Virginia aardbeving "Ik voelde het" rapporten - 112 meldt

Lees ook : Magnitude 4.5 naschok Virginia + 93 "Ik voelde me It" rapporten
Lees ook : Video selectie van de Virginia aardbeving door aardbeving-Report.com
Lees ook : Zeer sterke en gevaarlijke aardbeving rammelaars Virginia - schade overzicht
Lees ook : Inzicht in de Magnitude 5.8 Virginia aardbeving (augustus 23, 2011)

"Ik heb het gevoeld" rapporten zoals ontvangen door aardbeving-Report.com

MMI-waarden (indien aangegeven) na de tekst (III: Zwakke schudden, IV Licht schudden, V matig schudden, VI Sterke schudden, VII Zeer sterk schudden)
Louisa County, VA - Ik was in een van de zwaar beschadigde scholen bij de aardbeving hit-puin viel, heel moeilijk om te lopen. Angstaanjagende, verschrikkelijke beproeving, maar alle kinderen en medewerkers ontsnapte snel en zonder een schrammetje. Een wonder! Het duurde ongeveer 30 seconden, en werd gevolgd door 3 naschokken. Wat ik zal waarschijnlijk altijd onthouden zijn van de herder haken in het trottoir, dat gehouden zwaaien, zelfs na het lawaai en de trillingen waren niet meer aantoonbaar. Ik hoef niet naar een andere een van deze ervaren. Ever. - MMI VII
Gaithersburg, MD - MMI 4 aangevinkt - Zittend in de kelder. Huis begint te schudden, spullen vallen planken in de kelder. Niet winderig buiten.
Buffel, NY - MMI 4 aangevinkt -
Williamsburg VA, USA - MMI 23 gecontroleerd - Op ongeveer 1: 50 EDT voelde lichte schudden binnenshuis als een zeer zware vrachtwagen werden in de omgeving rijden. Veroorzaakt opknoping klokkenspel op de klok grootvader iets rinkelen. Zeer korte duur - 15 om 30 seconden.
Lovettsville, VA, USA - MMI 2 3 Gecontroleerd - begonnen bij 13: 53 EST en duurde ongeveer 5 seconden
Southport, NC. - MMI 4 aangevinkt - Rocked geopend massief houten deuren @ 3 - 6 inch.
Harrisburg, PA - MMI 4 aangevinkt - We geëvacueerd ons gebouw na het gebouw schudde. We gingen terug in toen beseften we dat het was bijna de gehele oostkust voelde schudden.
Frederick, MD - MMI 5 aangevinkt - De Telefoon lijnen buiten waren allemaal zwaaien en in de cabines waren schudden waarschijnlijk 5 seconden.
Noordelijk KY - MMI 4 gecontroleerd - Werken aan 5th verdieping van betonnen gebouw in grotere Cincinnati gebied. Vilt schudden / zwaaien van het gebouw, iets wat in mijn kantoor maakte een geluid. Maakte me bang. Verschillende mensen voelde het, maar sommigen zeggen dat ze dat niet deden. Gebeurde op 8 / 23 op ongeveer 1: 52 uur.
Rockford, OHIO - MMI 23 Gecontroleerd - Op 1: 57 pm augustus 23, 2011, mijn bureaustoel schommelde heen en weer twee minuten, terwijl de windown schaduw snel en licht tikte op het glas.
Clarksburg WV - MMI 4 aangevinkt - trillingen gevoeld, items lichtjes schudden.
Pointe ClaireQC - MMI Gecontroleerd - Ik zat in een medisch gebouw (2 verdieping), wachtend op mijn afspraak toen de vloer begon te zwaaien. De dokter beschouwde het door het raam maar kwam niet open. Wij zaten allen ze dumbstruck, niet weten wat te doen. Gelukkig duurde het niet lang ...
Sint-Albert, ON, Canada - MMI 2 3 gecontroleerd - Het gebouw werd heen en weer bewegen, de blinds waren rocken. Dat was augustus 23rd 2011 rond 2pm EST. Het wiegde dan 30 seconden, ik denk dat in de buurt van een minuut.
lezing, PA - MMI 5 aangevinkt - Werk in een drie verdiepingen tellend gebouw in Green Hills PA. Het gebouw schudde voor ongeveer 15-20 seconden.
Canton, Ohio - MMI 5 gecontroleerd - Op het werk op de tweede verdieping van het gebouw. Dacht dat ik werd imaginining aanvankelijk tot anderen in mijn gebouw begon te komen uit in de hal met de vraag of we moeten evacueren. Mijn computermonitoren trilden en ik kon voelen de vloer schudden. Ik dacht dat er ergens was er een explosie geweest en we voelden de naschokken. Een beetje eng.
North Haven, CT - MMI 5 aangevinkt - De vloer onder mij op het werk schudde ZICHTBAAR (grote plant / boom in de voorkant van mijn bureau werd zwaaien!) Voor ongeveer 15 - 20 seconden. Ik keek naar buiten om te zien of er was een enorme 18-wheeler buiten (en er was niet). Ik heb nog nooit een aardbeving gevoeld, maar ik instinctief wist dat dit iets wat potentieel gevaarlijk kan zijn was en ik begon aan het gebouw (1 verhaal) verlaten, maar tegen de tijd dat ik opstond had gestopt.
