Japan Tohoku tsunami en aardbeving: Het dodental is weer klimmen!

LEES OOK ONZE LAATSTE CATDAT VERSLAG Nr. 37, Met daarin de meest gedetailleerde cijfers van de schade, doden en gewonden. Dit document is waarschijnlijk de meest gedetailleerde document buiten Japan.

Dit is deel 17 van onze voortdurende rapportage met veel updates over de massale 9.0-aardbeving / tsunami die Japan trof op maart 11 2011. In tegenstelling tot vele andere publicaties, zullen we doorgaan met het volgen van het 11 gerelateerde nieuws van maart en niet alleen de kerncentrales van Fukushima, zoals vele anderen doen. Als er een interessant artikel wordt gevonden, plaatsen we een link naar het artikel zodat onze lezers het volledige verhaal kunnen lezen.
Deel 1
- Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11 - Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15

UPDATE 15 / 08 / 2011 - 23: 00 UTC:
NPA Situation Report (KLPD), zoals gepubliceerd op August 15
Sterfgevallen: 15698 - Missing: 4666 - Totaal: 20364 (van 20,448)

BELANGRIJKE UPDATE 04 / 08 / 2011 - 16: 00 UTC:
FDMA Situatie Rapport nr. 135 (Japan Fire Department)
Sterfgevallen: 16,447 - Missing: 4,787 - Totaal: 21,234 (gestegen van 20,858)
Gewond: 5,888
111,944 vernietigd gebouwen 139,870 gedeeltelijk vernietigd gebouwen 517,050 gedeeltelijk beschadigd gebouwen

NPA Situation Report (Korps landelijke politiediensten)
Sterfgevallen: 15667 - Missing: 4862 - Totaal: 20529 (gestegen van 20,448)
111871 vernietigd gebouwen 139100 gedeeltelijk vernietigd, 498177 gedeeltelijk beschadigd gebouwen

Het belangrijkste verschil tussen beide organisaties is afkomstig van uit Iwate, Die hief zijn cijfers aanzienlijk. Hoewel we niet 100% zeker op de echte reden, verwijzen wij u naar een artikel in onze Juli 28 Aardbeving Gerelateerd nieuws, Die een verhaal op Tsunami en de aardbeving gerelateerde sterfgevallen (Stress, chronische ziekte, enz.)

UPDATE: De tsunami veroorzaakt door de 2011 uit de Pacifische kust van Tohoku aardbeving op 11th maart 2011 toegebracht enorme schade aan de tsunami en getijde voor observatie stations in de Pacifische kust van Tohoku regio en noordelijke deel van de Kanto regio (Aomori, Iwate, Miyagi en Fukushima Ibaraki prefecturen).

UPDATE: Formula One ambtenaren zeggen dat de in maart aardbeving en nucleaire crisis in Japan heeft geen invloed op de Japanse Grand Prix zal worden gehouden oktober 9 op het Suzuka circuit, en dringen er bij fans bij te wonen.

UPDATE: Onder strakke overheid toezicht, tientallen dorpelingen uit een stad waar de Fukushima Dai-ichi kerncentrale ligt waagde diep in een bestraald no-man's land zondag een late gedenkteken voor vrienden en familieleden gedood door de Japanse aardbeving en tsunami te houden. Zij vonden dat hun stad - geëvacueerd voor meer dan vier maanden - is hard op weg een woestijn. $ $ $ $ $ $

UPDATE: Het dodental van de aardbeving en tsunami in maart kan stijgen door honderden zo ongeveer 570 mogelijk "sterfgevallen" zijn gemeld bij Miyagi, Iwate en Fukushima prefecturen. Het uiteindelijke dodental zal gerelateerde sterfgevallen, zoals die van stress en chronische ziekte terwijl het leven in schuilplaatsen.

UPDATE: Een panel in opdracht van The Asahi Shimbun stelt dat de centrale overheid starten van een programma voor tieners en jonge volwassenen deelnemen aan de wederopbouw in de aardbeving ramp gebieden van het noordoosten van Japan. Het panel, genaamd "Nippon Mae-e Iinkai (Japan vooruit commissie), onthulde juli 21 een lijst van programma's die zich richten op de rol van de jongeren in het helpen in gebieden verwoest door de Great East Japan Earthquake.

UPDATE: Chubu Electric zei vrijdag het zal een 18-meter (60 voet) anti-tsunami zeewering te bouwen om de vergrijzing van Hamaoka kerncentrale in de buurt van een breuklijn in een regio gezien als kwetsbaar voor aardbevingen te beschermen. De beslissing viel twee maanden nadat de regering de fabriek te sluiten en nieuwe ramp-beperkende maatregelen toe te voegen te midden van de verdieping publieke angst over de veiligheid van kernenergie in de nasleep van de Fukushima Daiichi crisis.

UPDATE: Op het eerste gezicht, een nieuwe foto-sharing website ziet eruit als zovele anderen gewijd aan de unieke bezienswaardigheden van Japan: de lokale zomerfestivals gevuld met een glimlach en plezier; vissers bidden voor een overvloedige vangst, de kleuren van een Tanabata ster festival. Maar deze foto's vertellen het verhaal van een regio in gelukkiger tijden. In maart 11, de Great East Japan aardbeving en tsunami verwoest de schilderachtige Tohoku regio. $ $ $

UPDATE: Terwijl de meeste scholen in Japan worden aangeduid als "de evacuatie centra" in tijden van ramp, in werkelijkheid, de meeste zijn veilige havens alleen in naam en zijn slecht uitgerust en niet ontworpen voor deze functie. In het licht van de in maart 11 Great East Japan Earthquake, het Ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie plannen om deze evacuatie centra te upgraden om levens te redden en te ondersteunen in de volgende grote nood.

UPDATE: De Japanse regering is van plan te kopen land van overlevenden van de aardbeving en tsunami maart en hen te verwerven landbouwbedrijven op hooglanden in hetzelfde gebied te helpen. Een verklaring in die zin kwam van minister-president Naoto Kan in het parlement hoorzittingen.

UPDATE: Iets meer dan vier maanden na de aardbeving en de tsunami maart 11 verwoest Pacific haven, 23,000 deelnemers en toeschouwers namen deel aan de Shiogama Port Festival juli 18. Het middelpunt van het evenement, een van de drie grootste boot festivals in Japan, is de "Mikoshi Kaijo Togyo" (portable schrijn cruise). De Ryuho Maru en de Hoo Maru, elk met draagbare heiligdommen die de Shiwahikojinja en Shiogamajinja heiligdommen, kruiste buiten de haven, omringd door kleine vloten van vissersboten. Deelnemers bid voor de veiligheid op zee en grote vangsten. $ $ $

UPDATE: Het Meteorologisch Agentschap heeft besloten om de eerste tsunami waarschuwingen gebaseerd op worst-case scenario's wanneer aardbevingen van magnitude 8 of hoger staking, agency bronnen gezegd te geven. Omdat de voorlopige magnitude van een aardbeving een onderschatting kunnen zijn, wordt het agentschap overweegt het gebruik van de uitdrukking in zijn eerste waarschuwing "de tsunami kan groter zijn dan ooit meegemaakt".

UPDATE 23 / 07 - 12: 00 UTC - NPA-statistieken: 15,625 is leeg en 4,823 ontbreekt = 20,448 is dood verondersteld

BELANGRIJKE UPDATE 14 / 07 - 12: 00 UTC : officiële Japanse statistieken
Miyagi : 9217 dood, 2803 vermisten
Iwate : 4587 dood, 2221 vermisten
Fukushima : 1760 dood, 198 vermisten
Andere prefecturen : 68 dood, 4 vermisten
Totaal: 20858 dood of vermist (officiële nummers uit Japan zijn ongeveer de CatDat Earthquake-Report.com geschatte aantallen - zie andere reeks artikelen).

