Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-6

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Japan (seismologie te wijten)
De voorzitter van de seismologische Society of Japan zegt dat zijn beroep was deels voor de ramp de schuld bij de Fukushima No 1 kerncentrale als gevolg van misleidende prognoses van de aardbeving risico's. Kazuro Hirahara, professor in de seismologie van de Kyoto Universiteit, vertelde The Asahi Shimbun dat de maart 11 aardbeweging naar huis had gereden hoe weinig seismologen weten over aardbevingen. $ $ $ $ $ $

Japan (tsunami met radar)
De 8.9-grootte (die in voorkomend geval een upgrade naar een 9.0) aardbeving die Japan trof veroorzaakt tsunami's in de hele regio. Hier het gevolg is van een computermodel wordt beheerd door het Centrum voor Tsunami Onderzoek aan de NOAA Pacific Marine Environmental Laboratory tonen de verwachte golfhoogten van de tsunami als het reizen over de Stille Oceaan bekken. $ $ $

China (herinneren 242,769 aardbeving doden)
28 juli 1976: A dodelijke magnitude 7.8 aardbeving komt voor in Tangshan in de provincie Hebei, die wordt beschouwd als het grootste aantal dodelijke slachtoffers van een aardbeving van de eeuw 20th te produceren. Deze aardbeving vond plaats in het noordoosten van China, nabij de kust. Het epicentrum was gecentreerd rond 140 kilometer ten zuidoosten van Beijing, in de buurt van Tangshan. De eerste aardbeving, magnitude 7.5, werd gevolgd door een grote naschok 15 uur later. Volgens officiële bronnen zijn de twee aardbevingen gedood 242,769 mensen, hoewel sommige schattingen van het dodental zo hoog zijn als 655,000. Meer dan 799,000 mensen raakten gewond. Naschokken in de 5.0-5.5 bereik voortgezet na de grote schok. Schade uitgebreid tot aan Beijing. De link is met de foto's van de herdenking en van de Tangshan museum. $ $ $

Nieuw-Zeeland (Christchurch gebouw slopen)
Sloop werk wordt uitgevoerd op rond 100 gebouwen in aardbeving getroffen Christchurch'S centrale zakenwijk rode zone, maar er is veel te doen en de veiligheid is topprioriteit. Civil Defence planning en de overgang directeur Baden Ewart zei vandaag dat werk werd zo snel mogelijk gedaan. $ $ $

Haïti (Wezen thuis)
Deze afgelopen maand, middelbareschoolstudenten van Wheaton Bible Church brak het zweet onder de hete zon Haïtiaanse doen bouwwerkzaamheden voor Kids Alive International. Kids Alive International (KAI) stimuleert de kerk groepen jongeren om mee te gaan op missie naar een aantal van de armste landen waar de boodschap van Gods liefde hard nodig. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website