Ithaca, NY - MMI 5 aangevinkt - Langdurig schudden in een heen en weer beweging voor meer dan 30 seconden. Ik zat thuis, het lezen, toen mobiele hangen de kinderen 'van het plafond begon te bewegen. Toen de tuimelaar door de kamer heen en weer bewogen bijna even, totdat het gevoel verdwenen. De hond, die boven was, stond op uit zijn dutje en kwam neer, alsof hij weet dat er iets nieuw gebeurde. Ik had nooit gedacht dat ik zou zo'n sterke en continue sensaition in NY voelen, hebben in Griekenland gewoond, waar ik ervaren velen.
Johnstown, PA - MMI 2 3 gecontroleerd - Mijn bureau shock licht. Het voelde alsof ik was schommelen zachtjes heen en weer. Voelde schudden voor ongeveer 5-7 seconden. Heel raar gevoel!
Sint-Albert, ON, Canada - MMI II-III - Het gebouw werd heen en weer bewegen, de blinds waren rocken. Dat was augustus 23rd 2011 rond 2pm EST. Het wiegde dan 30 seconden, ik denk dat in de buurt van een minuut.
Pittsburgh, PA - MMI II-III - Net voordat 2pm EST voelden we onze twee verdiepingen tellende bakstenen kantoorgebouw zwaaien.
New Jersey - MMI V - Ik zat aan mijn bureau thuis en de hele bureau trilde en ook mijn keukentafel. De honden stond op en keek rond om te zien wat was up! Ik wist niet wat de heck er gaande was! Ik woon in het noorden van New Jersey en mijn buurman vertelde me dat er was een aardbeving! Gek!
Oxford, Md -. MMI IV - Werken in mijn kantoor, leek vloer werd enigszins vloeibaar, bouwen beweging minder dan 10 seconden, maar voelde alsof ik was op een boot in het water. Meubilair zwaaide, foto's op de muur verplaatst, eigenlijk wel spannend. Geen schade gewoon de kick. Wow, een aardbeving in Maryland. Ga figuur!
Lynbrook, NY - MMI IV - Hier in Long Island, NY mijn boekenkast waren wuivende en ramen werden rammelen.
East Rutherford, NJ - MMI II-III - Zittend aan de tafel werken aan een project op mijn laptop. Mijn 8-jarige zoon zat op zijn laptop naast me. De tafel begon te schudden. Ik dacht dat mijn zoon was te doen, dus ik vertelde hem om te stoppen, en hij zei dat hij niet iets te doen. Dat is toen ik me realiseerde de gordijnen, de deur van de badkamer en alles wat niet goed vastgespijkerd werden ook schudden. Gecontroleerd de kelder voor eventuele scheuren of lekken, gecontroleerd met de buren en de lokale politie die dit ook ervaren, controleerde met mijn moeder en zus die ten zuiden van hier wonen, en alle rapporten bevestigen. Ik heb 39 jaar in het noorden van New Jersey en nooit voelde als dit. Ik moet toegeven, het heeft me voelt verrassend geschud. Woordspeling bedoeld.
Morristown, NJ - MMI II-III - We zijn op de 4th vloer 445 South Street, een kantoorgebouw in Morristown, NJ. Kort voor 2: 00 pm Ik was aan mijn bureau en ik voelde dat er iets mis was. Daarna beleefde ik een wuivende voelen. Ik keek naar beneden en zag de stoel zat ik in rolde heen en weer een paar centimeters. Ik heb niets gehoord, maar het was verontrustend, zodat ik mijn kantoor verliet. Al mijn collega's waren uit hun stoel als goed. Niemand wist wat er gebeurde, maar we het allemaal eens te vertrekken. En we namen de trap op en stapte uit het gebouw.
Accokeek, MD - MMI VII - Zeer luid. Floor schudde. Bomen rammelde als met wind. Stuff vielen van muren op de nabijgelegen huis, elektriciteit die er zijn. Over het algemeen weinig schade. Ik wist meteen wat het was.
Canada, Quebec, Pointe-Calumet - MMI II-III - Vers 14h tout s'est mis een vibrer dans la maison, les lampes, portes plantes durant environ 20 secondes.
Wellsville, NY - licht schudden voor ongeveer een minuut of zo. - MMI IV
Harrisburg, PA - We geëvacueerd ons gebouw na het gebouw schudde. We gingen terug in toen beseften we dat het was bijna de gehele oostkust voelde schudden. Postcode 17112 - MMI IV
Willards, Md - schudde rond 1: 52pm in willards, md op 8 / 23 / 2011. Ik dacht dat het een vliegtuig was, maar het duurde voor een minuut n mijn spullen in mijn douche begon te vallen, mijn tv viel bijna uit de tribune. Ik dacht dat mijn appartement ineenstortte. Dan noemde mijn tante N het was een aardbeving. Begonnen met een waarde van 5.9. Omg schrikte me zo erg dat ik mijn manlief belde en riep dat hij thuis zou komen van het werk. - MMI V
Rockford, Ohio - Op 1: 57 pm augustus 23, 2011, mijn bureaustoel schommelde heen en weer twee minuten, terwijl de windown schaduw snel en licht tikte op het glas. - MMI III
Northport, Long Island, NY - MMI IV
Philadelphia, PA - Het huis schudde ... cup viel - MMI V-VI
Philadelphia, PA - Hier in NE Philadelphia schudde alles slecht. Ik zat op mijn computer bureau en mijn glazen ging vliegen uit van het bureau. De stoel en bureau trilden. Ik verloor kabel-tv en mijn cel werkt niet.
