Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-2

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Olie-industrie (fracking en aardbevingen)
Tegenstanders van fracking, een olie- en gasboortechniek, zeggen dat dit het risico op aardbevingen kan vergroten. Met behulp van horizontale hydraulische breuk (fracking) wordt een mengsel van water, zand en chemicaliën onder extreme druk geïnjecteerd om open gesteente te kraken, waardoor de oliestroom wordt gestimuleerd. De lobbygroep Climate Justice Taranaki zegt dat het potentieel dodelijk is om in de buurt van breuklijnen te fracken. Fracking werd gestopt in Noordwest-Engeland in juni na twee kleine aardbevingen in het Blackpool-gebied. Ze waren magnitude 1.5 en 2.3. $ $ $

Geologische geschiedenis
Amerikaanse en internationale geologen zeggen dat ze een miljard jaar oud stuk Noord-Amerika hebben ontdekt dat ze kunnen herleiden tot Antarctica. Onderzoekers zeggen dat dit het sterkste bewijs tot nu toe is dat suggereert dat Noord-Amerika en Antarctica 1.1 miljard jaar geleden waren verbonden, lang voordat het supercontinent Pangea werd gevormd, meldde een release van de Geological Society of America maandag. $ $ $

Japan (back-up Tokio)
Japan overweegt de mogelijkheid om een ​​back-uphoofdstad te creëren voor het geval een grote natuurramp, zoals de aardbeving van maart 11, Tokio treft. Een nieuw panel van het Japanse ministerie van Land en Infrastructuur zal de mogelijkheid overwegen om enkele van de hoofdfuncties van Tokio naar een andere grote stad te verplaatsen, zoals Osaka. $ $ $ $ $ $

Nieuw Zeeland (aardbevingsbestendig gebouw)
Geavanceerde, kosteneffectieve aardbevingbestendige technologie, essentieel voor de wederopbouw van Christchurch en alle toekomstige bouw in Nieuw-Zeeland, is hier al beschikbaar, zegt de New Zealand Society for Earthquake Engineering. NZ Clark Executive Officer Win Clark zei dat basisisolatie en Precast Seismic Structural Systems (PRESSS) moeten worden overwogen voor alle nieuwe gebouwen van maximaal negen verdiepingen, en andere technologieën zijn beschikbaar voor meer hoogbouw. $ $ $ $ $ $

Oceanen en thermische energie (ruggen)
De door Ieren geleide wetenschappelijke VENTuRE-expeditie aan boord van het nationale onderzoeksschip RV Celtic Explorer heeft een voorheen onbekend veld van hydrothermische openingen langs de Mid-Atlantische Rug ontdekt - de eerste die ten noorden van de Azoren is verkend. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website