UPDATE: De tsunami die het noordoosten van Japan getroffen maart steeg tot een maximale hoogte van 132.5ft, volgens de onderzoekers, groter dan Rio's Christus de Verlosser. In vergelijking, Nelson's Column staat 169 voet lang en de voetpaden tussen de twee torens van de Tower Bridge zijn 143 voeten boven de rivier de Theems. De Rio standbeeld staat op 130ft.

UPDATE: Het ministerie van onderwijs panel heeft voorgesteld de versterking van de functies van de scholen tijdens rampen na rekening te houden met de lessen van de maart 11 aardbeving en tsunami. De kern van de voorstellen, kondigde juni 30, betreft de rol van scholen als opvangcentra.

UPDATE: Chubu Electric Power Co zei vrijdag zal zeeweringen te bouwen zo hoog als 18 meter bij de Hamaoka kerncentrale voor de installatie te beschermen tegen tsunami.
Chubu Electric zal besteden ¥ 100 miljard in totaal op de zeedijken te bouwen, de faciliteit eerste, en andere maatregelen nemen tegen tsunami bij de kerncentrale in Omaezaki, Shizuoka Prefecture, dat werd genomen uit operatie in mei op verzoek van de overheid. De bouw van de zeeweringen zal beginnen volgende maand.

UPDATE: Tokio hoopt een bod voor de Olympische Spelen 2020 zal dienen als een symbool van Japan herstel van de aardbeving en tsunami in maart 11.

UPDATE: De Coca-Cola Japan Reconstruction Fund heeft besloten om 1.5 miljard yen een bijdrage leveren aan de wederopbouw van de openbare lagere en middelbare scholen, met het geld wordt gehaald uit de 2.5 miljard yen ingezameld voor de wederopbouw van de getroffen gebieden in de Grote-Oosten Japan Earthquake. Met een oog naar uitbreiding van duurzame energie in Japan, het Fonds schonere energie in de wederopbouw van de getroffen scholen ondersteunt door de financiering van het zonnepaneel installatie, een operatie ook bevorderd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie.

UPDATE: De verrassing van het succes van de Japanse vrouwen voetbalteam in de World Cup toernooi is de geesten van een land naar beneden gedragen door de aardbeving maart 11 en de daaropvolgende nucleaire crisis versterkt.

UPDATE: Vier maanden na de tsunami veroorzaakt door de Great East Japan Earthquake overspoeld Okawa Elementary School in Ishinomaki, zijn sommige gezinnen nog steeds op zoek naar hun geliefden. Zes studenten en een leraar aan de school worden nog vermist. Een 37-jarige moeder, die zei dat ze had gegraven in het wrak met een schop voor haar 12-jarige dochter op de dag na de aardbeving, maakt nu gebruik van zware machines.

UPDATE: Koeweitse ambassadeur in Japan Abdulrahman Al-Otaibi gisteren geschonken JPY 500,000 ($ 6,200) om de Japan Foundation in het belang van het helpen van Japanse mensen die hebben geleden onder de maart 11 aardbeving en tsunami.

UPDATE: Earthquake-verzekeringen verkopen aan huiseigenaren meer dan vijf keer groeide in april van een jaar eerder, blijkt uit een rapport van het Non-Life Insurance Waardering Organisatie van Japan.

UPDATE: Het Amerikaanse Rode Kruis is het maken van een $ 35 miljoen donatie aan het Japanse Rode Kruis, waardoor haar bijdragen aan 'de aardbeving en tsunami reactie van het land tot bijna miljoen $ 245 - ongeveer 90 procent van het geld gedoneerd.

UPDATE: Behoud groepen dringen er bij alle naties Japan oproep negeren om kleinschalige commerciële walvisvangst te hervatten voor de kust. De jaarlijkse bijeenkomst Internationale Walvisvaart Commissie krijgt de gang in de Kanaaleilanden voor de kust van Frankrijk vandaag.

UPDATE: 24 uur: CNN International zal de NHK-geproduceerde documentaire 'Surviving the Tsunami' op 4 juli om 30 lucht. Gebruikmakend van de Japanse omroep NHK's beelden en amateur-video's, overleven van de Tsunami geeft kijkers een blik op de vernietigende kracht van de katastrofisch tsunami op 11 maart 2011 en de verhalen van de menselijke overleving. $ $ $

UPDATE: Tenminste 21 van de tientallen gemeenten in het noordoosten van Japan waarvan de bewoners waren verhuisd naar een hoger gelegen nadat ze overspoeld door enorme tsunami's in het verleden werden overspoeld door de tsunami maart 11, ambtenaren van het ministerie van Algemene Zaken zei tijdens een panelbijeenkomst zondag. Volgens zijn analyse, prefecturen het merendeel van de 21 gemeenschappen in Iwate en Miyagi getroffen door de recente tsunami waren slechts ongeveer 10 meter boven de zeespiegel. $ $ $

UPDATE 13 / 07 - 20: 00 UTC: Japan tot en met WK-finale! Na elk spel dat ze erg bescheiden zijn geweest, en een teken van hun vrienden bedanken de hele wereld ... (tsunami / aardbeving gerelateerde) hebben gehad. Hun training was 25km weg van Fukushima, en dus had een zeer verstoord leadup aan de World Cup ...
Het geven van iedereen hoop in Japan!

UPDATE 12 / 07 - 20: 00 UTC : Google Inc zei vrijdag het zal duren panoramische foto's van gebieden in vijf prefecturen verwoest door de aardbeving in maart 11 en de tsunami, en streven om te beginnen met het uploaden van hen op zijn Street View online mapping dienst later dit jaar. Een Google-ambtenaar vertelde een persconferentie in de door de tsunami verwoeste stad Kesennuma, Miyagi Prefecture, dat het doel van het project is om de catastrofe te nemen, terwijl de burgemeester Shigeru Suganuma beschreef de geplande beelden als een 'kostbare onderneming. " $ $ $

UPDATE 11 / 07 - 20: 00 UTC : Tokyo's Haneda International Airport is in de rij voor de meest voorkomende en ernstige rampen, heeft een onderzoek beweerd. Matt Owen van het University College London gebruikte historische gegevens van de Amerikaanse National Oceanographic and Atmospheric Administration over het aantal en de omvang van tsunami's over de hele wereld, en combineerde dit met de frequenties van aardbevingen en andere gebeurtenissen die tsunami's veroorzaken.

UPDATE 11 / 07 - 20: 00 UTC : De maart 11 Great East Japan Earthquake leidde ook een metaforische vloedgolf: een "tsunami van informatie" dat zowel de buitenlandse en Japanse media ingeslikt en blootgesteld een wijdverbreide gebrek aan journalistieke integriteit. "De binnenlandse media was traag en niet proactief genoeg in het zoeken naar de waarheid", zegt D'Emilia, toe te voegen dat in nasleep van de beving, veel buitenlandse correspondenten waren bezig leuren "uitvindingen, verkeerde voorstelling van zaken (en) manipulaties."

UPDATE 10 / 07 - 20: 00 UTC : Giorgio Armani droeg zijn collectie van wild dure gemaakt op maat strakke kolom jurken en geschilderde-op broekpakken aan de slachtoffers van de aardbeving in Japan en de tsunami. $ $ $

UPDATE 10 / 07 - 20: 00 UTC : Japanse regering een $ 25 miljard extra budget op dinsdag voor rampenbestrijding na de 11-aardbeving in maart die geen nieuwe uitgifte van obligaties vereist, hoewel grotere uitgaven later dit jaar waarschijnlijk de gespannen openbare financiën onder druk zullen zetten. $ $ $

UPDATE 10 / 07 - 20: 00 UTC : Japan strijdende Premier Naoto Kan nam nog een klap als zijn ramp reconstructie minister te stoppen, Nadat maakte furore met vernietigende opmerkingen aan de leiders van de door de tsunami getroffen regio's. op dinsdag Ryu Matsumoto, 60, verliet de post die hij nam maar een week eerder, nadat hij veroorzaakt een stroom van protest door het geven van een ruwe dressing-down voor de televisiecamera's een regionale leider, want hij kwam op een vergadering een paar minuten te laat. $ $ $

UPDATE 10 / 07 - 20: 00 UTC : Het probleem dat Japan overkwam recent, namelijk in maart 11th aardbeving en tsunami, en de daaruit voortvloeiende Fukushima kerncentrale ramp hebben brachten de mensen van Japan dichter bij de mensen van Rusland, Zegt de chef van de Russische presidentiële staf Sergei Naryshkin. Naryshkin zei dat de Russen heeft de Japanse tragedie is als het ware hun eigen land. Russische Calamiteiten Ministerie zoek-en reddingsteams geregeld het wrak als ze aan meegeholpen dat met de nasleep van de ramp.

