Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-3

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Verenigde Staten (aardbeving in South Dakota)
De hoofdstad van South Dakota werd dinsdagmiddag geschud door een milde aardbevingen terwijl het blik geen gerapporteerde schade veroorzaakte, had sommige mensen zich afgevraagd waar de explosie was. De aardbeving, een zeldzame gebeurtenis in South Dakota, had een voorlopige grootte van 3.4. Het trof bij 2: 45 pm met zijn epicentrum ongeveer anderhalve kilometer ten noordwesten van Pierre. $ $ $

Nieuw-Zeeland (Christchurch CTV building instorten)
Een van de meesten in Nieuw-Zeeland zeer gerespecteerde structurele ingenieurs zeggen dat er geen behoefte was aan tientallen mensen om te sterven in een historisch Christchurch-gebouw dat stortte in tijdens de aardbeving in februari. Van de 181-mensen die zijn gedood tijdens de 22-aardbeving in februari stierf 116 van hen in de rampzalige ineenstorting van het zes verdiepingen tellende CTV (Canterbury Television) -gebouw. $ $ $

Japan (noodhulp van Indiase spirituele leider)
Sri Mata Amritanandamayi Devi, of Amma (Moeder) voor haar miljoenen aanbidders over de hele wereld, kondigde een donatie van één miljoen US dollar aan (Ongeveer 4.5 crores) naar de opvang en rehabilitatie van Japanse slachtoffers van rampen, in het bijzonder voor de opvoeding van kinderen die hun beide ouders verloren hebben in de verwoestende 11-tsunami van maart. $ $ $

Japan (architect helpt Sendai)
In maart 11, Abe, een architect, was bij hem thuis in Los Angeles. Na een paar hectische dagen, slaagde hij er eindelijk in om de veiligheid van zijn ouders te bevestigen in zijn ouderlijk huis in Sendai. Abe's voorouders tot aan de generatie van zijn overgrootvader waren samurai in de machtige Datum Clan van Noord-Japan, wat voor een deel zijn sterke band met Sendai verklaart. "Het was traumatisch om te leren van de schade die mijn geboorteplaats had geleden terwijl ik zo ver weg was.Ik voelde een groot deel van de schuldgevoelens over het feit dat ik er niet was," zei Abe. $ $ $

Japan (tsunami-auto's gestolen en in het buitenland verkocht)
In de dagen na de 11 Grote Aardbeving in Japan in maart, werd de afwezigheid van plunderaars in de door rampen geteisterde gebieden met verbazing van de rest van de wereld bekeken. Echter, meer dan vier maanden na de aardbeving en de tsunami in het noordoosten van Japan, zijn onderzoeken begonnen naar beschuldigingen dat gewetenloze personen geïmporteerde voertuigen hebben uitgevoerd - sommige zelfs gestolen van de gemeentelijke parkeerplaatsen waar ze tijdelijk werden opgeslagen. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website