Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-3

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Verenigde Staten (South Dakota Quake)
Hoofdstad van Zuid-Dakota's stad werd opgeschrikt door een lichte aardbeving dinsdagmiddagen terwijl het blik geen gerapporteerde schade veroorzaakte, hadden sommige mensen zich afgevraagd waar de explosie was. De aardbeving, een zeldzame gebeurtenis in South Dakota, had een voorlopige grootte van 3.4. Het trof bij 2: 45 pm met zijn epicentrum ongeveer anderhalve kilometer ten noordwesten van Pierre. $ $ $

Nieuw-Zeeland (Christchurch CTV gebouw instorten)
Eén van Nieuw-Zeeland's meest zeer gerespecteerde constructeurs zegt dat er geen noodzaak was voor de meeste mensen om te sterven in een historisch gebouw Christchurch ingestort tijdens de aardbeving van februari. Van de 181 mensen gedood in het februari 22 aardbeving, 116 van hen stierven in de rampzalige ineenstorting van de zes verdiepingen CTV (Canterbury Television) gebouw. $ $ $

Japan (noodhulp uit de Indiase spiritueel leider)
Sri Mata Amritanandamayi Devi, Of Amma (moeder) om haar miljoenen volgelingen over de hele wereld, kondigde een donatie van een miljoen dollar (Ongeveer 4.5 crores) de richting van de noodhulp en wederopbouw van de Japanse slachtoffers van een ramp, In het bijzonder voor het onderwijs aan kinderen die beide ouders verloren in de verwoestende maart 11 tsunami. $ $ $

Japan (architect het helpen van Sendai)
In maart 11, Abe, een architect, was in zijn huis in Los Angeles. Na een hectische paar dagen, hij eindelijk in geslaagd om de veiligheid van zijn ouders te bevestigen in zijn ouderlijk huis in Sendai. Voorouders Abe's tot generatie zijn overgrootvader waren samurai in de krachtige Data Clan in het noorden van Japan, die deels verklaart zijn sterke band met Sendai. "Het was traumatisch om te leren van de schade van mijn woonplaats, terwijl ik was zo ver weg. Ik voelde een groot deel van de schuld over het feit dat ik er niet was," zei Abe. $ $ $

Japan (tsunami auto's gestolen en verkocht overzee)
In de dagen na de in maart 11 Great East Japan Earthquake, was de afwezigheid van plunderaars in de ramp geteisterde gebieden te bekijken met verbazing door de rest van de wereld. Echter, meer dan vier maanden na de aardbeving en de tsunami verwoest noordoosten Japan, hebben een onderzoek begonnen naar beschuldigingen dat gewetenloze individuen zijn te exporteren getroffen voertuigen - enkele gestolen zelfs van de gemeentelijke parkeerterreinen waar zij tijdelijk waren opgeslagen. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis worden iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website