UPDATE 09 / 07 - 20: 00 UTC : Japan's nieuwe reconstructie minister Ryu Matsumoto op maandag kwam onder vuur over'' beledigend'' opmerkingen hij maakte tijdens een weekend bezoek aan aardbeving getroffen gebieden, met veel oppositie wetgevers beweren dat hij niet de juiste persoon is voor de post. In gesprekken met Iwate Gov Takuya Tasso en Miyagi Gov Yoshihiro Murai, de minister, tijdens de onderdelen die stonden open voor de pers, maakte een aantal opmerkingen die werden door velen beschouwd als arrogant en koud.

UPDATE 09 / 07 - 20: 00 UTC : Er zijn maar weinig vrijwilligers zijn mentaal voorbereid voor de verwoesting zij confronteren, maar ze hebben het gezien op tv, en nog minder kunnen omgaan ongeschokt met het blote angst van anderen. De rush van emoties voorheen onbekende kan te veel voor een persoon. "In het algemeen," zegt Tsukuba University professor Yutaka Matsui, een expert op de stress ervaren door politieagenten, brandweerlieden en reddingswerkers ", duurt het minstens een maand, vaak meer, voor stress-symptomen verschijnen. In een gebruikelijke ramp, ze beginnen te vervagen na een tot drie maanden.

UPDATE 09 / 07 - 20: 00 UTC: Het Japanse regering heeft gericht op grote schaal elektriciteit gebruikers om hun consumptie te beteugelen door 15 procent van wat ze vroeger vorig jaar. De overheid, die in werking trad vrijdag, vereist grote-lot bedrijven te snijden elektriciteitsverbruik van 9 uur en 8 uur weekdagen, The Yomiuri Shimbun gemeld. $ $ $

Grote update op 08 / 07 / 2011:

Vanaf 7 / 07 / 2011, heeft Ishinomaki stad bijgewerkt hun vermiste tellen, dat is de laatste stad die nodig is om dit uit te voeren. Alle andere steden zijn nu bijgewerkt. Het laatste stukje van de puzzel dodental is naar voren gebracht.
Het is waarschijnlijk dat er niet meer grote veranderingen zullen optreden om dit aantal dodelijke slachtoffers.

Miyagi = 9209 dood, 2815 vermisten
Iwate = 4577 dood, 2090 vermisten
Fukushima = 1734 dood, 224 vermisten
Andere prefecturen = 68 dood, 4 vermisten

Met Ishinomaki eindelijk het verlagen van hun vermiste tol, dit is het laatste stukje van de puzzel. De tol veranderd van 2770 naar 1012 (zelfs meer dan verwacht).
Dit betekent dat de totale gedaald is tot 20,721 gedood (15588 dood, 5133 ontbreken). - CATDAT Situation Report 38.
NPA is hen veranderd in 15539 doden, vermisten 5200 = 20,739 gedood.

FDMA + extra Prefectural (CATDAT Sit. 38)
Prefectural (juli 08):
Slachtoffers: 15,588 - Missing: 5,133 = Totaal: 20,721 (Van 22,680 juli 4)
NPA 08 / 07 (juli 08 ) : Slachtoffers: 15,529 15,539 - Missing: 7,098 5,200 = Totaal: 22,627 20,739
(FDMA / districtsbestuur en de NPA zijn beide Japanse officiële instanties met hun eigen lijst methoden)

UPDATE 04 / 07 - 08: 55 UTC: Doden en vermisten op basis van Prefectural Reports (FDMA):
1719 gedood en 238 ontbreken in Fukushima
9199 gedood en 4619 ontbreken in Miyagi
4572 gedood en 2170 ontbreken in Iwate
68 gedood en 4 ontbreken in andere prefecturen.
Wij verwachten dat de nummers van Ishinomaki zal wijzigen de cijfers fundamenteel naar beneden.

UPDATE 01 / 07 - 20: 30 UTC: Straling meter zal worden verdeeld tot ongeveer 34,000 kinderen leven in de grootste stad in de buurt van de door de tsunami beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale om hun-spiegels te controleren, een stad die ambtenaar zei dinsdag.

UPDATE 01 / 07 - 20: 20 UTC: Het Visserij Agentschap vrijgegeven van een plan dinsdag voor het herstel van de visserij-industrie in de regio Tohoku dat werd verwoest door de aardbeving en tsunami in maart. Het bureau vraagt ​​voor de wederopbouw van visserijgemeenschappen in de zwaarst getroffen prefecturen Iwate, Miyagi en Fukushima in twee jaar tijd door de aanleg van nieuwe golfbrekers en evacuatie faciliteiten, terwijl u op particuliere investeringen te versnellen het herstel en de betere kansen voor de vissers te verstrekken aan weer aan het werk .

UPDATE 01 / 07 - 20: 10 UTC: Alles leek prima en dandy voor 60 bewoners wonen in een speciaal verpleeghuis voor ouderen hier in de regio Tohoku toen ze kwam ongedeerd uit de maart 11 Great East Japan aardbeving en de daaropvolgende tsunami. Echter, binnen twee weken na de ramp, zou 13 bewoners dood zijn, in vergelijking met normale tijden, toen men zou een maand sterven. $ $ $

UPDATE 30 / 06 - 15: 55 UTC: Drie maanden na de dodelijke maart 11 magnitude-9.0 aardbeving en tsunami in Japan, het land gaf de Filippijnen een afstand tot een verzend- 14-daagse medische missie om de slachtoffers te helpen. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken (DFA), zal het team bestaan ​​uit drie artsen van het Department of Health (DOH).

UPDATE 30 / 06 - 15: 48 UTC: De exploitant van de Japanse Fukushima kerncentrale dichter bij beëindiging van de straling crisis op maandag met de start van een systeem om af te koelen beschadigde reactoren dat kan ook helpen voorkomen dat dumping sterk verontreinigd water in de Stille Oceaan. De verhuizing werd geprezen als "een grote stap voorwaarts" van Goshi Hosono, een adviseur van premier Naoto Kan.

UPDATE 30 / 06 - 15: 40 UTC: Survey teams proberen om door de tsunami getroffen gebieden in te voeren zo snel mogelijk na de reddings-en herstelwerkzaamheden de fysieke bewijs van de tsunami vloei-eigenschappen te documenteren-Zoals puin in de bomen, hoog-water vlekken op gebouwen, en afzettingen, voordat het wordt afgebroken of vernietigd door natuurlijke krachten of cleanup activiteiten. Japanse onderzoekers begonnen met dit proces in de tweede week na de aardbeving, als de situatie in Japan verbeterd, ze nodigde wetenschappers van de internationale tsunami-onderzoek gemeenschap om te helpen met het verzamelen van gegevens uit het grote gebied getroffen door de tsunami.

UPDATE 29 / 06 - 10: 12 UTC: An emotionele Lady Gaga beloofde donderdag tot haar ster macht te gebruiken om "de wereld eraan te herinneren dat Japan veilig is" naar aanleiding van de maart 11 aardbeving, tsunami en nucleaire rampen. De performer, dit jaar de machtigste beroemdheid weer in volgorde van Forbes magazine, is in Tokio voor het goede doel concert MTV Video Music Aid Japan zal worden gehouden op zaterdag om een ​​congreszaal in Chiba de buurt van Tokio.

