Naschokken Virginia + 116 "Ik voelde het" rapporten

Nieuwste update: veel extra vond ik het verslag
Overzicht aardbeving: Zwakke tot matige naschokken zijn rammelen de Virginia aardbevingsgebied. We verwachten niet dat bijkomende schade, maar op basis van de Felt verslagen, de naschokken zijn gevoeld in een beperkt gebied rond de Mineral / Louisa epicentrum.
Lees ook : Zeer sterke en gevaarlijke aardbeving rammelaars Virginia - schade overzicht
Lees ook : Inzicht in de Magnitude 5.8 Virginia aardbeving (augustus 23, 2011)
Lees ook : Naschokken Virginia + 116 "Ik voelde me It" rapporten
Lees ook : Video selectie van de Virginia aardbeving door aardbeving-Report.com
Lees ook : Wat reist sneller dan een aardbeving? Guess ...

Wij vragen mensen die gevoeld hebben deze aardbeving om hun informatie te delen met onze vele lezers (ook van uw regio). Alstublieft gebruik maken van de "Ik voelde me het" te vormen hieronder.

Naschokken op september 7 GMT
M 2.1 2011 / 09 / 07 05: 56 Diepte 6.1 km 4 mi ZZW van Mineral, VA
01: 56: 43 uur in epicentrum
Vilt rapport : Over 1: 15 Eastern Time voelde mijn huis trillen en mijn bril was schudden en gerammel

Bijwerken 01 / 09 - 05: 09 uur lokale tijd :
M 3.4 2011 / 09 / 01 09: 09 Diepte 4.9 km VIRGINIA
05: 09: 37 uur in epicentrum
Een van de meer krachtige naschokken.
6 km (4 mijl) SSE (156 °) uit Mineraal, VA en 13 km (8 mijl) SE (125 °) uit Louisa, VA
Satelliet kaart van de grotere epicentrum gebied
Vilt rapporten van deze naschok:
Charlottesville, VA: 5: 09am 8 seconden van licht schudden - genoeg om de ramen rammelen, wakker ons, en de honden.
Locust Grove, VA - Duurde ongeveer 20 - 30 sec
Spotsylvania, VA - Het voelde alsof het huis was gaan over rumble strips op de snelweg ... duurde ongeveer 30 seconden.
Scottsville, VA - Duurde misschien 7 of 8 seconden.
Nieuwe Canton, VA - ik had net gewekt en voelde het huis schudden. Er was een lichte "boom", alsof er iets van het huis had geraakt en vervolgens hoorde ik de kozijnen rammelen en hoorde het gerommel. Dit is de 4th naschok ik heb gevoeld / hoorde thuis sinds de aardbeving van vorige week.
Montpelier, VA - Gewekt door luid rommelend geluid.
Oldenburg, IN - ik was in bed en het was iets te schudden - voor wat voelde als een zeer lange minuut. Ik keek naar mijn klok en zag dat het 5: 10 am (ER: Moeilijk te geloven als we spreken van een afstand tot het epicentrum van 400 mijl)
Cartersville, VA: We zijn steeds matig schudden elke avond sinds de grotere Quake.They klinken als de trein kolen auto's te stoppen, veel knallend hoe luider de knal van de slechtste in de geschud van het huis. Het gaat door met de hardste klap met een hef-of golf en dan langzaam het slaan verdwijnt in de verte, als een trein naar beneden het spoor.
Nelson, VA: rammelde mijn ramen.
Richmond, VA: Op ongeveer 5 uur vanmorgen, Sept 1, mijn man en ik werd wakker als onze ventilator aan het plafond en de ramen trilden ongeveer 30 seconden. Het was vrij sterk om ons wakker te schudden, maar niet genoeg voor ons om opraken van het huis.
Goochland County, VA: Vilt aardbeving rond 5 uur vanmorgen. Moest weer recht te beelden op de muur!
Petersburg, VA: Licht schudden
Alexandrië, VA: Woke up om het effect van het veroorzaken van grote spiegel te vallen en breken in de badkamer.
Manakin Sabot, VA: Het was ongeveer 5: 10 vanmorgen ... Ik werd wakker met mijn bed te schudden en het huis rammelen. Een zeer storende ding om wakker te worden!
Lake Monticello, VA: plotseling Gewekt door vrij sterke gerommel en een beetje schudden na 5 uur. September 1, 2011.
Unionville, VA: Mijn klok zei 5: 04 maar zijn allemaal hetzelfde .. luid gerommel, duurde ongeveer een halve minuut of zo en het schudden van de muren en vloeren laatste bijna net zo lang .. Ik hoorde het gerommel een paar seconden voordat ik voelde het huis te schudden. Dus, ik stond op en gecontroleerd op iedereen en ik was de enige die werd wakker van de luide rumble.
Dus ging ik terug naar bed en zei: man ik hoop dat is het einde ervan ... Dat is de derde om me wakker van een dode slaap. De ene net voor 1: 00 uur en de een de volgende ochtend net na 1: 00 ben vorige week waren de eerste twee om me wakker uit 3 keer totaal. Nu Ik wou dat ik wist dat het was het einde van het! als ik hen niet graag 's nachts !! LOL.

