Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-09-1

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Iran (geothermische installatie)
Iran eerste geothermische pilot plant zou worden gebouwd in Meshkin-Shahr stad - het noordwesten van Iran. De putten zijn geboord en Iran is van plan om de eerste 5-megawatt elektriciteitscentrale te vestigen op een van de putten. Ook Iraanse ingenieurs hebben een 35 kilometer diepe put geboord in Sabalan bergen - gelegen in het noordwesten van Iran om geothermische bronnen te gebruiken. $ $ $

Hostoric tsunami's
Het ooggetuigenverslagenGeschreven in de kolommen van rechts naar links en van boven naar beneden, getuigen dat er geen waarschuwing van de tsunami, Nee schudden om dorpelingen te rijden aan hoge grond voor de golf hit, verdrinking rijstvelden en verzadigen van een slotgracht. De inzendingen, geschreven door handelaren, boeren en samurai, alle duidelijk geven de tijd en datum: net na middernacht op woensdag januari 27, 1700. $ $ $

Japan (Tokyo enorme aardbeving kansen)
Het mogelijkheid van een enorme plaat-grens aardbeving versterkt door simultane bewegingen in twee of meer aandachtsgebieden onder Tokyo is toegenomen sinds de Great East Japan Earthquake, Aldus de Universiteit van Earthquake Tokyo Research Institute. $ $ $

Nieuw-Zeeland (aardbeving kosten)
De kosten van de dodelijke opeenvolging van aardbevingen in de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch is gestegen, en zal nu waarschijnlijk boven $ 17 miljard. Nieuw-Zeelandse regering op dinsdag meer dan verdubbeld zijn eerste aansprakelijkheid schatting van $ 2.6 miljard tot $ 6 miljard. De rest van de kosten komen voor rekening van particuliere verzekeraars. De kosten van de aardbevingen komt neer op ongeveer 10 procent van de jaarlijkse van het land de economische productie. $ $ $

Indonesië (Banda Aceh tsunami toerisme)
De kaart overhandigd aan mij in mijn hotel in Banda Aceh werd gemarkeerd met toeristische plekken. Een tsunami museum, een boot geveegd op het dak van een gebouw, massagraven ... Ik had de woorden "tsunami toerisme" gehoord en was nog steeds af of het niet een beetje te veel toen ik meneer Rahmadhani, 40, van de Aceh Cultuur en Bureau voor Toerisme. $ $ $

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website

Comments

  1. Edward Lane zegt

    Enkele nieuwe Fouten ontdekt in Oregon door Lidar lijkt het misschien interessant zijn
    http://seattletimes.nwsource.com/html/localnews/2016103961_oregonfaults04.html