UPDATE 29 / 06 - 10: 08 UTC: In maart 11 aardbeving in Japan aangericht onmiddellijke vernietiging, maar nu zijn er zorgen over de geestelijke gezondheid van degenen die het overleefd, Met zelfmoordcijfers snel toe in gebieden die getroffen zijn door de ramp. Een van de gebieden die het meest getroffen door de 9.0-magnitude tremor was Miyagi Prefecture en er zelfmoorden zijn door 39 procent. Veel overlevenden lijden aan post-traumatische stress-stoornis, met een aantal hebben alles verloren.

UPDATE 28 / 06 - 16: 32 UTC: Het bisschoppen van Japan hebben een brief gestuurd aan alle gelovigen van het land, In verband met de tsunami en de aardbeving van maart 11 2011. Het document is getiteld "Op weg naar herstel na de tragedie van de aardbeving in het noordoosten van Japan." "Vanwege deze tragedie - het zegt - ongeveer 20 duizend mensen zijn omgekomen, en tot nu toe zijn er geen exacte cijfers van de verdwenen.

UPDATE 28 / 06 - 16: 10 UTC: Japan's March 11 aardbeving en tsunami-ramp verwoeste gebouwen en infrastructuur de moeite waard over 16.9 biljoen yen ($ 199 miljard), Met uitzondering van de kosten veroorzaakt door de Fukushima nucleair ongeval. Het wetsvoorstel schatting van het kabinet sluit ook andere kosten, zoals vergoedingen voor de slachtoffers van een ramp en evacues.

UPDATE 28 / 06 - 16: 05 UTC: Minister-president Naoto Kan besloot vrijdag tot een naam geven Ryu Matsumoto, Die nu minister van Milieu, zoals staat minister bevoegd voor het reconstrueren van gebieden geteisterd door de maart 11 aardbeving en tsunami, bronnen bekend met de situatie gezegd.

UPDATE 27 / 06 - 20: 40 UTC: Kroonprins Naruhito, Het betalen van een beleefdheidsbezoek aan de Duitse president Christian Wulff, sprak zijn waardering uit voor de Duitse noodhulp voor de in maart 11 aardbeving en tsunami.

UPDATE 27 / 06 - 20: 35 UTC: MTV Japan gehost op een persconferentie in Tokio vandaag officieel verheugd over de met sterren bezaaide line-up van artiesten gepland om te verschijnen op MTV Video Music AID JAPAN (VMAJ), de Juni 25 live muziek tv evenement om het Japanse Rode Kruis ten goede komen. Lady Gaga, die vandaag de persconferentie bijwoonde, kopt een line-up van artiesten, waaronder Tokio Hotel, Namie Amuro, Girls 'Generation, SHINee, Exile, Kana Nishino, One Night Only en Monkey Majik, allemaal presteren levend bij Makuhari Messe in Chiba Prefecture zaterdagnacht.

UPDATE 27 / 06 - 20: 30 UTC: Taiheiyo Cement Corp op woensdag begonnen verbranding van het brandbare delen van de enorme hoeveelheden puin gecreëerd door de maart aardbeving en tsunami in Ofunato, Iwate Prefecture, in haar fabriek in het noordoosten van de Japanse stad. Het bedrijf zal beginnen met het accepteren puin van Rikuzentakata, een andere Iwate stad, op donderdag.

UPDATE 26 / 06 - 20: 35 UTC: Een magnitude 6.7 aardbeving wiegde Japan vandaag de dag, de 75th naschok van ten minste omvang 6.0 van de verwoestende aardbeving magnitude 9.0 maart 11, volgens de US Geological Survey (USGS). De aardbeving van gegevens is voorlopig en worden herzien. Japan is opgeschrikt door honderden naschokken sinds de dodelijke Tohoku aardbeving, de grootste in de geschiedenis van Japan.

UPDATE 26 / 06 - 20: 28 UTC: Onmiddellijk na de natuurrampen in Japan, de Armeense ZHV gestart met een inzamelingsactie voor het verlichten van slachtoffers van de aardbeving en de nasleep ervan. Alle ARS entiteiten namen deel aan deze fundraiser, met de ARS entiteit in Javakhk als eerste om te reageren op de oproep van de ARS

UPDATE 25 / 06 - 09: 35 UTC: De eigenaar van de tsunami beschadigde kerncentrale in Japan betaalt een geschatte $ 1 miljard (88 miljard yen) voor duizenden bewoners die huizen geëvacueerd in de buurt van de straling lekt fabriek en weet nog niet wanneer ze kunnen terugkeren. Compensatie Tokyo Electric Power Co uiteindelijk kan betalen voor 's werelds tweede-ergste nucleaire ramp zal naar verwachting miljarden yen. Japan kabinet vorige week een wetsvoorstel goedgekeurd om te helpen TEPCO voldoen aan de enorme kosten en parlementaire goedkeuring is in behandeling.

UPDATE 25 / 06 - 09: 15 UTC: Japan heeft een elektronische tsunami early warning system. Het nieuwe systeem is in staat om het bijhouden van een tsunami golf duizend kilometers van de kust. Tot nu toe, de Japanse tsunami-waarschuwing apparatuur gemeld tsunami tot 20 kilometers uit de kust.

UPDATE 24 / 06 - 18: 55 UTC: Japan (vermiste dieren).
Taeko Nose zegt dat ze nooit kunnen vergeten, het beeld van haar twee honden - "haar kinderen", zoals zij ze noemt - vastgebonden op een lijn als ze was gedwongen om haar huis tijdens de nucleaire crisis in Japan te verlaten. Zeker drie maanden later, is het nog steeds gegrift in haar hoofd. "Ik kreeg te horen te krijgen in een bus en laat mijn kinderen achter," zei Taeko Neus, 62, het onthouden van de verplichte evacuatie tijdens de nucleaire crisis die de dodelijke maart 11 aardbeving en tsunami die trof het noorden van Japan, het doden van 15,000 mensen volgden. $ $ $

UPDATE 24 / 06 - 18: 45 UTC:
Hitachi Ltd zal de meeste neonlichten te vervangen voor zijn advertenties over Osaka handtekening Tsutenkaku Tower met light-emitting diodes in een poging om het elektriciteitsverbruik halveren en bijdragen aan landelijke energiebesparende inspanningen. Het LED-systeem, worden verlicht vanaf oktober 28, zal een groter scala van kleuren ook weer te geven en dienen als een bulletin board, het weergeven van slogans en boodschappen geselecteerd uit publieke bijdragen.

UPDATE 23 / 06 - 10: 20 UTC: Zelfs hardy zeedieren zijn tekenen van stress uit de rampzalige gevolgen van de in maart 11 Great East Japan Earthquake. Abnormale shell patronen zijn gevonden op kokkels uit de kust van Fukushima Prefecture sinds de tsunami radicaal veranderd hun habitat, volgens onderzoek onder leiding van Kenji Okoshi, hoogleraar milieu-dynamische analyse van Toho University. Okoshi's team onderzocht de dichtheid van mosselen in hun habitat en andere veranderingen in mei op Matsukawaura bay en inhammen in Soma, Fukushima Prefecture. Deze gebieden staan ​​bekend om hun clam teelt.