Bijwerken 29 / 08 - 11: 48 uur lokale tijd : Nog een naschok gaat samen met een aantal licht schudden heeft geslagen de Virginia aardbevingsgebied. Epicenter op bijna dezelfde locatie dan de mainshock, dicht bij de Mineral en Louisa.
Magnitude: 2.6 @ een diepte van 8.5 km. 48 km (29 mijl) OZO van Charlottesville, Virginia en 56 km (34 mijl) ten ZW van Fredericksburg, Virginia.
Vilt verslag (en) :
Charlotteville
, Va: In de buurt van Charlottesville Pantops gebied, augustus 30th voelde ik een andere tremor rond 11: 20pm gisteravond, augustus 29th ..... duurde ongeveer 10 seconden. Heeft iemand anders voelen? - MMI III

Bijwerken 27 / 08 - 11: 16 uur lokale tijd: Een zwakke 2.7 magnitude naschok sloeg het gebied op een diepte van 5.1 km op 11: 16 PM augustus 27. Het epicentrum bevond zich het dichtst bij Louisa en Mineraal en 42 km van Charlottesville, VA
Vilt Verslagen van deze naschok :
Oranje, VA - voelde ik een zeer zwakke aftershake in Gordonsville, Orange County, VA, rond 11: 30 of zo. Gordonsville ligt op slechts een korte afstand van Mineral waarvan het epicentrum van de aardbeving van vorige week was, en ik heb een aantal aftershakes sindsdien voelde. Elke keer als er een aftershake, kan ik de ondergrondse explosie te horen, maar het geluid is extreem laag. Ik denk dat we hadden ook een aftershake eerder deze avond, al ben ik niet 100% zeker. Ik ben echter positief dat we een aftershake op 11: 30 hier in Gordonsville. Zelfs mijn kat reageerde zichtbaar aan. - MMI III
Fluvanna, VA - MMI VI Sterke schudden aangegeven. (ER: Fluvanna ligt op ca.. 20 km van het epicentrum)
Fluvanna, VA - Op ongeveer 11: 10 pm zondag 28th. We zijn echt dicht bij Louisa County Virginia. Over 2 mijl ten zuiden van de VS 250 oosten. Twee bevingen rug aan rug

bijwerken : Tot dusver hebben we kregen vond ik het meldt met een max. matig schudden (MMI V), die overeenkomt met de theoretische USGS waarden. AV MMI wordt beschreven als een matige schudden met mogelijk lichte schade aan kwetsbare gebouwen. Lichte schade zoals scheuren in muren, gevallen tegels, enz.

bijwerken : Aftershocks houdt deze zijn volkomen normaal na 5.9 aardbeving. Af en toe een geïsoleerde 5 + aardbeving zullen het ook mogelijk zijn. Een grotere naschok dan de initiële 5.9 is ook mogelijk, maar kans op het zeer uitzonderlijke.

bijwerken : Op basis van de vele Vilt verslagen die wij ontvangen we verwachten bij max. een aantal extra minimale schade binnen een straal van 5 km van het epicentrum (Hetgeen betekent Cuckoo alleen).

bijwerken : Epicentrum van de aardbeving hieronder Cuckoo en ca.. 8 km van minerale

Update: volgens de theoretische berekeningen van de USGS Max. V: Vilt ervaring zal een matige schudden zijn MMI

"Ik heb het gevoeld" rapporten
MMI-waarden (indien aangegeven) na de tekst (III: Zwakke schudden, IV Licht schudden, V matig schudden, VI Sterke schudden, VII Zeer sterke schudden)

