Zeer sterk en gevaarlijk aardbeving rammelaars Virginia - schade overzicht

Laatste nieuws update (zie onder) : Schade overzicht
Overzicht aardbeving: Een zeer sterke 5.8 aardbeving heeft rammelde de Virginia gebied op 1: 51 uur lokale tijd.
Om het volledige verhaal zoals het gebeurd is te lezen, raden wij onze lezers om te beginnen aan de onderkant van de pagina (aardbeving gegevens) en om door te gaan naar boven.

Ik heb gevoeld dat "Rapporten -> zie hieronder + Laat ons weten hoe u deze aardbeving hebben gevoeld
Lees ook : Magnitude 4.5 naschok Virginia + 93 "Ik voelde me It" rapporten
Lees ook : Video selectie van de Virginia aardbeving door aardbeving-Report.com
Lees ook : Virginia aardbeving "Ik heb het Vilt" rapporten - 106 rapporten
Lees ook : Inzicht in de Magnitude 5.8 Virginia aardbeving (augustus 23, 2011)
Bekijk ook : Aardbeving-Report.com heeft een korte video te vertellen en uit te leggen wat er is gebeurd. De video wordt onder of ingebed Klik hier om het te bekijken.

Bronvermelding: http://www.wtvr.com - klik op de afbeelding voor alle foto's

Belangrijke update: SCHADE OVERZICHT
- Een paar kleine verwondingen hebben voorgedaan, en sommige mensen in shock.
- Dit is een grote verstoring aardbeving als gevolg van de lage aardbeving risicoperceptiemet relatief kleine gevolgen.
- Louisa, VA - 2 schoorstenen gemeld ingestort, kleine scheuren in veel gebouwen.
- Veel gebouwen in andere steden hebben gemeld kleine kraken
- In Washington, drie pinakels hebben gebroken van de centrale toren en andere stukken brak. Bovendien de Monument hadden kleine kraken.
- Verschillende schoolgebouwen hadden schade, net als stadhuis gebouwen in de epicentrale gebied.
- Kerncentrales hebben gesloten als voorzorgsmaatregel net als vele andere organisaties. Het zal allemaal terug naar normaal morgen na controles zijn verricht.
- Vluchten zijn vertraagd.
Aardbeving-Report.com noemt dit aardbeving als CATDAT ORANGE, niet voor het niveau van structurele schade, maar door de economische gevolgen.

Belangrijke Ik heb gevoeld Het rapporteren van Louisa County, VA:
Louisa County, VA - Ik zat in een van de ernstig beschadigde scholen toen de aardbeving van het puin afnam, heel moeilijk om te lopen. Angstaanjagende, gruwelijke beproeving, maar alle kinderen en personeel ontsnapten snel en zonder een schrammetje. Een wonder! Het duurde ongeveer 30 seconden en werd gevolgd door 3 naschokken. Wat ik waarschijnlijk altijd zal onthouden, zijn de haken van de herder op de stoep die bleef wiegen, zelfs nadat het geluid en de trillingen niet langer te detecteren waren. Ik hoef hier niet nog een te ervaren. Ooit. - MMI VII

bijwerken De volgende video toont het schudden van een kantoorgebouw in New York City. De video is opgenomen door een bewakingscamera.

bijwerken : Deze video is van CBS6 in Richmond, Virginia, dichtstbijzijnde grote stad naar de aardbevingen epicentrum.

Update Richmond : Gebouwen in het centrum zijn geëvacueerd en Richmond brand en bouw bemanningen zijn op dit moment op het terrein. Werknemers worden naar huis gestuurd en veroorzaakt verkeersproblemen in het gebied.

bijwerken : Gebaseerd op wat we tot nu toe hebben gezien en ook op basis van onze ervaring in het veld, We denken niet dat de schade zal ernstig zijn en we hopen u snel te horen dat er geen mensen zijn gewond geraakt door deze aardbeving.

bijwerken : Het epicentrum gebied heeft Mobile problemen met de verbinding, Waarschijnlijk gemaakt door overbelaste lijnen (zoals het overal gebeurt in de wereld)

bijwerken : Bepaalde bouwschade gerapporteerd in MineralHet dichtst bij het epicentrum.

