Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-4

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Nieuw-Zeeland (Goldfish lucky escape)
Twee goudvissen, genaamd Shaggy en Daphne na personages uit de geanimeerde tv-show Scooby Doo, zijn geworden van de kleinste en meest winterharde overlevenden van de verwoestende aardbeving van februari in Christchurch die gedood 181 mensen. De vis bracht vier en een halve maand - 134 dagen - opgesloten in hun tank in off-grenzen van de stad het centrum zonder dat iemand naar hen of zelfs geen elektriciteit voeden hun tank filter macht voordat ze werden ontdekt deze maand en gered. $ $ $

Huisdieren en aardbevingen
Alles maar al te vaak wanneer zich een ramp huisdieren worden overgelaten aan hun lot overgelaten en up verloren, gewond of gedood te beëindigen. De beste manier om dit tragische scenario te vermijden is om een ​​goed doordacht ramp plan dat uw huisdier ook hebben, zodat je weet waar te gaan en wat mee te nemen, volgens het Insurance Information Institute (III). $ $ $

Nieuw-Zeeland (onverantwoord pers)
Canterbury Aardbeving Recovery minister Gerry Brownlee heeft sloeg een krantenbericht die zei dat een beslissing over de oranje gezoneerd land in Kaiapoi wijten volgende week zou zijn. De heer Brownlee zegt dat het "onverantwoordelijk" rapport in de Christchurch Press was "pure speculatie" en ongevoelig voor mensen die in het gebied wonen. $ $ $

Japan (gratis leven na de dood namen)
A groeiend aantal boeddhistische tempels in gebieden verwoest door de Great East Japan Earthquake zijn af te zien van vergoedingen voor het geven van "kaimyo", of hiernamaals namen, Aan hen die stierven in de ramp. Echter, sommige tempels klagen over de verspreiding van de aangepaste, uit angst voor een daling van hun inkomen. Kaimyo wordt gegeven aan een dode persoon als een erkenning dat hij of zij is uitgegroeid tot een discipel van Boeddha. $ $ $

Japan (lichtbakken en slachtoffers van de aardbeving)
In de Taro wijk Miyako, Iwate Prefecture, een van de zwaarst getroffen gebieden door een verwoestende tsunami na de Great East Japan Earthquake, bewoners zijn het maken van traditionele Japanse "andon" lichtbakken, In de hoop de lichten zal fleuren de toekomst van hun verwoeste thuisstad. Op augustus 11, de vijf maanden verjaardag van de maart 11 aardbeving, zullen de lokale bewoners plaatst 3,000 andon lichtbakken met kaarsen binnen verlicht op een massale 1 kilometer kust dijk - ooit het symbool van bescherming tegen rampen voor residents- de wijk -Als evenals een weg die leidt naar een nabijgelegen tempel. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website