Virginia - Ik zat BENEDEN toen ik hoorde DEZELFDE NOISE Ik hoorde de 23 toen de andere QUAKE KIT DAN mijn dochter vroeg of ik voelde de HOUSE SHAKE OPNIEUW? Mijn vrouw zei dat ze voelde ook Shake It - MMI III
Maryland - Ik was zowat in slaap te vallen toen ik hoorde alles op mijn planken schudden en vervolgens begon te voelen. Het was allemaal te firmiliar overweegt het net hier gebeurd is 2 dagen geleden. - MMI IV
Culpeper, Virginia - 1: 08am, donderdag 25 2011 augustus licht naschok in Culpeper, Virginia - MMI III
Arlington, VA - Kennismaken met een expert op wat een aardbeving voelt zijn! Dit gebeurde op ongeveer 1: 05 AM. - MMI III
Charlottesville va - 1: 08 ben schudden ca. 15 sec ... niet zo slecht als een paar dagen geleden, maar vrij eng. Mijn hond huilde voordat ik merkte het. - MMI IV
Dale Stad (Woodbridge) - Op ongeveer 1: 10 AM op 08 / 25 / 2011 licht naschok gevoeld in Dale City (Woodbridge), duurde ongeveer vijf seconden. - MMI III
Doodzwijgen, VA - Op ongeveer 1: 10 AM augustus 25, 2011 - MMI III
Virginia - Het voelde als een na schok van de aardbeving op de 23rd augustus. - III
Palmyra, Virginia - mild naschok van 8 / 23 / 11 - IV
Thornburg, VA - Licht schudden aangegeven - MMI IV
Falls Church, VA - bed schudde, hoorde muren kraken van de manier waarop ze dat doen als er sterke wind. Heb geen reacties vanuit onze konijnen (die binnenshuis leeft). - IV
Virginia, - 1 am augustus 25 voelde een zwakke schudden in Noord-Virginia - MMI III
Fredericksburg, VA - voelde gewoon een naschok ongeveer een uur geleden in Fredericksburg, VA, terwijl aan de telefoon met mijn zoon in Afghanistan. Rond 1: 00 ben 8-25-11. - MMI V
Wheaton, MD - Ik voelde een naschok ongeveer 45 minuten geleden in Wheaton, MD. - III
Richmond, Virginia - Op 1: 09 ben augustus 25, 2011, voelde ik mijn hele huis schudden ongeveer 5-10 seconden. Twee minuten later, voelde ik me een aantal zeer zwakke bevingen. - MMI IV
Virginia - Mij en mijn familie wher boven en plotseling gelijk toen we de lichten uit id zeggen over een gematigde aardbeving ons ongeveer 10 seconden gingen we naar beneden en gehergroepeerd id zeggen dat het lichter dan de 5.9 dat de oostkust hit op de 23rd of 24th - MMI V
Washington, DC - Net over te vallen in slaap. Awaken door bed te schudden (niet op een goede manier ofwel). Deze naschok langer geduurd dan aanvankelijk aardbeving dinsdag ook. Dit was een rumble gevoel dat mijn hele huis schudde .... en ik moet nu een Valium .... of 3. - MMI IV
Fredericksburg, VA - Ik zat in de bovenverdieping deel van mijn huis en er was aanzienlijke schudden, maar ook ik toevallig te kijken uit het raam op het moment en mijn kat freaked out voordat het begon. - IV
Fredericksburg, VA - voelde gewoon een naschok ongeveer een uur geleden in Fredericksburg, VA, terwijl aan de telefoon met mijn zoon in Afghanistan. Rond 1: 00 ben 8-25-11. - MMI V
Nellysford, Va - licht schudden - MMI IV
Stafford, Virginia - augustus 25th, net na 1: 00am, hoorde lawaai en toen voelde mijn stoel schudden Back & Forth. Duurde niet lang, en mijn familie lijkt te hebben sliep er doorheen. - III
PA, - Sluimeren op de bank in mijn woonkamer in SW PA w / mijn kat. Gevoeld "iets" gewoon het huis snel te schudden. Werd wakker en schrok van ons beiden. Dacht dat iemand had het huis getroffen en / of probeerde in te breken. Na te hebben vastgesteld dat alles ok was en niemand proberen in te breken, controleerde de laptop en zeker genoeg VA werd geraakt w / een aftershook. - MMI IV
Mount Sidney, VA - ik was televisie kijken. Lees de klok 1: 10 uur. Het was minder intens dan de oorspronkelijke aardbeving, maar de trillingsfrequentie was ongeveer hetzelfde. Het was sterk genoeg om een ​​DVD schudden de bovenkant van de DVD speler. De ventilator aan het plafond schudde lichtjes. Twee kinderen en een vrouw in bed, hebben ze niet het gevoel een ding. - MMI V
Mineraal, Va - Was echt kort, maar voelde nogal gewelddadig. Niet volgehouden als de belangrijkste aardbeving. Was als een 2 sec. zware schudden of meer als een sprong gevoel voor mij, zoals ik stuiterde up outta mijn bank, dan gewoon de saaie brullen geluid met minimale trillingen als bass speakers werden maxed - MMI IV
Melfa, VA - Ik was aan het werk en voelde een sterke schudden. Alles op de teller rammelde en viel op de grond. Het was moeilijk om je evenwicht te bewaren. Iedereen keek me na het voorbij was en alles wat ik kon zeggen was "IK NIET DOEN!" Na het werk mijn verloofde 'en ik terug naar huis te vinden dat alle foto's op de muur en en lampen waren in de vloer. - VI
Wenen, VA - Op ongeveer 1: 07am, voelde ik een lichte schudden dat vorig 5 seconden terwijl liggend op de bank-ik wist dat het een aardbeving meteen. De hond werd erg onrustig en nerveus achteraf. IV
