Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-5

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Japan (belangrijk boren onderzoek)
Een internationaal onderzoeksteam zal gebruik maken van de diepzeeboringen schip Chikyu te vervelen in een gebied waar twee tektonische platen voldoen de bewegingen van de platen die de grote East Japan aardbeving bestuderen volgens bronnen. Het schip zal boren ongeveer 1,000 meter door de zeebodem in de wateren voor de kust Miyagi Prefecture in een gebied van de grootste tektonische bewegingen op het moment van de in maart 11 aardbeving en gesteente monsters zullen worden onderzocht. De zeebodem is van 6,000 tot 7,000 meter onder de zeespiegel. $ $ $ $ $ $

Verenigde Staten (alternatieve voorspelling onderzoek)
Een bedrijf in Silicon Valley is het samenstellen van een uitgestrekte netwerk van elektrische constructies in Californië dat de investeerders hopen dat zal blijken veel seismologen het tegendeel en uitgegroeid tot een waardevolle openbare veiligheid tool die betrouwbaar voorspelt aardbevingen. $ $ $ $ $ $

USA-Mexico (breuklijn vorm)
Net als littekens die blijven op de huid lange na een wond is genezen, kan aardbeving breuklijnen worden getraceerd op de oppervlakte van de aarde lang na hun eerste breuk. Meestal is dit snijlijn tussen het gebied waar de fout glijdt en de grond ingewikkelder is dan het oppervlak op diepte. Maar een nieuwe studie van de in april 4, 2010, El Mayor-Cucapah aardbeving in Mexico blijkt dat er een omkering van deze trend. Hoewel de fout betrokken bij bleek oppervlakkig recht, de breukzone is kromgetrokken en gecompliceerd op diepte. $ $ $ $ $ $

Krakatau (boek)
De Krakatau vulkaan verhaal is in de Simon Winchester 2003 boek (HarperCollins) Krakatoa, De dag dat de wereld Exploded, Augustus 1883. Het is een page-turner voor de duidelijke verhaal van de feiten, de uitgebreide wetenschappelijke verklaring van wat Krakatoa wat het is, evenals een historisch verslag van vulkanen en de vulkanische activiteit van de prehistorie tot onze tijd. $ $ $

Volcano (Shiveluch)
Ruslands noordelijke actieve vulkaan is karnen uit as tot een hoogte van meer dan 6,000 meter (20,000 voet) in het land Verre Oosten, lokale wetenschappers gemeld op zaterdag. De 3,283-meter (10,771-voet) Shiveluch vulkaan verhoogde activiteit mei 2009 en is regelmatig spuwen as van drie tot 10 kilometer. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website