Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-7

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

USA Seismologie (bemonstering van de metro)
Een team van wetenschappers zijn het boren van een en een halve mijl onder de Aarde en ophalen van en het bestuderen van gesteentemonsters die bestaan ​​in fout zones om beter inzicht in de werking van aardbevingen. $ $ $ $ $ $

Japan (Tsunami paraatheid)
Lokale gemeenschappen meer betrokken moet worden bij het uittekenen van maatregelen voor te bereiden en te reageren op toekomstige tsunami's, Deskundigen die de in maart 11 ramp studeerde in Japan vertelde een conferentie hier maandag. "De lokale gemeenschap ontwerp in van cruciaal belang" als het gaat om het reageren op de gevolgen van tsunami's, Yoshiyuki Kawazoe, een industriële wetenschappen professor aan de Tokyo University, vertelde een seminar in het World Water Week-conferentie in Stockholm. $ $ $ $ $ $

USA (Japan Quake + computers)
De Air Force zegt computer banden met sommige Amerikaanse bases in de Stille Oceaan werden gescheiden door de aardbeving en tsunami die Japan getroffen maart 11, maar een van de cyber-squadrons hersteld ze binnen vijf uur. $ $ $

Verenigde Staten, New York (kwetsbare bakstenen gebouwen)
New York's oudere bakstenen gebouwen bijzonder kwetsbaar voor extreme gebeurtenissen. Gilberto Mosqueda en zijn co-onderzoekers onderzoeken hoe oude bakstenen gebouwen in New York tegen een aardbeving of een andere extreme gebeurtenis zouden opkomen. $ $ $

USA, Pacific Coast (tsunami evacuatie)
Wanneer de volgende verwoestende aardbeving voor de noordwestkust, is de verwachting om een ​​tsunami te sturen zo snel dat het zou kunnen kustgemeenschappen te verlaten met misschien 20 minuten om te ontsnappen de sterke stijging van de water.For kleine steden zoals Long Beach, die zit op een lange spit net boven de zeespiegel, zal de golf de snelheid laat minimale mogelijkheden voor het verkrijgen van weg: Mensen kunnen letterlijk lopen voor de heuvels, maar de eerste hoger gelegen gebieden zijn meer dan een mijl naar het oosten, moeilijk te bereiken en waarschijnlijk onbekend bij toeristen. $ $ $

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis worden iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website