grote paniek in zeer grote steden als Medan.
Dit artikel maakt deel uit van het veel langer artikel rapportage volledig van de Sumatra aardbeving

Bijwerken 07 / 09 - 12: 47 UTC De BPBD (Sinkhil Ramp Agentschap voor het beheer) Is heel boos over de media-horror als gevolg van deze aardbeving. Ze verwijzen naar enige 1 persoon gedood door rechtstreekse impact heeft. Tribunnews houdt zijn verhaal (met details) dat ten minste 2 andere mensen zijn slachtoffer van de aardbeving door indirecte impact.
Aardbeving-rapport: @ ER richten we ons op betrouwbare bronnen die melden gedetailleerde verhalen over wat er gebeurd is, vaak met vermelding van de namen van de getroffen mensen, welk dorp wat er is gebeurd, enz. De meeste van onze bronnen zijn of officiële of plaatselijke pers (veel reporters), die kan worden vertrouwd. Ook belangrijk voor ER zijn de indirecte dood van een aardbeving. Mensen gedood door een hartaanval tijdens het schudden zijn indirecte slachtoffers van de aardbeving.

Belangrijke update 07 / 09 - 07: 08 UTC : Indonesische autoriteiten hebben gemeld dat een 4th persoon is gedood (1 jongen werd gedood door directe impact, de andere 3 door indirecte oorzaken, zoals uitgelegd in het eerste artikel (link hierboven).

De schade was (zoals gewoonlijk) ver onderschat de eerste dag na de aardbeving. Sinds gisteren autoriteiten zijn doorgegaan met verdere beoordelingen van de situatie te maken. Hun rapporten hebben aangetoond veel meer impact dan aanvankelijk werd gedacht. 1,417 huizen werden vernietigd in SubulussalamWerden 417 huizen zwaar beschadigd en nog veel meer licht beschadigd. 3 provincies samen met Subulussalam (Pakpak Bharat, Humbanghasundutan (Humbahas) en Dairi) ook te lijden ernstige schade. Naast huizen ook kantoorgebouwen, moskeeën, scholen, ziekenhuizen, irrigatie-infrastructuur, etc etc was beschadigd.
Naast de 4 mensen gedood, werden 3 mensen in Dairi gemeld ernstig gewond.
De Atjeh Ramp Management Agency (BPBA) en de Sociale Dienst van Atjeh hebben snelle noodhulp aan de getroffen mensen in het aardbevingsgebied.
Het schade schatting, in Subulussalam alleen zou hoger zijn dan 50 miljard Rupiah.
Inwoners van Subulussalam en Singkil hebben gezegd dat de schudden ging zo ongeveer 2 minuten wat verklaart de schade en slachtoffers (hoe langer de aardbeving is duurzaam, het meer kwetsbare gebouwen worden).

bijwerken : Aardverschuivingen en puin hebben gesloten de hoofdweg tussen Kabanjahe en Kutacane, Zuidoost-Aceh Regency. De sluiting leidt tp een rij van honderden bussen uit de richting van Kabanjahe Kutacane, Of vice versa. Zwaar materieel van de Rijkswaterstaat werd ingezet om duidelijke aardverschuivingen en puin.
Daarnaast tal van andere wegen in de provincie Atjeh zijn geblokkeerd door aardverschuivingen, scheuren, gaten etc.

Belangrijkste aardbevingsgegevens:
Magnitude: 6.5 6.6 en 6.7 BMKG (Indonesië)
UTC-tijd: Maandag september 05, 2011 op 17: 55: 13 GMT
Lokale tijd op epicentrum: dinsdag, september 06, 2011 op 12: 55: 13 uur in epicentrum
Diepte (het hypocentrum): 52 km 110 km - 78 km BMKG (Indonesië)
Geo-locatie (s):
Zeer dicht bij Kluet Selatan, Bakongan en Trumon
100 km (62 mijl) ten ZW van Medan, Sumatra, Indonesië

Links naar belangrijke kaarten
USGS Voelde u zich in Map
Google satelliet kaart van het gebied met de soort terrein de aardbeving plaatsvond
Historische aardbevingen in kaart te brengen
Seismische gevaar kaart
Shaking kaart
Focus mechanisme rapport
Menselijke invloed kaart

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website