Annandale, Va - ik was TV kijken in een tweede verdieping slaapkamer, vond een eerste lichte schok en meteen wist wat het was. Kon voelen de stoel trillen en kon een ratelend geluid uit vibrerende meubels en / of andere objecten in de kamer horen. Ik legde mijn hand op de zijkant van de kast en kon zeker voelen trillingen komen door de vloer. Het duurde minstens 20 seconden; zeker niet een normale gebeurtenis! Het gebeurde ongeveer 1: 08 om 1: 10 AM, 25 augustus, 2011. - IV
Stafford, VA - iwas spelen mijn DSi toen ineens hoorde ik een trillend geluid ... vervolgens het huis lichtjes schudde voor ongeveer 5-10 seconden en iwas denken, "alsjeblieft, niet weer ...", maar dan is het gestopt. yay. : P - MMI III
Lynchburg, Virginia - Felt naschok in 1: 09am Huis schudde was op de tweede verdieping van het huis en de stoel was ik in op en neer bewogen. Was als de vloer was buigen op en neer. Duurde ongeveer 15 / 20 sec. Deze was sterker dan de eerste naschok we gisteren hadden. - IV
Bethesda, MA - Vilt deze ook, mijn horloge toonde 1: 09 AM EST tegen de tijd dat bevingen eindigde. Voelde het allemaal, net als degene die op dinsdag, want ik zat in mijn bed, werken op de laptop, net als dinsdag. Gezien aardbevingen zijn niet erg gebruikelijk voor dit gebied, was behoorlijk eng. Het geluid van de ramen trillen hier in het huis was griezelig, zowel vroeger en op dinsdag ... Een van de 2 katten begon mauwen aggresively direct na de aardbeving. - V
Towson, MD - Ik voelde week schudden over 1: 10 am donderdag 8 / 25 / 2011. Ik lag in bed. Het was voor enkele seconden, ging om wakker iedereen in het huis als ik besefte wat het was, maar toen het stopte - III
Palmyra, VA - Woke net na 1am op donderdag, augustus 25 tot matige schudden - hoorde het huis crack zoals in sterke wind als eerste. Geen zichtbare schade, maar een beetje beweging van enkele items. - MMI V
Philadelphia, PA - was ongeveer in slaap te vallen toen ik voelde het bed te schudden in een golfbeweging en items op een muur plank werden rammelen. Over 10 seconden tijd 1: 17am. Zeer vreemd gevoel - V
Falls Church , VA - Ik lag in bed en het schudden me wakker een beetje na 1am vandaag, donderdag, augustus 25, 2011 - V
Amelia Court House, VA - Slechts een paar minuten na 1: 00 AM werd ik wakker in bed te schudden, hoorde wat gerinkel (waarschijnlijk gerechten in de gootsteen). Onze honden waren whinning, dus stapte uit bed en voelde een paar lichte golven van beweging - IV
Virginia?? - Ik was in bed te lezen ongeveer 1: 10 uur. Mijn man was in slaap naast me. Toen het huis begon ratelende dacht ik, "Oh boy ... opnieuw?" Het duurde niet lang meer 3-5 seconden, maar ik vroeg Ken, "Heb je het voelen? We hadden net een aardbeving." Ik hem wakker, de tremor niet. Blij om te weten dat anderen voelde het ook en mijn verbeelding was niet overuren! - IV
McLean, VA - Licht schudden aangegeven - MMI IV
Maryland, Aspen Hill - Zittend in mijn woonkamer rond 1am, voelde ik me licht trillen vergelijkbaar met wat we ervaren juli 2010 3.4 wanneer een magnitude beving voorgedaan met epicentrum ongeveer 20 mijl van mijn huis. Klonk als een grote vrachtwagen snelheidsovertredingen door maar ik woon op een smalle zijstraat die niet zou hebben dat soort verkeer dat de tijd van de nacht - III
Richmond, Virginia - Ik voelde de naschok van de aardbeving vanochtend vroeg; Ik keek als mijn ijzer danste ongeveer een half duim van zijn oorspronkelijke positie op mijn strijkplank in mijn kamer. De fotolijsten schudde ook, maar er was geen schade aan alles. Het klonk als een karavaan van 18-wheeler trucks reed door met de rechter buiten het raam. Ik dacht dat het was een aardbeving, want ik kon voelen schudden uit diep in mijn borst, die niet optreden wanneer een vrachtwagen of iets groots gaat door. Mijn kamergenoot, die in de hal was, voelde niets - III
Lanexa, VA - Op ongeveer 1: 05am voelden we het hele huis schudden met een aantal items vallen van ze zal in de slaapkamer. Het duurde misschien 10 of zo seconden - V
Virginia 22920 - 1: 12 word gewekt door te schudden en lawaai. duur van ongeveer 15 seconden - III
Maryland - Niet kunnen slapen, mijn 14 jaar oude zoon en ik voelde een belangrijke aardbeving rond 1: 15 ben dit morining, 8 / 25 / 2011 - MMI V
Frederick, Maryland - ik sliep op het moment, en ik werd wakker door het gevoel dat er iets heftig gooide mijn hoofd terug was ik heel bang en ik wist niet wat het was tot vanochtend - VII
Columbia, MD - Gewoon in slaap vallen over 1: 00am gisteravond (augustus 25, 2011) wanneer de vloer begon krakende en we dachten dat iemand zou kunnen zijn in ons huis. Toen begon andere items te schudden en we wisten dat het moet een naschok worden van de aardbeving Mineral, VA 2 dagen geleden. We hebben gelezen dat dit naschok was een 4.8 en ligt in de buurt van de oorspronkelijke epicentrum - V
Eldersburg, MD - Ik werd wakker op 5 / 24 op ongeveer 12: 45 uur en op 5 / 25 op ca.. 1: 07 ben door het geratel van de deuren op een oude stand in mijn slaapkamer. Ik voelde geen schudden in het bed, hoorde het geratel van de deuren die me wakker. Ik heb in dit huis 16 jaar en nog nooit zo'n rammelaar meegemaakt. III: Zwak Shaking