Chicago - Ongeveer 1: 00am voelde schommelen, glas schudden zeer bescheiden, maar toch voelde het twee keer tussen 12: 30-1: 30am centrale standaard tijd - MMI IV
Roanoke, Virginia - Bomen zwaaide en mijn maag voelde overstuur-zeer scherp en dan vrij snel - MMI VI
Niagara Falls, Ontario Canada - Gemeld op 1: 44pm EST. Environment Canada meldt een 5.5. Ik vraag me af als er een breuklijn Virginia - Niagara Falls? - MMI V
Barrie, Ontario, Canada - Zittend aan de keukentafel en voelde wat lichte beweging en desoriëntatie. Ik woon in Barrie, Ontario - 1 uur ten noorden van Toronto, ON Canada - MMI III
Bloomington IN - 8-23-2011 1355, Locatie 6th vloer kantoor in het ziekenhuis, mijn bureaustoel schudde en dak satilite gerechten trilden. - MMI III
Winston Salem, Forsyth County, NC - Onze buurt in het zuiden van de provincie heeft ervaren milde aardbevingen voor die werden beoordeeld tussen 2 om 3 +. Dit schudden was veel sterker en langer dan eerder gevoeld. Toen het begon, het voelde als een kleine aardbeving, maar het sterker werd. Het leek een lange tijd duren. Mijn computer monitor trilde en rocken op zijn basis op het punt dat ik moest om het te houden om te voorkomen dat vallen, maar niets viel van de muren of planken. Mijn man meldt dat zijn 4 verhaal kantoorgebouw trilde. Het leek sterker dan "licht schudden", maar ik gecontroleerd dat op basis van uw beschrijving van een vrachtwagen het raken van de woning. Mijn zus werkt in de stadsbibliotheek in Chapel Hill, en zei dat de hele bibliotheek werd rammelen. - MMI IV
Owensboro ky - zitten in mijn auto, voelde het wuivende - MMI III
Mooresville, NC - Ik zat op de vloer tekening en de planten naast de vitrines begon te schudden, dan is er iets viel in de vitrines, en vervolgens de salontafel begon te schudden en mij en mijn moeder begon te schudden. - MMI III
Warren County, Pohatcong Township, New Jersey - Ik voelde mijn huis trillen, het is een verhaal van twee kleine losse huis - MMI V
Trumansburg - Ik werkte op mijn computer en voelde een schudding. Het duurde een paar seconden maar ik voelde het zeker. Ik dacht dat het was mijn wasmachine die veel schudt, maar de wasmachine was niet aan. Ik bid voor degenen die hierdoor getroffen zijn. - MMI III
Trois-Rivières, Canada - Heure uur: 13: 57 40 secondes niet 10 secondes faibles augmentant durant 20 secondes de façon horizontale. - MMI VI
Erie, Pa - Zittend in mijn bureaustoel en voelde weinig tremoring. Ik dacht dat ik trilde van honger ... Het gebeurt wanneer ik uit te oefenen hard. Dacht dat het vreemd met mijn gewoon zitten, maar ik blies het af. - MMI III
Wilkesboro, NC - Graystone Manor Bed & Breakfast in Wilkesboro, NC. We zijn op de berg tussen N. Wilkesboro / Wilkesboro. Het wiegde de auto's en rammelen onze enorme stenen huis voor ongeveer 2-4 minuten. Geen waarschuwing, geen blaffende honden ... gewoon uit het niets. Geen foto's viel. Geen schade zichtbaar. Gewoon een raar stilte en beweging alleen. - MMI V
Powhatan, Virginia - Ik nam een ​​dutje toen ik plotseling voelde dat het huis schudde en mijn hond begon te blaffen. Ik ging naar de keuken om te zien wat er gebeurde en alle glazen in de kasten schudden. Dan stopte het zodra het begon. - MMI IV
Pittsburgh PA - We gingen naar beneden voor een dutje en het bed begon te trillen - MMI IV
Quebec, Canada - Plus tôt cet après-midi, j'ai senti un léger Tremblement de terre. Suffisamment pour faire une recherche sur Internet et apprendre qu'il y en avait effectivement eu un niet l'Epicentre se trouve sur la côte est des Etats-Unis. Lorsque j'ai senti le mouvement, j'ai Regarde le cintre suspendu à la patere de mon bureau et je l'ai vu oscillé légèrement. Cela een Duré quelques secondes. - MMI III
Statesville, NC - Het leggen in bed. Duurde 5-7 secinds. Voelde het huis wordt geschud. - MMI IV
Rhinebeck, NY - Concrete patio schudde zachtjes minstens 30 -45 seconden. Keek waterglas rots tijdens het schudden - MMI III
Chemung - Voelde het in Elmira, NY. Items afgeslagen televisie en prullenmand viel. Werd kantelen in mijn computer stoel tegen een muur in een 200 + oud gebouw. Zenuwen zijn geschoten - MMI V
Culpeper, VA - Eerste aardbeving voordat 2: 00 geen structurele schade die kan worden gezien. Items afgeslagen van muren en planken, kastdeuren geopend. Een naschok rond 2: 50pm blijvende bijna 5 seconden en een ander rond 3: 03pm zwakker en korter. Geen schadevergoeding van naschokken. - MMI VI
Charlottesville VA - Ik werk bij een grote kerk en er was een luide boom als een bom en dan is de hele kerk begon te schudden als een blikken speelgoed. Het schudde voor een heel lange tijd erg sterk en toen het stopte schudden werd de aarde nog steeds trillen.
