Video van Stromboli vulkaan activiteit op augustus 2 2011 (Italië)

Earthquake-Report.com heeft de video hieronder geplukt omdat het laat zien Wanneer u een bezoek aan Sicilië en de Etna plannen, wijzigt u uw plannen en ten minste 4 dagen Eolische Eilanden in het.
De steile wandeling vanaf de basis van de Stromboli naar de top gebied zal men moeilijk zijn als een groot deel van de voet plaatsvindt in losse as, maar het kan eenvoudig worden gedaan door elke fit wandelaar.
Wanneer je aankomt op de top is er een goede kans dat je zult zien wat deze video toont. On top of the astonishing views, the  heat radiated by the explosions is an additional emotion you will always remember. Zorg ervoor dat u je zaklamp met u, zodat u kunt afdalen naar de zeespiegel in het donker.
Het einde van de video laat zien wat zal je waarschijnlijk wel getuige in de donkere avonduren. De tocht kan gemaakt worden begeleid of op uw eigen. Als je verblijf op de paden en volg de instructies van het risico minimaal is.
Ik klom de vulkaan zelf, liep in het donker en had een van de beste ervaringen van mijn leven. Geniet van de video!
Armand
PS. Als u overweegt een bezoek aan Stromboli en het maken van een wandeling naar de actieve luchtopeningen, lees dan de onderstaande opmerkingen. Ze misschien interessant voor u. Als je zelf het lopen zelf, laat ons weten wat uw mening via de reactieformulier hieronder.

Stromboli informatie
Spectaculaire gloeilamp nachtelijke explosies bij vulkaan Stromboli hebben lang aangetrokken bezoekers naar de "Vuurtoren van de Middellandse Zee."
Stromboli, de NE-het merendeel van de Eolische Eilanden, heeft zijn naam geleend aan de frequente milde explosieve activiteit die haar uitbarstingen heeft gekenmerkt door veel van de historische tijd.
De kleine, 924-meter-hoge eiland Stromboli is de opkomende top van een vulkaan die groeide in twee belangrijke eruptieve cycli, waarvan de laatste vormde de westelijke gedeelte van het eiland.
De Neostromboli eruptieve periode van ongeveer 13,000 tot 5000 jaar geleden werd gevolgd door de vorming van de moderne Stromboli bouwwerk.

De actieve top ventilatieopeningen bevinden zich aan het hoofd van de Sciara del FuocoEen prominente hoefijzervormige steile gevormd rond 5000 jaar geleden als gevolg van de laatste van een reeks helling storingen die zich uitstrekken tot onder zeeniveau. De moderne vulkaan is gebouwd binnen deze steile helling, die pyroclastische gesmolten lava en lavastromen naar de NW trechters.

In wezen continue milde strombolian explosies, Soms vergezeld van lavastromen, zijn opgenomen in Stromboli voor meer dan een millennium. (Stromboli informatie hoffelijkheid Smithsonian Institution)