Bethesda, MA - Vilt deze ook, mijn horloge toonde 1: 09 AM EST tegen de tijd dat bevingen eindigde. Voelde het allemaal, net als degene die op dinsdag, want ik zat in mijn bed, werken op de laptop, net als dinsdag. Gezien aardbevingen zijn niet erg gebruikelijk voor dit gebied, was behoorlijk eng. Het geluid van de ramen trillen hier in het huis was griezelig, zowel vroeger en op dinsdag ... Een van de 2 katten begon mauwen aggresively direct na de aardbeving. - V
Towson, MD - Ik voelde week schudden over 1: 10 am donderdag 8 / 25 / 2011. Ik lag in bed. Het was voor enkele seconden, ging om wakker iedereen in het huis als ik besefte wat het was, maar toen het stopte. - III
Monroe, Va - maakte me wakker, Sterke naschok gevoeld over 1: 08 ben in Monroe, Va voor een paar seconden..
Baltimore, MD - ik werd uiteindelijk drijven om te slapen na 24 uren van slapeloosheid en plotseling schokte wakker als het bed schudde en een aantal dingen in mijn slaapkamer verhuisd over hun schappen. In andere delen van ons huis kleine voorwerpen waren uit plaats of omgestoten. Niet zo slecht als dinsdag aardbeving, maar ik zal zeker niet goed slapen voor een tijdje ... - IV
Apple Grove, VA - Wij zijn 3 mijl van het epicentrum. Voor de aardbeving waren er 2 licht, korte tremoren. Een rond middernacht, de volgende maar een paar minuten voordat - V
White Oak, Montgomery County, MD - Ik werd wakker in 1: 08 uur door het licht tot matige schudden, en besefte meteen dat we een naschok werden ervaren. Ik was niet in dezelfde locatie (mijn bed), wanneer de oorspronkelijke aardbeving voorgedaan, dus ik kan niet de twee gebeurtenissen vergelijken (in feite, liep ik rond het centrum van Rockville, MD, en niet op te sporen het helemaal), maar de intensiteit en de duur van dit evenement was slighty minder dan wat ik vorig jaar voelde toen ik ook werd wakker uit zijn slaap door een aardbeving die werd gecentreerd in Germantown, MD. - IV
Mineraal VA - Ik was een slaap en het huis begon te schudden en opnieuw gerommel. Het was ongeveer 1: 06 uur, zal dit binnenkort stoppen? - MMI VI (Strong beven)
Lynchburg, VA - Bij een beetje na 1: 00 ben ik werd wakker door mijn bed schudden en foto's en een lichte gerommel. Ik dacht dat "hier gaan we weer!" Scary ..... - IV
Lynchburg, VA - Ontwaakte net na 1 AM donderdag am door te schudden en door zeer vreemd huis klinkt ... niets dat ik kan vergelijken met alles wat ik eerder gehoord in het huis (en ik was niet thuis voor de dinsdagmiddag aardbeving). Schudden was continu, maar het huis geluiden kwamen in verschillende golven over meerdere seconden. Op het hoogtepunt, hoorde ik ook een geluid van buiten ... misschien ons dek rammelen - V
Reston, VA - 1: 07 am augustus 25, 2011 - hetzelfde geluid en schudden gedurende ongeveer 10 seconden - V
Alexandrië, VA - 1: 08 AM donderdag augustus 25. Het huis schudden-geluid was minor deze keer, maar ik voelde het verkeer onder mijn voeten als ik zat op mijn computer. De honden reageerde niet deze keer helemaal niet, maar het was nog steeds verontrustend (het duurde een tijdje). - IV
Bumpass, VA - Ik woon net buiten het epicentrum gebied en de laatste nacht werd ik wakker op 1: 08 naar mijn huis schudden .. het voelde als hoe een goedkoop hotel zou schudden als een trein gaat door. het was sterk genoeg om me wakker, maar geen grote. eigenlijk gewoon mijn huis trilde. - IV-V
Stafford - Maakte me wakker om ongeveer 1: 08. Iedereen sliep er doorheen - V
Amherst, Viginia - IV MMI aangegeven (licht schudden)
Arlington, VA - ongeveer 1.14 ben voel ik me schudden en ratteling in het huis, Alexandra - MMI IV
Prins William County, Manassas, VA - ik sliep. Ik voelde het bed te schudden. Mijn man maakte me wakker en vertelde me dat we hadden net ervaren een naschok. Ik denk dat het duurde ongeveer 5 seconden (heel kort). - IV
College Park, MD - ik opstond op rond 1: 00am aan mijn kleinzoon voeden en voelde wat ik dacht was een grote vrachtwagen langs, maar het schudden werd sterker en mijn huis begon te schudden, wist ik toen was het een aardbeving. Het duurde slechts een paar seconden - MMI IV
Woodbridge, VA - Ik werd wakker met een lichte schudden bij 1: 08 uur. Het duurde ongeveer 15 seconden- tijd voor mij om wakker te worden, uit bed, en naar mijn deur - IV
Mineraal, VA - Ik woon 3 mijl van het centrum van die naschok en ik dacht tt was niet zo lang zo slecht als de 4.2 van de avond tevoren. Het is alle kleine rommelend hele nacht lang dat het interessant maakt. - MMI V
Stafford VA - Ik hoorde een lang (misschien 30 seconden) laag gestaag gerommel bij 12: 45. Mijn tijd lijkt van iedereen af ​​te lopen, dus ik vraag me af of ik het mis heb? Het was een naschok of Marine Base Quantico die op dat moment van de ochtend een soort bomaanslag uitvoerde, wat ik betwijfel. Ik stond op om rond te kijken - niets trillen, alleen maar trillen met dit lage gerommel. Het duurde te lang om een ​​laagvliegend vliegtuig of een vrachtwagen voorbij te gerommelen, dus ik denk dat naschok - III
