Aardbeving gerelateerd nieuws 2011-08-1

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
In plaats van data te gebruiken, zullen we dat vanaf nu doen

$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Nieuw-Zeeland (Christchurch) Aardverschuivingskliffen
In de aardbevingen in Christchurch waren er een aantal grootschalige rotsinslagen in de gebieden ten zuidoosten van de stad. Deze gebeurtenissen veroorzaakten een klein aantal dodelijke slachtoffers en aanzienlijke schade. Aan de onderkant van de schaal waren enkele geïsoleerde rotsdetachementen. $ $ $

VS-Mexico - (begrip april 4 2010 aardbeving)
In april 4, 2010, begon de grond onder de woestijnen van Baja California te rommelen, scheurde dan los en zond trillingen door een regio 40 mijlen ten zuiden van de grens tussen de VS en Mexico. In de maanden die volgden, veroorzaakte de 7.2-magnitude aardbeving - de op een na sterkste ooit opgenomen in Baja California - naschokken die tot ver in het noorden konden worden gevoeld als Los Angeles. $ $ $ $ $ $

Volcano trekking plekken
De meesten van ons plannen onze vakanties rond het vangen van een orkaan of sneeuwstorm niet - we vermijden ze - ze kunnen echt een domper zetten tijdens een reis. Toch is er voor sommigen een opgekropte natuurkracht die ontbrandt, zo niet bubbelt met toeristische aantrekkingskracht. $ $ $

Japan (tsunami vermindert ijsbergen)
Het afkalven van ijsbergen (waar een enorm stuk ijs afbreekt van een gletsjer of ijsplaat) van het Sulzberger-ijsplaatje op Antarctica was gekoppeld aan de tsunami, die ontstond met de magnitude 9.0-aardbeving voor de kust van het Japanse eiland Honshu, door satellietwaarnemingen van de Antarctische kust onmiddellijk na de aardbeving. $ $ $ $ $ $

Myanmar (regen belemmert onderdakconstructie)
Zware regenbuien die door de aardbeving getroffen Southern Shan State blijven belemmeren inspanningen om de huizen te herbouwen van aardbevingsoverlevenden, zeggen bureaus.
Van de 837-huishoudens die eind maart door de aardbeving met 6.8-kracht werden vernietigd, hebben 88-gezinnen in 24, waar dorpen zwaar getroffen zijn, nog steeds geen dekzeiltenten meer, terwijl ze wachten op materiaal om opnieuw te bouwen, vertelde het VN-ontwikkelingsprogramma (UNDP) aan IRIN. $ $ $ $ $ $

QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Earthquake-Report.com koppen op twitter

@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen

@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties

@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account

@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website