Morgantown WV - Het was een beetje vreemd. Alles trilde. De vloer. Dossierkasten. Nog nooit meegemaakt een aardbeving vóór! Wil nooit weer experiance - MMI V
New Hampshire - Zitten in de keuken en vond het hele huis schudden. Er waren geen luide vrachtwagens of andere explinations. Mijn zoon en man voelde het ook - MMI III
Hagerstown Maryland - Ik was op een cigarrette pauze op het werk en voelde de tafel schudden en mijn beker was een beetje over de tafel glijden. Een van neerby schudde alsof iemand movin in en autoalarm afging. Werd geconfronteerd door veel mensen over het - MMI IV
High Point, NC - ik was op de derde verdieping tijdens de les. Windows schudde en iedereen vroeg zich af wat er gaande was. Alleen duurde ongeveer een minuut, meestal genoeg om ons freak out een beetje. - MMI IV
Manteo, NC - Vilt gebouw zwaaien, zag binnendeur schudden. Op de tweede verdieping van het gebouw - MMI IV
Atlantic Beach, NC - Over 4: 40 uur voelde gerommel aan dek. Een naschok. En net een ander - MMI III
Charlottesville, Va - Luid rommelend geluid, zoals een hoge snelheid vliegtuigen vliegen laag, huis en grond onder me trillen en schudden, ging naar buiten, stoep trillen / schudden, nog dacht misschien een vliegtuig vliegen met hoge snelheid laag, maar het bleef gaan voor ongeveer 1 min ., zonder zichtbare vliegtuigen. Besefte dat het een aardbeving toen iedereen coming out van de huizen in de omgeving rond te kijken en zeggen 'aardbeving'. Mijn honden blaften. Mijn kleine schoothondje schudde in angst voor een korte tijd na. Geen schade aan alles wat ik zie. Verhuisde mijn 4x8 bladen van hout tot op de grond ongeveer 1 inch, en stuurde mijn oefening bal naar beneden rolt de heuvel van de veranda - MMI V
Stockdale, PA - Vilt de bank bewegen onder mij. Foto's op de muur schudde. Ik voor de grap zei dat het voelde als een aardbeving. 5 minuten later kregen we een telefoontje om te zien of we voelden de aardbeving !! Zeer griezelig gevoel. Hoop dat ik nooit meer ervaren - MMI IV
Verona, VA - Windows van de winkel trilden. Piepen. Schrok me half dood. Een paar dingen vielen, niets big - MMI V
Columbus, OH - Op de 5th verdieping van mijn kantoor, ik (en al mijn collega's) voelde een schudden rond 1: 55 uur. Sommigen dachten dat het duizeligheid, voelde ik mijn bureau en de vloer schudden, en sommige voelde hun stoelen te rollen op de vloer. Een andere collega zei ze zag "mijn raam en een bureau bewegen in verschillende richtingen." - MMI IV
Vaudreuil, Canada - Tremblement de plus de 30 secondes assez fort pour que l'eau de nos verres d'eau bouge et que les slaat de fenêtre de bureau zich verplaatst et que les écrans d'ordinateur bougent !!!! - MMI V
Glen Rock, PA - Het was geen 18 speculantvrachtwagen voorbij, het voelde als een helikopter overhead alleen maar het kwam van de grond en schudde het huis !! We hebben nu 8 aaseters vliegen rond het gebied buiten Spring Valley County Park, die me vertelt dat veel van de dieren zijn gestorven aan dit. Mobiele telefoon lijnen staat circuits druk, en nadat u een nummer via de telefoon thuis te bellen, krijgen we niets, maar een dood geluid.
Dit alles na 3 dagen intermitterende stormen - MMI VI
Silver Spring, MD - Ik was op de 4th verdieping van een kantoorgebouw. Ik hoorde eerst een geluid dat ik dacht dat het een zeer sterke windslag was en ik keek naar buiten en plotseling begon alles te schudden alsof het van karton was. Vanuit het gelijkstroomgebied was het eerste wat ik dacht dat het was een bom. Gelukkig was het niet! Het intense schudden voelde alsof het misschien voor 10 seconden was. Echter, de man die ik aan het praten had voelde het rumbling voor ongeveer 20 seconden eerder. - MMI VII
Lorton VA - Ik was in mijn badkamer opruimen. Ik voelde me een vrij grote rommel en ik dacht dat ze waar rotsen blazen, maar het schudden stopte niet en alles wat ik kon zien was dat de dingen sprongen en mijn dressoir en fotolijsten vielen. Ik kan het gevoel dat ik op dit moment niet had - MMI VI
Chestertown, MD - zat in de auto op een parkeerplaats. Ik dacht dat mijn vriendin was het schommelen van de auto (Spelen met mij) ze dacht dat ik deed hetzelfde. Spiegelglas ramen in de winkels werden buigen vrij goed. Ik hoor 5 of 10 seconden. Ik zweer het ging meer als een menuet hier .. - MMI V
Silver Spring, MD - Deuren begon te schudden toen nick nacks dan hele huis schudde heftig kinderen kregen onder trappen zeer snel, we waren allemaal wakker geschud! - MMI VI
Norton, Ohio - ik had een klant zitten in de voorkant van mij en ze vroeg of mijn kantoor bewoog. Ik dacht dat ze was gaan flauwvallen, tot het kantoor muren geslingerd en items opknoping achter mij waren wuivende. Zeer vreemde gewaarwording - MMI IV
Annapolis, MD - Een vogel vloog in het glazen raam ongeveer 30 seconden voordat we vonden het 4th grond schudden i ons gebouw. Ik duurde ongeveer 2-3 minuten en de intensiteit groeide en vervolgens gestopt - MMI V
Rougemont, Quebec, Canada - J'étais Assise à l'ordinateur et ma chaise s'est mise een bougée d'avant en arrière hanger 30 secondes. Je n'ai pas aimé la sensatie. J'habite Rougemont au Québec près de la route 112 - MMI V
Jetersville, VA - Ongeveer vijftig mijl, hemelsbreed, van het epicentrum. Alles schudde voor ongeveer 30-45 seconden. Rende naar buiten het huis toen het begon en ging weer naar binnen twee minuten later. Een paar dingen waren omgegooid op mijn boekenkast en de kat (die op het achterdek dommelde door het gehele evenement, blijkbaar) gaf me een zeer vreemde look! - MMI V