UPDATE 22 / 06 - 21: 50 UTC: Tijdens de ochtenduren (Japan lokale tijd) een massieve 6.7 magnitude naschok opgetreden ca. 50 mijlen uit de Iwate, Miyaki kust, een kustlijn die is nauwelijks getroffen door de maart 11 tsunami-ramp.
Klik hier voor onze uitgebreide artikel

UPDATE 22 / 06 - 16: 35 UTC: Het is verder bewijs, worden we eraan herinnerd, dat Japan is een maatschappij van onmetelijke kracht. En voor dit het kan 'wa', of harmonie bedanken. Dit is een collectief gevoel dicht bij een gevoel van perfectie. Het zorgt ervoor dat iedereen kent hun plaats en dienovereenkomstig handelt. Of zodat de Japanners zich graag vertellen - en de buitenwereld world.Yet post-tsunami Japan is verre van harmonieus. De kogel treinen kan worden uitgevoerd, maar in de vissersdorpjes en kleine poorten die rommel de grillige kustlijn ten noorden van Sendai, duizenden overleven met hulp hand-outs. De nood-geld toegezegd door de overheid is nog niet aankomen

UPDATE 22 / 06 - 16: 25 UTC: A trein die een noodstop gemaakt in een tunnel in Iwate Prefectuur momenten na de Japanse aardbeving blijft daar gestrand zijn meer dan drie maanden later, Terwijl de exploitant van de spoorlijn worstelt met de enorme kosten van herstel van schade als gevolg van de ramp.

UPDATE 22 / 06 - 16: 15 UTC: Het Wikipedia gratis online encyclopedie gestopt anonieme bewerking van de pagina op de Japanse maart 11 aardbeving en de tsunami een paar uur kort na de ramp, de oprichter Jimmy Wales vrijdag gezegd. De uitzonderlijke stap gezet omdat de Japanse taal artikel werd overspoeld met duizenden bewerkingen in de momenten na de lancering, en men dacht dat het de potentie om veel paniek veroorzaken hebben.

UPDATE 22 / 06 - 16: 05 UTC: Het aantal buitenlandse bezoekers naar Japan dook 50.4 procent om 358,000 mei, de tweede grootste jaar-op-jaar daling, volgens schatting van de Japan National Tourism Organization vrijgegeven juni 16. Het verslag daling van 62.5 procent in april werd toegeschreven aan bezorgdheid over de veiligheid na de maart 11 Great East Japan aardbeving en tsunami, zei de JNTO.

UPDATE 22 / 06 - 15: 45 UTC: Japanse regisseur Izumi Ashizawa en Iraanse acteurs op een mime op basis van Avesta, een oude Perzische geschriften van de inheemse religie zoroastrisme, voor twee dagen tot en met donderdag in Teheran aan helpen bij overlevenden van de aardbeving in maart 11

UPDATE 21 / 06 - 11: 15 UTC: East Japan Railway Co zegt dat het zal diensten in Tokio en omgeving te verminderen voor ongeveer drie maanden vanaf juni 24 om het elektriciteitsverbruik snijden in het gezicht van de zomer de macht tekorten. JR East zei diensten op geselecteerde regels zal dalen tot zo laag als 60 procent van de normale capaciteit

UPDATE 21 / 06 - 11: 05 UTC: Lokale overheden in tsunami-gevoelige gebieden vragen de regering om zo snel mogelijk een duidelijke definitie te geven van de hoogte van "de grootst mogelijke tsunami" voorspeld door een overheid panel ter voorbereiding van het uitwerken van tegenmaatregelen.

UPDATE 21 / 06 - 10: 55 UTC: Er zijn de vrees voor een dreigende geestelijke gezondheid crisis in Japan zo veel overlevenden van de aardbeving en tsunami van maart strijd om te gaan met post-traumatische stress-stoornis (PTSS). Meest verkochte krant van Japan meldt dat er minder dan 20 psychotherapeuten gespecialiseerd in de wanorde in het hele land.

UPDATE 21 / 06 - 10: 45 UTC: Pratt & Whitney Power Systems is het leveren van de tijdelijke stroomopwekking bedrijf, APR Energie (APR) met mobiele uitrusting voor energieproductie die zullen worden gebruikt om elektrische energie tekorten in Japan als gevolg van de Tohoku-Chihou-Taiheiyo-Oki aardbeving en bijbehorende tsunami die onlangs zijn getroffen door het land te verlichten.

UPDATE 21 / 06 - 10: 35 UTC: Toyo Construction Co, de Tokyo-based port bouwer, zei dat het werk na de maart 11 tsunami kan overtreffen de ¥ 60 miljard verdiend na de 1995 Kobe quake als lokale overheden te versterken zeewering. "Er gaat een rush naar de veiligheid en de veiligheid te vergroten in het hele land zijn," Executive Officer Nobuyuki Kawase zei in een interview in Tokio donderdag. "Mensen zijn steeds erkennen hoe belangrijk beton voor bescherming."

UPDATE 20 / 06 - 18: 24 UTC: Het totale dodental is gedaald onder 23,000. Daarnaast Earthquake-Report.com verwacht ook een grote daling in Ishinomaki die heeft geen ontbrekende (nog steeds op 4 maar meer waarschijnlijk rond 2,770) bijgewerkt sinds April 1500th.
We schatten dat onze mei 1 een voorspelling over de totaalscore.
9162 dood, 4716 ontbrekende = Miyagi
4549 dood, 2421 ontbrekende = Iwate
1636 dood, 334 ontbrekende = Fukushima
65 dood, 4 ontbrekende = Andere prefecturen.

UPDATE 19 / 06 - 11: 30 UTC: De combinatie van Global Positioning System (GPS) en akoestische gegevens, hebben we ontdekt zeer grote zeebodem bewegingen in verband met deze gebeurtenis direct boven de centrale regio. Een gebied met meer dan 20 meter horizontale verplaatsing, dat wil zeggen vier keer groter dan die gedetecteerd op het land, strekt zich enkele tientallen kilometers lang langs de geul, het grootste bedrag bereikt over 24 meter in de richting oost-zuidoosten net boven de hypocentrum. Voorts heeft bijna 3 meter van verticale opwaartse voorgedaan, in tegenstelling tot de waargenomen aardse bodemdaling. $ $ $ $ $ $

UPDATE 19 / 06 - 11: 25 UTC: Jonge Russische pianist Dmitri Shishkin heeft een reeks succesvolle concerten in Japan gewijd aan hen die lijden onder de maart 11th aardbeving en tsunami. In juni 16th, werd de winnaar van de Beijing wedstrijd voor jonge performers begroet bij een volledig volle zaal in de stad Tiba.

UPDATE 19 / 06 - 11: 20 UTC: Verzekeringsclaims voor verwondingen door vrijwilligers die werkzaam zijn in gebieden die door de maart aardbeving en de tsunami hebben gemonteerd, met een aantal 260 aanvragen die worden ingediend tot en met donderdag, op basis van verzekeringsmaatschappijen.

UPDATE 19 / 06 - 09: 40 UTC: Ga Japan: Het land van de meest bekende toeristische attracties zijn half leeg na de tsunami dus, als u bereid bent voor de oneven naschok, het is een goed moment om te bezoeken, schrijft Alex Meehan $ $ $

UPDATE 19 / 06 - 09: 30 UTC: Japan kan hebben gevonden een zilveren voering in de maart aardbeving, op zoek naar het buitenland te verkopen bullet treinen, zoals de hogesnelheidstrein systeem bleek veerkrachtig tegen de machtige 9.0-magnitude aardbeweging van maart 11. Shinkansen zijn al lange tijd synoniem voor veiligheid. Maar experts en regeringsfunctionarissen zeggen dat de veiligheid alleen is niet genoeg om de treinen op de markt, zeggende: er is meer nodig, met inbegrip van flexibiliteit die tegemoetkomt aan de lokale behoeften, om te concurreren met Europese landen en opkomende Aziatische rivalen.

UPDATE 19 / 06 - 09: 20 UTC: Ambtenaren van Japan zwaar getroffen Fukushima stad zal beginnen uitdelen straling meetapparatuur om 34,000 kinderen in een plan om kalme vrees over straling te helpen.