Fredericksburg, Va - ik lag te slapen en werd wakker vanwege de beweging. Zeker niet zo sterk als een paar dagen geleden, maar genoeg om me wakker. Ik ging rechtop zitten en keek naar mijn telefoon, het was 1: 10am - MMI III
Toano Virginia - Ik merkte rammelende terwijl tot in bed toen hoorde mijn kast deuren rammelen en voelde het bed schudden rond 1: 10 - V
Falmouth, Virginia - Vilt schudden 1: 09 uur, een plafondventilator en overhead licht rammelende, bots sliep er doorheen - IV
Richmond VA - Ik zat op de bank tv kijken, en alles sorta trilde gedurende ongeveer 20 seconden Het voelde vergelijkbaar met de eerste voor mij, hoewel ik buiten de eerste keer was .... rond 1am - IV
Tappahannock VA - We vonden de naschok dat rammelde onze plafonds
Cockeysville / Hunt Valley, Maryland - ik was in bed en het was precies 1: 09 ben augustus 25th. Het maakte me wakker en er leek te lijnen die dwars over de tv. Maar ik zeker voelde het. Ik keek naar de klok voor de tijd. Het duurde niet zo lang als de aardbeving op dinsdag, augustus 23rd - MMI VI
Fredericksburg, Va - ik lag te slapen en werd wakker vanwege de beweging. Zeker niet zo sterk als een paar dagen geleden, maar genoeg om me wakker. Ik ging rechtop zitten en keek naar mijn telefoon, het was 1: 10am - III
Driehoek, VA - MMI IV = licht schudden
Rockville, MD - TV kijken in bed toen de kamer begon te schudden voor ongeveer 5-10 seconden 1: 09am. Niets te gek - MMI IV
Roanoke, VA - augustus 25, 2011 - 1: 09 uur - was in bed en het bed geslingerd voor een paar seconden. - IV
Green Bay VA - Ik zat op mijn bank tv kijken rond 1am en het huis begon te schudden. In tegenstelling tot de eerste beving dit maakte de gerechten in mijn kasten rammelaar. Het duurde misschien 20-30 seconden, maar heeft iemand anders in het huis up niet wakker. Deze was stiller dan het oorspronkelijke ook. Er was een naschok of iets een paar uur na de ene op de 23rd maar hoewel iedereen was wakker niemand voelde het, maar ik en mijn honden. Ik nauwelijks voelde het zelfs. - III
Bumpass, VA - 11: 27 ben voelde korte naschok over 4 seconden .... wil gewoon dat het te stoppen. We zijn slechts een paar mijl van Mineral, waar onze kinderen naar school. Nog steeds verontrustend! - MMI IV
Roanoke, Virginia - ik wakker naar de badkamer op 1 gebruiken: 00 ben op 5 / 25 ... net zoals ik begon terug te drijven om te slapen hoorde ik onze ramen beginnen te luid ratelen en merkten het bed te schudden. De beving duurde slechts ongeveer 3 of 5 seconden. Mijn man adn 3 jaar oude sliepen doorheen. Ik had ook een 6 jaar oude student die werd geklopt uit zijn bed gisteravond door de naschok. - MMI V
Crystal City, VA - Lichte naschok in 1: 08am, 1: 14 en 1: 20am. Huis gemaakt klinkt als een sterke wind waait. Niets viel planken zoals ze deden tijdens de aardbeving. Getting soort benadrukte eroverheen. Niet verhuizen naar westkust! - III
MD - Werd wakker om ongeveer 1 AM door mijn beagle jammeren en graven in haar kist. Schudden daarna begon - V
Clifton, Virginia - Onze familie sliep rond 1: 00 a: m. Ik werd wakker om het bed te schudden en meteen wist dat het een naschok. Mijn man vond het ook. Onze kinderen zeiden dat ze werden niet gewekt door het. Het was niet overal dicht bij wat wij meegemaakt op dinsdag, maar ik zou het omschrijven als lichte tot matige schudden. Ik weet zeker dat het zou meer hebben geleken als je wakker en staand of zittend in plaats van liggend toen het gebeurde waren. - V
Mineraal VA - Gek als het begin van de 5.9 maar stopte veel sneller! Godzijdank - V
Alexandrië, VA - Gisteravond, net na 1 uur, werd ik gewekt door schudden. Het voelde als een trein ging door het huis. Ik werd wakker mijn man en vertelde hem dat ik dacht dat we een naschok ervaren. Hij zei dat ik gek was en vertelde me om terug te gaan slapen. Natuurlijk, zoals gewoonlijk, ik had gelijk. - V
East Greenbush, NY - MMI III (zwakke schudden) aangegeven.
Gettysburg, PA - Ik was op een paard tournee van de Gettysburg National Battlefield in 1: 10 uur vandaag (augustus 25) toen mijn paard en minstens drie voor me alle struikelde (op een vlakke ondergrond) op hetzelfde moment. Ik vroeg me af of het was vanwege een naschok van de Mineral, VA aardbeving. Met Dank. - MMI III
Arlington VA - Een beetje na 1 ben ik in bed lag boven in een huis met twee verdiepingen in het noordwesten van Arlington, lezen. Hoorde een lage brom en dan voelde lichte tot matige schudden, deuren ratelend zachtjes in deurkozijnen, bed schommelen zeer licht - net als een trein gingen door een paar huizen verderop. Ik weet niet zeker hoe lang het ging, maar meer dan 5 seconden. Niet wakker mijn man of zoon. - IV