bijwerken : Tot nu toe hebben we GEEN echte conjuncturele aanpassing van Louisa en / of minerale, De 2 locaties die het dichtst bij het epicentrum.

bijwerken : Over het algemeen kunnen we stellen dat de situatie is rustig chaotisch over de vele staten die hebben gevoeld van de aardbeving. Het merendeel van de landen buiten de grotere epicentrum gebied hebben alleen ervaren een zwakke schudden, niets echt gevaarlijk, maar wij zijn het eens heel beangstigend.

bijwerken : We zijn momenteel op het plafond van onze server mogelijkheden. Het spijt ons hierover. We moeten onze lezers beperken om totale instorting van de server te voorkomen zoals deze in het begin was. De servermensen doen er alles aan om meer mensen toe te laten.

bijwerken : Gelukkig is er slechts een 2.8 naschok dusver.

bijwerken : Veel gebouwen werden overal geëvacueerd, waar het schudden was hevig. Dit was ook het geval in Washington DC

bijwerken : 2 Kernreactoren zijn gestopt na de Virginia aardbeving. De Kernreactoren op het North Anna Power Station in Louisa County ligt vrij dicht bij het epicentrum. de centrales werden automatisch off-line genomen door de veiligheidssystemen van de fabriek. De NRC stuurt inspecteurs naar de fabriek om erachter te komen of alles in orde is. We schatten dat de afstand van de energiecentrales naar het epicentrum 20 mijl is.

bijwerken : De aardbeving werd gevoeld tot zelfs Ontario Canada

Louisa aardbeving landschap - Panoramio beeld van Beste Werkgevers - http://www.panoramio.com/photo/3809386

bijwerken :De aardbeving werd gevoeld in Washington, New York, North Carolina

Update: Zelfs USGS server kan niet aan de belasting. We zijn niet alleen met deze problemen.

Update: De max. Vilt mededelingen die op USGS zijn VII MMI = zeer sterk schudden

Update: Onze excuses voor de vertraging van de rapportage door de enorme vraag de server niet kon volgen. We proberen de kloof te dichten op dit moment.

bijwerken : De nieuwe (herberekend) plaats van het epicentrum is juist bijna onder Minerale en Louisa

Update: De Magnitude is herberekend naar 5.9

bijwerken : Diepte is herberekend van 6 km 1 km (meer gevaarlijk als mensen leven net boven het