UPDATE 19 / 06 - 09: 10 UTC: Japanse walvisjagers hebben sporen van radioactief cesium gevonden in twee van de oceaan reuzen onlangs geharpoeneerd buiten de kust in de Stille Oceaan, een visserij-agentschap functionaris zei woensdag. Twee dwergvinvissen gedood uit het noordelijke eiland Hokkaido bleek lezingen van 31 becquerel en 24.3 becquerel van cesium per kilogram, zei hij, eraan toevoegend dat de oorzaak kan het ongeluk in de Fukushima kerncentrale zijn.

UPDATE 19 / 06 - 09: 00 UTC: Een pot waarmee gebruikers hun mobiele telefoons opladen door kokend water in een ramp situaties zal gaan over de verkoop later deze maand. De'' Hatsuden-Nabe "(power genereren pot) van venture TES NewEnergy Corp heeft het uiterlijk van een gewone huishoudelijke gebruiksvoorwerp, maar kan warmte-afval direct om te zetten in elektriciteit met behulp van een thermo-elektrische module. $ $ $

UPDATE 18 / 06 - 15: 20 UTC: Canada heeft alle beperkingen op de invoer van voedsel opgeheven uit Japan, die werden opgelegd vrees voor radioactieve besmetting als gevolg van de crisis bij de Fukushima Daiichi kerncentrale, zeggende: alle geteste producten waren ver onder straling grenzen, de Japanse overheid dinsdag bekendgemaakt.

UPDATE 18 / 06 - 15: 15 UTC: FRESH vrees over een nucleair lek bij de door de tsunami verwoeste Fukushima fabriek hebben opnieuw ontstoken na een konijn geboren dicht bij de faciliteit bleek geen oren hebben. Locals zijn zich af of dit zonder oren bunny - gevonden in de buurt van de faciliteit op het einde van vorige maand - was het eerste teken van de bijwerkingen van de nucleaire catastrofe.

UPDATE 18 / 06 - 15: 10 UTC: Dit is niet hoe Michio en Ryoko Konno beoogde besteding van hun gouden jaren. De Konnos pikken tsunami puin vijf dagen per week in de buurt van hun gesloopt huis in Minamisanriku, verdienen ongeveer $ 100 per stuk voor een dag werken. Het verlaten van noodopvang voor tijdelijke huisvesting betekent dat het snijden van de financiële levenslijn van de overheid, inclusief maaltijden, hulpprogramma's en toegang tot andere middelen en diensten die via de schuilplaatsen om hen te helpen door deze moeilijke dagen. Typisch, het betekent ook het kopen van nieuwe meubels en apparaten zijn aan die verloren aan de golven te vervangen. $ $ $

UPDATE 17 / 06 - 07: 44 UTC:
Als bijlage een nieuwe update voor de schade die uit Japan. CATDAT Situation Report 37. Van FDMA + prefectuur schade data = Deaths = 15372, Vermist = 7724
----- Totaal 23,096. We zijn nu naar beneden onder 23,100 totale aantal sterfgevallen. Het is te hopen dat dit zal blijven verlagen in lijn met onze mei 1st schattingen.
Ook 114,000 vernield, 91,000 gedeeltelijk vernietigd gebouwen en 391,000 beschadigde gebouwen dusver geteld.
Voor iedereen thuis, dat is rond 600,000 gebouwen beschadigd of verwoest - Een aanmerkelijke totaal, met nog meer te tellen.

UPDATE 14 / 06 - 15: 10 UTC: De Great East Japan Earthquake onthulde de grimmige feit: de Japan Meteorological Agency is slecht uitgerust om snel toe te wijzen een magnitude tot grote aardbevingen Opvallend in de buurt van de Japanse archipel. Het bureau duurde bijna drie uur na de gigantische aardbeving geroyeerd het noordoosten van Japan op maart 11 een omvang in de buurt van 9 aan te kondigen. $ $ $
http://www.asahi.com/english/TKY201106110154.html

UPDATE 14 / 06 - 15: 00 UTC: Tandartsen werken in een ruimte van de Miyagi prefectuur hoofdbureau van politie probeert te gebitsgegevens overeenkomen met niet-geïdentificeerde lichamen in het lijkenhuis. De tandartsen controleren op de aard van de behandeling op de tanden van de organen en voeren een database met behulp van biometrische identificatie technieken. Een aantal tandartsen te vergelijken elke tand met verschillende records en te bespreken met elkaar om te bepalen of een identificatie kan worden bevestigd.

UPDATE 13 / 06 - 10: 00 UTC: Als de enorme tsunami sloeg in Japan hele steden en dorpen bleven onder water, Vergeten en bevroren in de tijd. Nu, team van duikers hebben vrijgegeven een serie van ongelooflijke onderwater beelden van onder de golven, met slechts enkele van de miljoenen bezittingen en persoonlijke voorwerpen die verloren zijn gegaan. $ $ $

UPDATE 11 / 06 - 20: 58 UTC: Overzicht video van de Drie maand jarig bestaan ​​van de Great Eastern Japan Earthquake

UPDATE 11 / 06 - 18: 58 UTC: Een groep Bangladesh heeft bijgedragen 10% van hun maandsalaris om fondsen voor de aardbeving in Japan slachtoffers te verhogen, Zeggen dat het hun manier van iets terug te geven dankzij Japan die vaak heeft de Zuid-Aziatische land helpen in tijden van natuurrampen. De donatie van ongeveer 60,000 yen is verstuurd naar een groep ondersteunen mensen met een handicap in Ofunato, Iwate Prefecture, een van de gebieden hardst getroffen door de aardbeving en de tsunami maart, met woorden van bemoediging.

UPDATE 11 / 06 - 18: 55 UTC: Het leven in evacuatie schuilplaatsen is het nemen van een ernstige psychische tol op die dakloos zijn geworden door de verwoestende aardbeving en tsunami in Japan, een situatie waarschijnlijk verergeren als tienduizenden geconfronteerd met het vooruitzicht van een verblijf in ieder geval de rest van het jaar in tijdelijke huisvesting.

UPDATE 11 / 06 - 18: 45 UTC: Toyota Motor Corp zei vrijdag dat het verwacht de operationele winst dit boekjaar naar 35 procent dalen om 300 miljard yen ($ 3.7 miljard) na de grootste aardbeving in Japan op record ernstig verstoord autoproductie en sneed de verkoop.

UPDATE 10 / 06 - 15: 10 UTC: Hakodate Vissers hier nooit vergeten de vriendelijkheid verlengd met Iwate Prefecture in 1934 toen de stad werd verwoest door brand. Nu zeggen ze dat het hun beurt is om een ​​helpende hand te bieden. Sommige 228 gebruikt vissersboten zal worden gegeven aan vissers in Iwate Prefecture, die hun vloot verloren in de Great East Japan Earthquake maart 11. Geladen op een binnenschip, de boten vertrokken Todohokke Port in het oosten van Hakodate voor Kuji Haven in Iwate Prefecture juni 4. $ $ $
http://www.asahi.com/english/TKY201106060141.html

UPDATE 10 / 06 - 15: 00 UTC: De enorme schaal van de Great East Japan Earthquake is waardoor de Japanse regering om de basisprincipes van de aardbeving risicobeoordeling te herzien en kunnen vergaande gevolgen voor anti-aardbeving maatregelen in woningen, kantoren en kerncentrales in het hele land te hebben. Earthquake Research Committee van de overheid zei op juni 9 dat het zou opnieuw onderzoeken haar methoden voor het schatten van de waarschijnlijkheid en de omvang van toekomstige aardbevingen.

UPDATE 09 / 06 - 12: 45 UTC: Momenteel zijn er 15245 dood, en 8132 vermist. Totaal = 23,377 dood of ontbreekt. 5695 geregistreerd als gewond.
Bovendien is er 114,000 gebouwen verwoest, 79,000 gebouwen gedeeltelijk vernietigd, en meer dan 373,000 gedeeltelijk beschadigd
gebouwen. Het grootste deel van de gedeeltelijk beschadigde gebouwen zijn het gevolg van de aardbeving, en de meeste van de verwoeste gebouwen zijn het gevolg van de tsunami.