Virginia Beach - Ik begon om op te staan ​​uit mijn bureau en ik voelde me alsof ik had een hoofd stormloop. Zoals ik was duizelig geworden of zelfs te veel dronk. Zo'n vreemd gevoel, maar toen zag ik de klemborden genageld aan de muur werden zwaaien op hun eigen. Momenten nadat ik voelde me weer normaal mensen haasten in de cafetaria naast mijn kantoor met mensen die zeggen: "Ben ik de enige die dat voelde ?? !!" - MMI VI
Cambridge, Ontario, Canada - Op ongeveer 1 30 uur of zo ik liep naar de bovenste verdieping van ons huis. Mijn vader lag op de bank op de verdieping lager. Toen ik opstond om de top vertelde hij me om te stoppen met springen op de vloer. de bank hij was was schudden. i hadnt bewoog helemaal om dit te veroorzaken ... maar ik voelde de grond onder mij schudden als goed. Ik keek in een van de slaapkamers en keek naar het licht in het plafond. het was schudden en rammelen. zelfs een minuut later ... opknoping lichten en dingen die er waren nog steeds te schudden. Het gestopt na een minuut. - MMI III
Sinking Spring, PA - hele huis schudde voor 10 +/- seconden. Potten en pannen, opgehangen aan een pot rack, kletterde samen. - MMI V
Middle River, MD - was in mijn huis toen ik hoorde een luide rommelend geluid en toen alles begon te schudden en zwaaien ... duurde ongeveer 30 secounds ... kon niet geloven wat er happining. mijn zoon was buiten en zei dat de grond bewoog onder hem ... enge momenten voor mensen die nog nooit hebben experinced een earthquake..never dacht dat ik een aardbeving hier zou ervaren in Maryland - MMI VI
Tampa, FL - Ik was op de 5th verdieping van mijn kantoorgebouw in Tampa (Brandon kant) werken aan mijn computer toen ik voelde een lichte sway / schudden gevoel voor wat er moet 40 seconden of zo geweest. Het was erg subtiel, maar ik zeker iets vreemds voelde ... het woord aardbeving eigenlijk doorkruist mijn gedachten ... ik gestopt met werken en keek rond mijn bureau te zien als iets anders bewoog; maar niets was. Na een tijdje alles in orde was weer en niemand anders genoemd iets. Dan ongeveer 30 minuten later hoorde ik iemand zeggen "dat was de 2nd aardbeving van vandaag". Ik sprong onmiddellijk op en vroegen waar ze waren. Ze zei een in VA en één in CO. Ik kon niet geloven dat ik kon hebben gevoeld het een uit VA helemaal in Florida. - MMI III
Volgende dag, GA - Zat op het tweede verhaal in de klas toen we het gebouw opmerkten. Het was erg klein en meer disorienting dan iets - MMI III
Arlington, VA - 2 mi buiten Washington, DC. Kantoorgebouw schudde voor ongeveer 10-15 sec. We werden geëvacueerd naar de straat voor ongeveer 40 minuten, met een mobiele telefoon service vastgebonden. Noodmaatregelen voertuigen waren uit en over. Na het wachten op eventuele naschokken we terug aan het werk - NNI IV
Richboro PA - Op ongeveer 1: 51 in de middag, de meubels in mijn huis begon heen en weer te schudden. De kast deuren in de keuken al opengesteld, boeken op de boekenplank werd verdreven, en foto's opknoping op de muren zijwaarts gekanteld. Het duurde slechts een paar minuten. Mijn kat nam af lopen en werd een enorme rookwolk bal van angst en mijn hond verborg onder mijn benen. Het was zenuwslopend, maar geen echte schade plaatsvond. Een vriend van mij in de Glenside, PA gebied had haar schoorsteen instorting tijdens de aardbeving. Het enige probleem was dat mijn mobiele telefoon en vaste lijnen waren voor ongeveer 3 uur. - IV
Barrie, Ontario, Canada - Voelde als de vloer op Jello werd gemonteerd, tientallen mensen in het gebouw onmiddellijk opgestaan ​​om te zien of anderen wist wat het was. Het duurde ongeveer 30 seconden. 900 kilometer afstand! - MMI III
Fairfax, VA 22031 - Ik was in mijn kelder kantoor in de voorkant van mijn computer, het draaien van een virtuele software klasse via het internet in Northern Virginia. Alle studenten waren op afstand, in Texas. Net voordat 2pm EST het huis plotseling begon te schudden en er was veel lawaai. Ik was zeer verrast - mijn eerste reactie was om te denken dat een groep van gekke mensen in het huis was gebroken en waren alles vernielen en gewoon echt gierend het op de begane grond boven mij. Ik schreeuwde bijna uit naar de mensen die ik dacht was "gebroken in." Ik besloot dat het niet de mensen toen het hield schudden bijna 30 seconden. Ik vertelde de leerlingen wat ik ervoer en dat ik moest naar buiten te gaan om te zien wat er gaande was en ervoor te zorgen dat er was geen schade. Buren waren in de straat over te praten. Iedereen had het voelde. Ik zag geen structurele schade, maar een paar kleine dingen waren afgevallen tafels en meubels op de vloer, en enkele foto's op de muur waren scheef gegaan, maar had niet afgevallen. Dat was de sterkste aardbeving die ik ooit heb meegemaakt. Het was een complete verrassing, omdat we bijna nooit aardbevingen van enige omvang of duur in dit gebied. Ik was het meest verbaasd dat het niet mijn internetverbinding heb verbreken, want we krijgen een aantal boze onweer en wind stormen hier in de buurt die net dat (knock-out de macht) te doen, vooral in de zomer - MMI VI
Richmond Virginia - Ik was op work.and voelde ik me it.I was beneden wassen dus in eerste instantie dacht ik dat het de wasmachine, die schudden, loop ik de trap op en dan realiseer ik me het was het hele huis te schudden, begin ik te schreeuwen voor mijn patiënt en anderen in het huis en we prayed.and ging naar buiten op de veranda voor een while.everyone op dat gebied in Richmond Virginia kwam uit hun huizen af ​​te schrikken de aardbeving zou komen again.Thank God alles in orde was en knowone raakte gewond.