"Ik voelde het" rapporten zoals ontvangen door aardbeving-Report.com
MMI waarden (indien aangegeven) na de tekst (III: Zwakke schudden, IV Licht schudden, V Matig schudden, VI Sterke schudden, VII Zeer sterke schudden)
Gaithersburg, MD - MMI 4 aangevinkt - Zittend in de kelder. Huis begint te schudden, spullen vallen planken in de kelder. Niet winderig buiten.
Buffel, NY - MMI 4 aangevinkt -
Williamsburg VA, USA - MMI 23 gecontroleerd - Op ongeveer 1: 50 EDT voelde lichte schudden binnenshuis als een zeer zware vrachtwagen werden in de omgeving rijden. Veroorzaakt opknoping klokkenspel op de klok grootvader iets rinkelen. Zeer korte duur - 15 om 30 seconden.
Lovettsville, VA, Verenigde Staten - MMI 2 3 Gecontroleerd - begonnen bij 13: 53 EST en duurde ongeveer 5 seconden
Southport, NC. - MMI 4 aangevinkt - Rocked geopend massief houten deuren @ 3 - 6 inch.
Harrisburg, PA - MMI 4 aangevinkt - We geëvacueerd ons gebouw na het gebouw schudde. We gingen terug in toen beseften we dat het was bijna de gehele oostkust voelde schudden.
Frederick, MD - MMI 5 aangevinkt - De Telefoon lijnen buiten waren allemaal zwaaien en in de cabines waren schudden waarschijnlijk 5 seconden.
Noordelijk KY - MMI 4 gecontroleerd - Werken aan 5th verdieping van betonnen gebouw in grotere Cincinnati gebied. Vilt schudden / zwaaien van het gebouw, iets wat in mijn kantoor maakte een geluid. Maakte me bang. Verschillende mensen voelde het, maar sommigen zeggen dat ze dat niet deden. Gebeurde op 8 / 23 op ongeveer 1: 52 uur.
Rockford, OHIO - MMI 23 Gecontroleerd - Op 1: 57 pm augustus 23, 2011, mijn bureaustoel schommelde heen en weer twee minuten, terwijl de windown schaduw snel en licht tikte op het glas.
Clarksburg WV - MMI 4 aangevinkt - trillingen gevoeld, items lichtjes schudden.
Pointe Claire, QC - MMI Checked - Ik zat in een medisch gebouw (2nd verdieping) te wachten op mijn afspraak toen de vloer begon te zwaaien. De dokter overwoog om door het raam naar buiten te gaan, maar ze gingen niet open. We zaten allemaal met stomheid geslagen, niet wetend wat te doen. Gelukkig duurde het niet lang ...
Sint-Albert, ON, Canada - MMI 2 3 gecontroleerd - Het gebouw werd heen en weer bewegen, de blinds waren rocken. Dat was augustus 23rd 2011 rond 2pm EST. Het wiegde dan 30 seconden, ik denk dat in de buurt van een minuut.
lezing, PA - MMI 5 aangevinkt - Werk in een drie verdiepingen tellend gebouw in Green Hills PA. Het gebouw schudde voor ongeveer 15-20 seconden.
Canton, Ohio - MMI 5 gecontroleerd - Op het werk op de tweede verdieping van het gebouw. Dacht dat ik werd imaginining aanvankelijk tot anderen in mijn gebouw begon te komen uit in de hal met de vraag of we moeten evacueren. Mijn computermonitoren trilden en ik kon voelen de vloer schudden. Ik dacht dat er ergens was er een explosie geweest en we voelden de naschokken. Een beetje eng.
North Haven, CT - MMI 5 aangevinkt - De vloer onder mij op het werk schudde ZICHTBAAR (grote plant / boom in de voorkant van mijn bureau werd zwaaien!) Voor ongeveer 15 - 20 seconden. Ik keek naar buiten om te zien of er was een enorme 18-wheeler buiten (en er was niet). Ik heb nog nooit een aardbeving gevoeld, maar ik instinctief wist dat dit iets wat potentieel gevaarlijk kan zijn was en ik begon aan het gebouw (1 verhaal) verlaten, maar tegen de tijd dat ik opstond had gestopt.
Ithaca, NY - MMI 5 aangevinkt - Langdurig schudden in een heen-en-weergaande beweging gedurende meer dan 30 seconden. Ik zat thuis te lezen, toen de mobiel van de kinderen die aan het plafond hing, begon te bewegen. Toen bewoog de wip aan de andere kant van de kamer bijna een minuut heen en weer totdat de sensatie afnam. De hond, die boven was, stond op uit zijn dutje en kwam naar beneden, alsof hij wist dat er iets nieuws aan het gebeuren was. Ik had nooit gedacht dat ik zo'n sterke en voortdurende gevoeligheid zou voelen in New York, nadat ik in Griekenland had gewoond, waar ik er veel had meegemaakt.
Johnstown, PA - MMI 2 3 gecontroleerd - Mijn bureau shock licht. Het voelde alsof ik was schommelen zachtjes heen en weer. Voelde schudden voor ongeveer 5-7 seconden. Heel raar gevoel!
Sint-Albert, ON, Canada - MMI II-III - Het gebouw werd heen en weer bewegen, de blinds waren rocken. Dat was augustus 23rd 2011 rond 2pm EST. Het wiegde dan 30 seconden, ik denk dat in de buurt van een minuut.
Pittsburgh, PA - MMI II-III - Net voordat 2pm EST voelden we onze twee verdiepingen tellende bakstenen kantoorgebouw zwaaien.
New Jersey - MMI V - Ik zat aan mijn bureau thuis en de hele bureau trilde en ook mijn keukentafel. De honden stond op en keek rond om te zien wat was up! Ik wist niet wat de heck er gaande was! Ik woon in het noorden van New Jersey en mijn buurman vertelde me dat er was een aardbeving! Gek!
Oxford, Md -. MMI IV - Werken in mijn kantoor, leek vloer werd enigszins vloeibaar, bouwen beweging minder dan 10 seconden, maar voelde alsof ik was op een boot in het water. Meubilair zwaaide, foto's op de muur verplaatst, eigenlijk wel spannend. Geen schade gewoon de kick. Wow, een aardbeving in Maryland. Ga figuur!
Lynbrook, NY - MMI IV - Hier in Long Island, NY mijn boekenkast waren wuivende en ramen werden rammelen.
East Rutherford, NJ - MMI II-III - Zittend aan de tafel werken aan een project op mijn laptop. Mijn 8-jarige zoon zat op zijn laptop naast me. De tafel begon te schudden. Ik dacht dat mijn zoon was te doen, dus ik vertelde hem om te stoppen, en hij zei dat hij niet iets te doen. Dat is toen ik me realiseerde de gordijnen, de deur van de badkamer en alles wat niet goed vastgespijkerd werden ook schudden. Gecontroleerd de kelder voor eventuele scheuren of lekken, gecontroleerd met de buren en de lokale politie die dit ook ervaren, controleerde met mijn moeder en zus die ten zuiden van hier wonen, en alle rapporten bevestigen. Ik heb 39 jaar in het noorden van New Jersey en nooit voelde als dit. Ik moet toegeven, het heeft me voelt verrassend geschud. Woordspeling bedoeld.
Morristown, NJ - MMI II-III - We zijn op de 4th-verdieping bij 445 South Street, een kantoorgebouw in Morristown, NJ. Kort voor 2: 00 uur zat ik achter mijn bureau en ik voelde dat er iets mis was. Toen kreeg ik een slingerend gevoel. Ik keek naar beneden en zag dat de stoel waar ik in zat een paar centimeter heen en weer rolde. Ik hoorde niets, maar het was verontrustend dus verliet ik mijn kantoor. Al mijn collega's waren ook uit hun stoel. Niemand wist wat er aan de hand was, maar we zijn allemaal overeengekomen om te vertrekken. En we namen de trap en stapten uit het gebouw.
Accokeek, MD - MMI VII - Zeer luid. Floor schudde. Bomen rammelde als met wind. Stuff vielen van muren op de nabijgelegen huis, elektriciteit die er zijn. Over het algemeen weinig schade. Ik wist meteen wat het was.
Canada, Quebec, Pointe-Calumet - MMI II-III - Vers 14h tout s'est mis een vibrer dans la maison, les lampes, portes plantes durant environ 20 secondes.
Als u meer wilt lezen 'Ik voelde het "rapporten, lees dan onze speciale pagina door hier te klikken.