UPDATE 09 / 06 - 12: 30 UTC: Meer dan 169 miljard yen in reliëf geld aangeboden als donaties aan het Japanse Rode Kruis Society en de Centraal-Community Chest van Japan voor mensen die getroffen zijn door de maart 11 aardbeving en tsunami wordt nog steeds bewaard door de twee lichamen, Alsmede hun ambtenaren zondag gezegd. Van de 251.3 miljard yen verzameld door de twee groepen, alleen 82.2 miljard yen, of ongeveer een derde, ingediend naar 15 prefecturen getroffen door de ramp.

UPDATE 09 / 06 - 12: 15 UTC: Het Tokyo Metropolitan Government geïntroduceerd zomer werkuren voor haar medewerkers te helpen de economie van de hoofdstad beperking van het verbruik van elektriciteit als gevolg van verwachte tekorten.

UPDATE 09 / 06 - 10: 00 UTC: A herdenking voor de slachtoffers van de massale maart Japan 11 aardbeving en de tsunami werd zondag om Westminster Abbey in Londen, Met ongeveer 2,000 aanwezigen in de regen.

UPDATE 08 / 06 - 12: 15 UTC: Ondanks de hopen puin aangespoelde door de tsunami, Kugunarihama strand van Oshima eiland in de Kesennuma Bay en Kukunakihama strand aan de nabijgelegen Karakuwa schiereiland zowel blijven hun merk te produceren "Kyu, kyu" klinkt als mensen shuffle hun voeten op het droge zand.

UPDATE 08 / 06 - 12: 05 UTC: De overheid heeft vereenvoudigde certificaten voor eenvoudiger kennisgeving van de sterfgevallen van de mensen nog vermist sinds de maart 11 aardbeving en tsunami in het noordoosten van Japan in een poging om de lasten te verlichten op de overlevenden en de gemeenten, de ambtenaren gezegd woensdag.

UPDATE 08 / 06 - 12: 00 UTC: Over ons 80% van de gecombineerde 380 ziekenhuizen in Iwate, Miyagi en Fukushima prefecturen waren geheel of gedeeltelijk vernietigd door de enorme maart 11 aardbeving en tsunami, het ministerie van Volksgezondheid woensdag gezegd.

UPDATE 07 / 06 - 16: 14 UTC: De autoriteiten kunnen een waarschuwing over de maart 11 aardbeving hadden ze behandeld een eerdere aardbeving als een foreshock en nauw analyseerde de naschokken die, gevolgd volgens een Tohoku University universitair hoofddocent. De foreshock, die zich op 11: 45 uur op maart 9 de buurt van de focus van de maart 11 aardbeving, sommige 50 uur voordat het viel, ingeschreven een magnitude van 7.3, rockende Miyagi Prefecture en het sturen van een tsunami van maximaal 60 cm tot Iwate Prefecture . $ $ $
Earthquake-Report.com reactie: Makkelijk om achteraf te zeggen. Als op de eerste rij bij de 7.3 aardbeving zich heeft voorgedaan, een normale reeks van krachtige naschokken volgden deze schok. Er was geen teken (tenzij we niet alle gegevens hebben) over een dreigende massale tweede beving. Analyse van de professor is een goede wetenschappelijke paper, maar heeft zeker niet genoeg kracht om nog een waarschuwing op basis van de eerste aardbeving naschokken, zoals hij verklaarde noemen.

UPDATE 07 / 06 - 16: 12 UTC: Een Italiaanse vrouw onbevreesd ingevoerd tsunami en straling getroffen gebieden om honden te redden, Katten. Gallaon-Aoki reisde van evacuatie centrum tot centrum, waardoor voedsel en haar contacten, laten overheden en mensen die hulp nodig hebben voor hun dieren te weten dat ze zou kunnen bieden. Ze was ook in staat om te komen tot de hulp van dieren die waren gered, maar had niemand om voor hen te zorgen. $ $ $ $ $ $

UPDATE 07 / 06 - 16: 10 UTC: Het chef van de Japan Business Federatie op donderdag riep op tot een grote coalitie met de regerende Democratische Partij van Japan en de belangrijkste oppositiepartij Liberale Democratische Partij het versnellen van de natie de wederopbouw van de in maart aardbeving en tsunami en de daaropvolgende nucleaire crisis. $ $ $

UPDATE 07 / 06 - 16: 08 UTC: Kumamoto Prefecture gouverneur Ikuo Kabashima een ontmoeting met zijn Shizuoka Prefecture tegenhanger Heita Kawakatsu op de Kumamoto prefectural kantoren, waar de twee mannen ingestemd met een officiële overeenkomst beloven reddingsteams te sturen naar elkaars prefecturen te ondertekenen bij een grote natuurramp.

UPDATE 06 / 06 - 15: 34 UTC: Zeven Kyushu universitaire ziekenhuizen met klinische psychologie afdelingen zal leiden tot een netwerk om gratis psychologische begeleiding bieden voor de overlevenden van de aardbeving in Tohoku die tijdelijk verplaatst naar Kyushu.

UPDATE 06 / 06 - 15: 32 UTC: Grote levensverzekeraars overweegt het vervroegen van de begin van verzekeringsuitkeringen aan de nabestaanden van polishouders nog steeds vermeld als vermist in de maart 11 aardbeving en tsunami, mogelijk om ergens in juni, de industrie bronnen donderdag gezegd. $ $ $
http://search.japantimes.co.jp/cgi-bin/nn20110603a4.html

UPDATE 06 / 06 - 15: 30 UTC: Het Japan Sumo Association besloot donderdag tot de te houden Nagoya Grand Sumo Tournament van juli 10 naar 24, De eerste reguliere toernooi sinds een omkoopschandaal brak in februari. Na het besluit, publieke omroep NHK aangekondigde live-verslaggeving van het toernooi, uit te leggen dat de match-fixing kwestie tot een bepaalde conclusie is gekomen als gevolg van de GCA de correcte afhandeling van de zaak en mensen over de hele land, waaronder de slachtoffers van de maart 11 aardbeving en tsunami, riepen voor de hervatting van de dekking.

UPDATE 05 / 06 - 21: 02 UTC: Als de temperatuur warm in het late voorjaar in gebieden die zijn verwoest door de tsunami is voortgekomen uit de maart 11 Great East Japan Earthquake, wordt de stank erger en zelfs een bedreiging voor de gezondheid van de bewoners. Rottende vis, zoals Geep en makreel, zijn verspreid in rijstvelden in de Hashikami wijk Kesennuma in het noorden van de prefectuur Miyagi, die zich ongeveer een kilometer van de kust.

UPDATE 05 / 06 - 21: 00 UTC: De meeste Japanners geloven hun land zal sterker worden niet zwakker na de maart 11 aardbeving die duizenden doden, ondanks de toegenomen pessimisme over de economie, een opiniepeiling laat zien.

UPDATE 04 / 06 - 18: 02 UTC: Tokyo Electric Power Co op dinsdag begonnen met het betalen van vergoedingen aan de landbouwers en vissers voor verliezen die als gevolg van de nucleaire crisis in Fukushima het nut van de Daiichi elektriciteitscentrale veroorzaakt door de maart 11 aardbeving en tsunami, aldus het bedrijf. De dag dat de voorlopige vergoedingen goed voor circa 500 miljoen yen van de 3.4 miljard yen verzoek van drie organisaties in Ibaraki en Tochigi prefecturen.

UPDATE 04 / 06 - 18: 00 UTC: 'Earthquake dronken' gevallen zijn over de opkomst, Waarin mensen ervaren de sensatie van een naschok, zelfs als er geen is. Experts zeggen dat het is verwant aan het trillen wat voelen na zee reizen. $ $ $

UPDATE 03 / 06 - 00: 12 UTC: De bouw van tijdelijke huisvesting aan de gang is in de aardbeving getroffen gebieden. Volgens een rapport van het ministerie van Land, Infrastructuur, Transport en toerisme, 18,000 huizen zijn voltooid, maar naar schatting meer 30,000 zijn nog steeds nodig.