Culpeper, VA - yo estaba acostada en mi coma cuando de repente empeso een bibrrar muy rapido y pense q era la labadora pero me quede pensando jaar geen estoy labando y de repente empeso een moberse toda la casa y lo unico q se me bino en mente esq era un tenblor senti muvho miedo por mis hijos.
Athene, GA - Werd wakker met windows rammelen bij 5: 30 AM, vrijdag, augustus 26, 2011 in Athene - MMI III
Lorton, VA - ik in bed lezen en dacht dat ik voelde dat de wind het schudden van het herenhuis, dan besefte dat het een andere aardbeving. Mijn zoon was in
de andere kamer, maar zei dat hij niet iets te voelen. Het duurde ongeveer 10 seconden. - MMI IV
Doodzwijgen, Virginia - ik was in de woonkamer toen de naschok gebeurde. Mijn familieleden die in slaap waren niet echt merken. - MMI III
Erie, Pa - We zijn in de tweede verdieping van een kantoorgebouw en een van de planten begon te schudden en dan kon je de archiefkasten piepen tegen elkaar horen. De meeste mensen in ons kantoor didnt voelen, tenzij ze hun bureau of een andere grote object raakten. Net voordat 11am ongeveer 20 seconden. - MMI III
Ashland, Va - Op 23rd was ik in Richmond, Va op Krogers.. Ik begon mijn auto omdat het zo warm was en mijn boodschappen in. Ik merkte dat de auto trilde alsof het had een motorprobleem en mijn enige zorg was "hoe ik zou gaan om het te repareren." Geen gedachte van een erthquake. Maar op 8 / 25 op een paar minuten na 1: 00AM was ik op de computer wanneer mijn stoel begon te schudden en het faxapparaat (die niet op) begon te doen is het ding. Het was echt eng.
Was het een naschok of een andere aardbeving? (Zeker een naschok ER)
Greenville, MI - Mijn kleine terriër sliep tussen mijn vrouw en ik, toen op ongeveer 1am, begon ze te huilen en Yip rustig, me wakker. Ik probeerde haar te kalmeren, denken ze nodig had om uit te gaan, misschien. Ze bleef tot dit gedrag bijna tien minuten, dan vestigde zich en ging weer slapen. In de tussentijd, begon ik aan mijn bed trillen lichtjes voelt, dan steeds sterker naar het punt waar ik voelde het eigenlijk trillen, dan onderwerpt de loop van ongeveer twee minuten. Ik werd wakker van mijn vrouw, maar ze niets had gevoeld. De volgende ochtend, het nieuws genoemd een naschok had vroeg in de ochtend plaatsvond. Ik kan alleen maar veronderstellen dat is wat ik voelde. - MMI III
Fredericksburg, VA - Ik werd wakker om het huis te schudden. De ramen rammelden en een aantal CD's viel van de plank. Dit was sneller dan de eerste. - MMI VI
Lynchburg, VA - klonk als wind werd het oppakken, muren begonnen met het maken krakende geluiden, bed begon schommelen. - MMI III
Arlington VA - Een beetje na 1 ben ik in bed lag boven in een huis met twee verdiepingen in het noordwesten van Arlington, lezen. Hoorde een lage brom en dan voelde lichte tot matige schudden, deuren ratelend zachtjes in deurkozijnen, bed schommelen zeer licht - net als een trein gingen door een paar huizen verderop. Ik weet niet zeker hoe lang het ging, maar meer dan 5 seconden. Niet wakker mijn man of zoon. - MMI IV
Madison Heights, VA - ongeveer 1: 00 am ish hoorde vreemde geluiden, zoals trein gerommel, duurzame 15-30 secs, honden in de straat begon te blaffen voorafgaand aan rommelend geluid, gewoon een griezelig gevoel, huis maakte geluiden zoals de afwikkeling van het plafond gemaakt krakende geluiden, wanden geluiden. De trein geluid is vaak voor, omdat treinen hook up in Lynchburg elke dag, in de veronderstelling is niet altijd wat het is.
Columbia, SC - Zittend op de bank met iemand. Ze dacht dat ik de bank te schudden. Duurde ongeveer een minuut. - MMI III
Ashland Virginia - Zittend op de bank na het diner ik hoorde gerommel en schudden. Mijn aandacht gericht op het raam en het door mijn hoofd wat als toen herinnerde ik me dat een trein amtrack loopt door thye centrum van Ashland.Virginia. Het kruiste mijn gedachten dat het was een naschok, maar ik dacht dat waarschijnlijk de trein en zou ik ooit over de angst voor een aardbeving elke keer als ik hoorde een trein altijd listning voor het fluitje is nu een constante geruststellend geluid dat ik uitkijk voor te krijgen. Neergelegd bij het feit dat het was een trein ik het uit mijn hoofd en ging over het kijken naar een show op televisie. Dus het was niet echt een verrassing dat ik uit mijn vriend hadden we een naschok en ik vermoedde het was ongeveer 4 vrij geluk denk dat het was een 4.5 krijg ik vrij goed in het raden van de schaal van Richter, aardbevingen en een orkaan alles in een week doe ik durf te vragen wat nu? goed het allemaal kon van veel erger geweest, maar gebeden gaan uit naar alle peopke adversly beïnvloed. We hebben net deze dagen om voorbereid te zijn op iets en ervoor zorgen dat we niet iets of die dicht bij ons voor lief nemen. - MMI V
Reston, VA - 4 AM in Reston, VA. A / C is uitgeschakeld, en ik ben de enige op. Zeker voelde huis schudden - nog steeds het gevoel het. Lange tijd deze tijd. Subtiel, maar ter plaatse - MMI IV