Richmond Virginia - Zeker onstabiel om te lopen - MMI VI
Elon, NC - MIJN KINDEREN VILT HET HUIS schudden. Klonk als mensen werden ROND BOVEN LOPEN. Dochter had pictue FRAMES VALLEN van haar dressoir. LINKS KRASSEN OP DE MUUR. BUUR belde om te zien IF vonden we het. - MMI V
Delaware, OH - Duurde 11-12 seconden. Lamp op piano schommelde heen en weer. Stoel onder me schudde lichtjes - MMI III
PittsburghPa, ik kreeg morgen mijn kamer klaar voor het begin van school. Mijn bureau schudde, de muren schudden en de lichten zongen heen en weer. Dit gebeurde tweemaal binnen 5 minuten. Wat een angstaanjagend gevoel !!! - III
AugustaGA - Ik was in de Savannah River .. Geparkeerd op een nabijgelegen parkeerplaats. Ik voelde ongeveer drie schokbewegingen mijn auto schudden. Ik dacht dat het gewoon een dichtbijgelegen spoorweg was, maar er was geen trein. Toen ik een uur later versteld stond, ontdekte ik dat het bevingen waren van de VA-aardbeving. - MMI IV
Pittsburgh, Pennsylvania - ik was op de bovenste verdieping van een 5 tellende gebouw. Rond 2pm alles begon heen en weer over een duim en een half of twee centimeter in elke richting te verschuiven. Het plafond lampen begonnen te zwaaien en de koorden van de jaloezieën waren swingende. Ook werd gepaard met een gerommel. Dit ging zo ongeveer 30 seconden. Vervolgens werden lichte bevingen gevoeld over een andere 30 seconden of zo voordat dingen quieted - MMI V
Elizabeth, IN - Het maakte mijn stoel slingeren en we kregen nausiated - MMI IV
Morgantown, WV - Het voelde alsof er was die op een mijn - MMI III
Dunn, NC - zat aan mijn bureau en het begint te schudden i dint weet wat het was duurde aout 30 sec of zo - MMI III
Daytona Beach, FL - 10th Floor Oceanfront Condo. Zit op de computer. Ik herkende het als een zeer lichte tremor vergelijkbaar met die ik voelde toen ik ooit woonde in Californië. Na een tijdje kwam ik erachter over de aardbeving - MMI III
Caswell County, NC - Ik was in een huis met twee verdiepingen toen het toesloeg en het huis schudde de muren, draaide allerlei soorten geluiden. Ik wist niet wat er gaande was op mijn eerste aardbeving, ooit was het een beetje raar. Veel mensen voelden het hier in de buurt. - MMI V
Fort Myers, Florida - Ik was aan het douchen op ongeveer 1: 51pm en voelde plotseling een lichte zwaaiende beweging en een lage trilling. Het duurde ongeveer 30-40 sec. En zorgde ervoor dat mijn waterstroom een ​​beetje sputterde. Ik vond het een tijdje niet veel en ging voor een dutje. Ik werd wakker om 4pm om naar het nieuws te kijken en weggeblazen dat ik een tremor van Virginia Aardbeving had gevoeld over 750 mijlen van waar ik woon. Ik moet super gevoelig zijn om zo'n aardbeving zo ver van zijn epicentrum te voelen ... GROTE TIJD ERVARING !!! - MMI IV
Pittsburgh, Pa -. Was zit op de computer in de slaapkamer, toen ik hoorde een rumble, en mijn dressoir begon te rollen op zijn bevestigd wielen en de bijgevoegde spiegel was ook swingende. Ik wist dat het een aardbeving zoals ik in twee in mijn leven zijn geweest: een in de Filippijnen, en één in Germantown, Maryland Het was een beangstigende ervaring.. Later. Een Pittsburgher - MMI VI
Mount Vernon OH - Ik werd verscheurd tussen matige en sterke trillen, want ik leefde door de aardbeving en de naschokken van de aardbeving en de naschokken van de vroege jaren tachtig Northeastern Ohio, gecentreerd in de buurt van de Perry Nuclear Power Plant. Ik voelde me ziek vlak voor en tijdens de aardbeving; zoals ik in het verleden. Dit was meer dan de na schokken en ik zou mentaal klas het, van mijn ervaringen uit het verleden, als 3.2 om 3.7, maar meestal waarschijnlijk een 3.7. Ik zat op mijn computer, op de tweede verdieping van mijn woning. Mijn flatscreen monitor was bewegen, als de lampenkap van het lampje naast het en de massief eiken stoel die ik zat op was. Ik wist wat het was en was blij dat ik had de ervaring om het te herkennen. De eerste contacten met anderen gemengd en de aanvankelijke gegevens. Dank u voor het proberen je best! Christina mei, Mount Vernon OH - MMI VI
Greensboro, NC - ervoer ik dit op dinsdag, augustus 22, 2011, de dag voor de East Coast aardbeving. Het duurde 1-2 seconden. Ik zat in mijn stoel in mijn kantoor aan huis in de buurt van het centrum. Ik dacht dat op het moment dat het een milde aardbeving zou kunnen zijn. - MMI III