Belangrijkste aardbevingsgegevens:
Magnitude: 5.9 (herberekend van een eerdere 5.8)
UTC-tijd: Dinsdag augustus 23, 2011 op 17: 51: 03 UTC
Lokale tijd in epicentrum: dinsdag, augustus 23, 2011 op 01: 51: 03 PM op epicentrum
Diepte (het hypocentrum): 1 km (herberekend uit een eerder 6 km)
Geo-locatie (s):
8 km (5 mijl) SSW (195 °) uit Mineral, VA
11 km (7 mijl) SSE (148 °) uit Louisa, VA
45 km (27 mijl) E van Charlottesville, Virginia
55 km (34 mijl) ten ZW van Fredericksburg, Virginia
64 km (39 mijl) ten NW van Richmond, Virginia
82 km (50 mijl) ten NNO van Farmville, Virginia

Links naar belangrijke kaarten
USGS Voelde u zich in Map
Google satelliet kaart van het gebied met de soort terrein de aardbeving plaatsvond
3-dimensionaal beeld van de aardbeving gebied (USGS epicentrum locatie)
Shaking kaart
Menselijke invloed kaart
Historische aardbevingen in kaart te brengen
Seismische gevaar kaart
Focus mechanisme rapport

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website

Ik had het gevoel dat - IK heb gevoeld Het - Το έκανα αισθάνεται - Yo lo Siento - 我 的确 感到 了 - 私 は それ を 感じ て い まし た - Ich habe es gefühlt - Bunu hissediyorum yaptı - لم أشعر أنه