Belangrijkste aardbevingsgegevens:
Magnitude: 4.5
UTC-tijd: Donderdag augustus 25, 2011 op 05: 07: 50 GMT
Lokale tijd op epicentrum: Thursday, August 25, 2011 op 01: 07: 50 uur in epicentrum
Diepte (het hypocentrum): 5 km
Geo-locatie (s):
51 km (31 mijl) E van Charlottesville, Virginia
58 km (36 mijl) ten NW van Richmond, Virginia

Links naar belangrijke kaarten
USGS Voelde u zich in Map
Google satelliet kaart van het gebied met de soort terrein de aardbeving plaatsvond
USGS Shaking kaart
USGS historische aardbevingen in kaart te brengen
USGS Seismic hazard kaart

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website

Ik had het gevoel dat - IK heb gevoeld Het - Το έκανα αισθάνεται - Yo lo Siento - 我 的确 感到 了 - 私 は それ を 感じ て い まし た - Ich habe es gefühlt - Bunu hissediyorum yaptı - لم أشعر أنه

Comments

 1. Oke - de dag van de aardbeving was ik in Tysons Corner waar ik werkte op het moment. Het was echt luid en vrij sterk die dag. Toen de aardbeving begon, voelde het vrij licht - maar ik hoorde een duidelijke ratelend geluid en voelde een lichte schudden totdat het geëscaleerd.

  Nu ... Ik heb nooit voelde de naschokken in augustus, want ik had te slapen, maar de afgelopen weken (het is nu december 3, 2011) Ik heb gevoeld en gehoord dezelfde soort sensaties dat ik op die dag. Het gebeurde twee keer (de eerste keer langer dan de tweede), ongeveer dertig minuten geleden. Ik ben gewoon perplex. Is dit naschok?

  De eerste keer dat dit begon was een paar weken geleden - werd ik wakker op ongeveer 4am aan het bed shaking..and nee het was niet een droom ... het bed bleef schudden licht en ramen rammelde voor een goede 10-20 seconden.

  De tweede keer was een reeks van gebeurtenissen. De eerste is de vrijdagavond na Thanksgiving. Ik woon in een 3 verhaal herenhuis en was op de tweede verdieping tv kijken op mijn bank. Het begon te schudden alsof het die ochtend deed op 4am. De volgende ochtend na de bank schudden incident mijn partner en ik werd wakker eerder dan gebruikelijk en hij vroeg of ik mijn been trilde en vertelde me om te stoppen. Ik zei: "Ik was niet iets dergelijks te doen." Een paar minuten later schudde het bed en hij merkte ook. Dan een paar minuten na dat de hele kamer schudde en mijn kast deur rammelde.

  Ik woon in de buurt van Dulles Airport, maar ik weet wanneer vliegtuigen vliegen over ... geen vliegtuigen vlogen door op elk gewenst moment. Ik hoor er nu eigenlijk en het huis is niet te schudden. Ik dacht misschien konden onze droger zijn ... dat is niet op en zou niet het huis schudden. Het is niet onze buren. Ik ben gewoon verbijsterd omdat er niets wordt opgenomen op een van de websites aardbeving en ik kan niet voorstellen geen andere verklaring dan naschokken.

  Dat is alles ... dit houdt de laatste tijd gebeurt en nooit gebruikt om eerder gebeuren. Ik probeer te achterhalen. Het voelt net als het begin van de aardbeving augustus in Virginia.

 2. Oktober 29 2011 8: 00am Hammond Indiana ik voelde 4 trimmers dat elke duurde ongeveer 8 seconden elk met ongeveer een minuut pauze tussen elk en vraagt ​​zich af of iemand anders gevoeld

 3. Ik schijn de enige te zijn in het huis aan de vele naschokken die me wakker te maken of ook tijdens de dag voel ik me de wuivende of schudden van de aarde trillingen voelen.

  • Nope, Sandy, je bent niet de enige! Ik heb eigenlijk begonnen met zoeken op het web vanavond om die reden. Ik heb het vaker dan ik nu kan rekenen gevoeld en net begonnen te voelen als een duiker. Ik wilde weten of het was gewoon mij. Het is subtiel, maar echt, en ik heb nooit gezegd dat het de mensen om me heen toen ik merken. Ik ben een beetje moe van de verontrustende gevoel en maar hopen dat het snel gedaan.