Raleigh, North Carolina - ik was op het internet aan de keukentafel als de USA VA. East Coast aardbeving. Opgeschrikt door wat ik zag. De kamer was het verplaatsen van overal om me heen als ik zat en speelde. De muren ging een manier en de kastdeuren ging de andere kant op als ze zwaaide open. Ik keek uit de achterkant glazen deur op het dek en het was ook zwaaien en zo waren de potplanten. Een paar van de potplanten dat op het dek rail waren gedaald. Ik was niet zeker wat gebeurd sinds we niet aardbevingen hier krijg. Ik dacht dat dit een veilige plek, maar nu niet. Is er een veilige plekken ??? Dank u voor uw site, zal ik er een bladwijzer. - MMI V
Secaucus, NJ - gebeurde op het werk, gebouw schudde, we werden geëvacueerd - MMI V
Bluewater Beach, Georgian Bay, Ontario, Canada - voelde beweging van eettafel en stoelen en zag de overhead kroonluchter wuivende - MMI III
Rhode Island - Het was het vreemdste gevoel. Ik dacht dat ik duizelig op het eerste. Het leek te hebben duurde ongeveer 30 seconden. Niemand anders in mijn huis voelde het, kinderen waren in het zwembad; het water waarschijnlijk "opgevangen" het. Bovendien waren ze rond springen. Ik was bij het zwembad, dat is waarschijnlijk de reden waarom ik vond het sterker dan sommige mensen op de grond. Iedereen die het rijden in RI niet het gevoel het te wijten aan alle van de gaten in onze wegen haha. - MMI IV
Port Saint Lucia, FL - was on-line op een bureau voelde als locomotief dan beseffen dat deze bevingen was - MMI IV
Greenfield, MA - Ik was aan het werk op de tweede verdieping van een bakstenen gebouw. Ik dacht dat de persoon die achter mij was wuivende mijn stoel totdat ik merkte mijn monitors zwaaien. Iedereen op het kantoor wist dat het een aardbeving, want het was een soepele heerschappij, niet de harde stoten van een trein. Terwijl ik op zoek was naar de USGS site, mijn dochter belde vanuit 5 mijl afstand. De beving haar wakker en haar kinderen voelde het ook. Mijn zoon mailde me uit de volgende stad, dat hij voelde de wuivende, en zelfs bang voor de kat. Een gebouw in de buurt van mij werd geëvacueerd. Ik zie rapporten dat het duurde 10-15 seconden, maar ik denk dat het was dichter bij 30 seconden, gebaseerd op het feit dat ik in staat was om de macht te voelen, dacht dat iemand was wuivende mijn stoel, keek achter mij, keek vooruit en zag mijn monitors en andere dingen in de kamer wuivende, evalueren als een aardbeving, horen ieders opmerkingen en zoek het op op de lijn, al voordat de wuivende gestopt. - MMI IV
Williamston NC - Bij 1: 52 Ik zat aan mijn bureau op een betonnen begane grond in een strip mall. Mijn werk station begon te schudden als iemand zetten zware dozen op een ander bureau. Het versterkt met mijn voeten schudden op de vloer, het kabinet deuren rammelen en ik hoorde een gerommel als een trein of een zware vrachtwagen. Het kantoor elektriciteitspalen waren enigszins ook bewegen. Het duurde +/- 15 seconden. Het voelde alsof er waren twee golven. We hebben geen structurele schade, maar veel van de zenuwen rammelde. We zijn +/- 230 mijl van het epicentrum in Virginia. Ik bevestigde de aardbeving van Virginia binnen 2 minuten via de USGS aardbeving plaats - MMI IV
Sewickley, PA - ik was op de 7th verdieping van Sewickley Hospital, 625 blackburn rd, sewickley, pa 15143 wachten ontlading toen mijn bed en nachtkastje schudde zacht, bijna was niet zeker of het was gebeurd. Het gevoel was net als wanneer je in je auto en degene naast je moves en het voelt alsof je auto deed. Onlt duurde ongeveer 5 of 10 seconden. Ik hoorde over 1 / 2 uur later dat er een aardbeving. - III
Reston, VA - Was in mijn dokters kantoor op de derde verdieping van medisch gebouw toen we hardop dompelen en gematigd schudden, zoals een zeer zware persoon in de gang loopt. Maar toen bleven we het horen, en het geluid werd luider en het schudde intenser totdat het duidelijk was dat het hele gebouw onder ons lag. We hebben elkaar naar elkaar gekeken en gezegd: 'Wat is er aan de hand?' De lichten flikkerden en alles in de kamer was teetering, dreigend om te vallen. Toen de schud uiteindelijk stopte, stond we op en keek het raam uit; Het leek alsof alle anderen al buiten waren geweest. Ik dacht misschien dat het een aardbeving was, maar het is zo ongebruikelijk om hier een aardbeving te hebben, dus ik geloofde het niet echt totdat we naar beneden kwamen en een technicus bevestigde het. - MMI V
Philadelphia City Center - di 08 / 23 / 11: dacht dat mijn grote kat sprong op mijn bed + begonnen handtastelijkheden. maar werd hij slapen naast me ... - MMI III
