Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-7

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

VS Seismologie (bemonstering van de metro)
Een team van wetenschappers boren anderhalve kilometer onder de aarde en het ophalen en bestuderen van gesteentemonsters die in foutzones bestaan ​​om de mechanica van aardbevingen beter te begrijpen. $ $ $ $ $ $

Japan (Tsunami paraatheid)
Lokale gemeenschappen moeten meer worden betrokken bij het uitstippelen van maatregelen ter voorbereiding op en reageren op toekomstige tsunami's, vertelden experts die de 11-ramp in maart in Japan hebben bestudeerd hier maandag een conferentie. “Het ontwerp van de lokale gemeenschap is cruciaal” als het gaat om het reageren op de gevolgen van tsunami's, vertelde Yoshiyuki Kawazoe, professor industriële wetenschap aan de Universiteit van Tokio, een seminar op de World Water Week-conferentie in Stockholm. $ $ $ $ $ $

VS (Japan aardbeving + computers)
De Luchtmacht zegt dat computerverbindingen met sommige Amerikaanse bases in de Stille Oceaan werden verbroken door de aardbeving en tsunami die Japan troffen op 11 maart, maar een van zijn cyber squadrons herstelde ze binnen vijf uur. $ $ $

VS, New York (kwetsbare bakstenen gebouwen)
De oudere bakstenen gebouwen van New York zijn bijzonder kwetsbaar voor extreme gebeurtenissen. Gilberto Mosqueda en co-onderzoekers onderzoeken hoe oude bakstenen gebouwen in New York City bestand zouden zijn tegen een aardbeving of andere extreme gebeurtenis. $ $ $

VS, Pacifische kust (tsunami-evacuatie)
Wanneer de volgende verwoestende aardbeving voor de noordwestkust toeslaat, wordt verwacht dat het een tsunami zo snel stuurt dat het kustgemeenschappen met misschien 20 minuten kan verlaten om te ontsnappen de golf van water. Voor kleine steden zoals Long Beach, dat aan een lang spit ligt, net boven de zeespiegel, laat de snelheid van de golf minimale opties om weg te komen: mensen kunnen letterlijk naar de heuvels rennen, maar de eerste verhoogde gebieden zijn meer dan een mijl naar het oosten, moeilijk te bereiken en waarschijnlijk onbekend voor toeristen. $ $ $

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website