Alexandria, VA - Alexandria, VA - thuis was met mijn 8 jaar oude dochter, waren we in mijn slaapkamer. Gewoon met een aantal chat-tijd, mijn dochter krijgen wat papier te tekenen wanneer de gerommel en schudden begon ... het bed schudde, dus ik dacht dat het was een enorme truck gaat door - met uitzondering van het hele huis trilde en schudden en schudden - dat is wanneer Ik wist dat het een aardbeving, maar ik ook dacht dat het misschien een bom of een vliegtuigongeluk ergens geweest ... zoals toen ik voelde en hoorde de crash in het Pentagon op 9 / 11 mijl afstand ... Deze keer, ik pakte mijn dan huilen dochter en liep naar de slaapkamer deur, dan naar de voordeur, en ging naar buiten, maar niemand was in onze buurt ... we waren niet zeker of onze 59 jaar oude huis was stabiel, maar zodra het schudden gestopt, leek veilig weer naar binnen te gaan. Ik hoorde sommige kinderen te huilen in de straat op de dag zorg in de buurt ... mijn dochter begon weer te huilen, was ik vreselijk te schudden - bang om ons tot de dood - nooit een aardbeving van deze omvang ooit gevoeld. Ik heb alleen voelde een kleine één keer eerder - maar het was snel en kort - enkele jaren geleden. Deze keer was heel anders. Scared - dat is een understatement. Doodsbang, meer kans! (Doodsbang door de gedachte dat het misschien een bombardement van DC zijn geweest ... en dat onze wereld zoals we wisten dat het voorbij was ...) Ik denk dat ik was iemand die uit was freaked door de hele zaak.
Serieus - het was de slechtste gevoel ... hebben het absoluut prachtige dag van 9 / 11 ervaren, en het krijgen die vergelijkbaar buzzy misselijk gevoel in mijn lichaam. Het was eigenlijk meer beangstigend dan die dag - terwijl de aardbeving gebeurde - het gevoel alsof ik mijn dochter niet kon beschermen en ikzelf zou het huis instorten. Ik was blij toen het voorbij was, maar de onrust voelde ik (en mijn dochter ook) niet verdwijnen pas veel later. Zodra ik was in staat om vrienden en familie te contacteren via telefoon en Facebook, was ik meer rust. Blij om dat zeer weinig weten raakten gewond door deze gebeurtenis.
PTE's - - Oh, en ik heb een ([mogelijk) nieuwe term Post Traumatische Aardbeving Syndroom ... waarvan ik weet dat ik heb ... het typen op mijn MacBook Pro, zittend op mijn bank, ik voel me nog steeds wiebelt van tijd tot tijd, en ik ben flipte door elke passerende vrachtwagen. Maar ik ben oke. Ik ben een grapje over met vrienden!
Columbia, SC - Zittend op de bank met iemand. Ze dacht dat ik de bank te schudden. Duurde ongeveer een minuut. - MMI III
Armagh, Quebec, Canada - Il ya eu forte secousse et op aimerais en savoir plus auto en plus de la secousse Ca La fait beaucoup de bruit et jai parler des gens een des dorp Voisin et ils avaient eux aussi la ressentit secousse elle étais tellement forte que je me suis reveiller nl sursaut et toute ma famille et aussi les gens que jai contacter aussi seulement een aucun poste de radio ni poste de televisie (les nouvelles) (TVA, LCN) op aimerais que les nouvelles nous informe merci Faites en sorte qu `il en parle au nouvelle merci! a la prochaine
Moseley, VA - Ik was op de computer op de tweede verdieping van mijn huis en gehoord en gevoeld wat leek op een helikopter zijn als we leven onder de weg van militaire helikopters tussen de bases. De vibratie duurde ongeveer 10 seconden, dan ben ik een brullende geluid hoorde en ik voelde de kamer begin te schudden erg zwaar met een heen en weer gaande beweging. Het geluid was extreem luid en ik ook hoorde dingen vallen boekenplanken en een glazen vaas verpletterende beneden. Ik meteen liep voor het kozijn en vervolgens voorafgegaan om uit het huis. Dat brullende geluid dat ik hoorde duurde ruim een ​​minuut.
Als het allemaal werd gezegd en gedaan, hadden we meer dan twee dozijn scheuren, variërend van 2 inch tot 3 en een halve meter rond kozijnen, muren en 4 scheuren in de woonkamer plafond. Niets anders dan de vaas was geruïneerd we moesten om schoon te maken een beetje. Van de 20 + naschokken Ik heb alleen gevoeld 3.

Comments

  1. Ik voelde de aardbeving meer dan 750 mijl afstand van het epicentrum helemaal naar beneden in Fort Myers, FL in 33916 omgeving. Ik was in de douche toen ik voelde me wat als een lichte wiegende die zeer subtiel was, en de tremor voelde ik maakte zelfs mijn waterstroom te sputteren een paar keer. Ik deed eerst niet eens een idee wat ik voelde, maar vond de omvang van wat later op 4pm gebeurde op mijn lokale nieuws. Ik was geschokt. Nogal een "INSTABIEL" situatie die was. Het deed me denken terug naar toen er was een kleine zeldzame aardbeving in de Golf van Mexico in 2006. En ik dacht dat zou de laatste aardbeving zou voelen omdat ik woon in Florida ....