UPDATE 03 / 06 - 00: 10 UTC: Duizenden mensen lantaarns in de oceaan dreef van een Honolulu strand Maandag tot en met dierbaren te herinneren en een eerbetoon aan voorouders in een jaarlijkse Memorial Day ritueel dat zijn oorsprong in boeddhistische tradities uit Japan heeft

UPDATE 03 / 06 - 00: 08 UTC: Bunzing is gegaan, samen met Moody's en Standard & Poor's naar downgrade de economische vooruitzichten voor Japan. Fitch heeft gewaarschuwd de enorme kosten van het opruimen na de aardbeving en tsunami maart zal toevoegen aan stammen al economisch voelbaar.

UPDATE 03 / 06 - 00: 06 UTC: Sony heeft hervat productie op de laatste van 10 fabrieken in Japan die beschadigd waren door de 11-aardbeving in maart en de tsunami, hoewel het nog steeds maanden verwacht dat er meer verstoringen in de toeleveringsketen zullen optreden.

UPDATE 03 / 06 - 00: 04 UTC: Het Britse regering en British Airways donderdag gezegd ze hebben gezamenlijk gestart met een campagne om bedrijven te helpen de Japanse economie nieuw leven inblazen, Die werd getroffen door de katastrofisch aardbeving en tsunami in maart.

UPDATE 02 / 06 - 11: 02 UTC: Minister-president Naoto Kan overleefde een motie van wantrouwen Donderdag over zijn reactie op de enorme tsunami in Japan en de daaropvolgende nucleaire crisis, maar zei dat hij bereid is om af te treden zodra het herstel van het land grijpt. $ $ $

UPDATE 02 / 06 - 11: 00 UTC: Tokyo Disneyland en Tokio DisneySea zal halveren de toegangsprijs voor kinderen deze zomer voor de eerste keer als onderdeel van de inspanningen om te helpen tillen hun geest in de nasleep van de in maart 11 aardbeving en tsunami, de operator vrijdag gezegd. $ $ $

UPDATE 02 / 06 - 10: 04 UTC: Chugoku Electric Power Co zal vertraging van de start van de werkzaamheden op een nieuwe reactor in aanbouw op de Shimane kerncentrale hier als gevolg van onvoldoende bescherming tegen tsunami en apparatuur problemen.

UPDATE 02 / 06 - 10: 02 UTC: 3 opera sterren van de New York Metropolitan Opera viel uit van de tour van het bedrijf naar Japan, daarbij verwijzend naar de bezorgdheid over straling, opera ambtenaren gezegd. Anna Netrebko, Joseph Calleja en Jonas Kaufmann trok zich terug uit bezorgdheid over de omstandigheden naar aanleiding van de maart 11 aardbeving, tsunami en nucleaire ramp, The New York Times gemeld. $ $ $

UPDATE 02 / 06 - 10: 00 UTC: Het ministerie van Vervoer is van plan om vrijgesteld mensen beïnvloed door de katastrofisch maart 11 aardbeving en de tsunami van het betalen van tol snelweg in de Tohoku regio vanaf juni 20, hebben ambtenaren van het ministerie gezegd.

UPDATE 01 / 06 - 20: 04 UTC: Hoewel ze had gezien de beelden van de gebieden die verwoest door de Great East Japan aardbeving en tsunami in de media, kon niets voor te bereiden voor de bezoekers voor het zien van de gebieden van dichtbij. Een buslading toeristen van de Tokio kreeg de kans om Bezoek ramp geteisterde Minami-Sanriku, Miyagi Prefecture, op mei 29, deelname aan een evenement aan de verjonging van de stad te bevorderen. Georganiseerd door Kinki Nippon Tourist Co, de tour verliet Tokyo Station de vorige nacht. Bij aankomst in het gebied, de bezoekers gewinkeld bij een markt in de aardbeving getroffen stad op te pikken lokale specialiteit voedingsmiddelen en items uit elders in Japan.

UPDATE 01 / 06 - 20: 02 UTC: Na de aardbeving en de daaropvolgende tsunami Japan maart, was het niet alleen de mensen getroffen door de natuurrampen. Tienduizenden van vee, wilde dieren en huisdieren werden achtergelaten In de haast om eruit te komen van de getroffen gebieden. Nu, tussen alle ellende, zijn er mensen die proberen om deze kwetsbare dieren te redden. $ $ $

UPDATE 01 / 06 - 20: 00 UTC: Sendai luchthaven, Nu onder reconstructie uit aardbeving maart en de tsunami, is als gevolg van te hervatten hosting van internationale vluchten eind juni.

De laatste dagen van het vorige artikel
UPDATE 31 / 05 - 18: 00 UTC:
Japan onderschatte het risico van een tsunami en moet het publiek en de werknemers 'gezondheid nauwlettend na de crisis in de kerncentrale Fukushima Daiichi, een team van internationale veiligheid inspecteurs zei in een voorlopige beoordeling van' s werelds ergste nucleaire ramp sinds Tsjernobyl.
$ $ $
Earthquake-Report.com reactie: Het duurde een paar maanden te komen met een aantal tekortkomingen, die duidelijk voor iedere specialist waren vanaf het begin. We hadden verwacht tsunami muren die in staat zou zijn om de historische tsunami's voor oa 100 jaar te houden. De papieren wand ze hadden geïnstalleerd werd weggeblazen door de kracht van het water. Wat annoyes aardbeving report.com is dat alle aandacht is gericht op de nucleaire installaties, iedereen lijkt te vergeten dat meer dan 20,0000 mensen ook hun leven verloren in deze tragedie. Veel van deze levens gered hadden kunnen worden indien de lokale autoriteiten hadden aandacht besteed aan dezelfde historische tsunami's.

UPDATE 30 / 05 - 20: 00 UTC: Japan's recente 9.0 magnitude aardbeving, die een verwoestende tsunami veroorzaakt, opgelucht spanning langs een deel van de aardbeving schuld maar heeft ook bijgedragen aan de opbouw van stress op andere gebieden, wat een deel van het land in gevaar brengt voor jarenlange aanzienlijke naschokken en misschien nieuwe grote schokken, zeggen wetenschappers.

UPDATE 29 / 05 - 20: 46 UTC: De leden van de antiwhaling groep Sea Shepherd Conservation Society onlangs teruggekeerd naar de stad Otsuchi in Iwate Prefecture, boos sommige lokale mensen nadat ze hulp ontvangen tijdens de enorme maart 11 aardbeving en tsunami. Volgens de lokale vissers en Sea Shepherd's website, verschillende leden van de groep een bezoek aan Otsuchi van eind februari tot videoband en foto's nemen van de vissers en boten in verband met dolfijnen jagen.

UPDATE 29 / 05 - 20: 44 UTC: VOGUE JAPAN en GQ JAPAN zal de activiteiten van de "SAVE JAPAN! PROJECT" ondersteunen als media partner op lange termijn in sympathie met de doelstellingen van het project. De organisatoren van het project opende een portaalsite onmiddellijk na de Great East Japan Earthquake tot regio-voor-regio ramp informatie door te geven via Twitter en Facebook, die nuttige informatie voor de ramp getroffen.
http://savejapanproject.com

UPDATE 28 / 05 - 19: 04 UTC: Twee weken na de aankondiging van de kernsmelting van de brandstof in Fukushima's No. 1 reactor, heeft Tokyo Electric Power Company (TEPCO) er gezegd zijn zeer waarschijnlijk al een gedeeltelijke meltdowns op de andere twee reactoren die opereerden toen de crisis begon op maart 11 ook. Een woordvoerder van TEPCO, Japan's grootste energiebedrijf dat onder vuur is gekomen voor het beheer van de kreupele plant, zei splijtstofstaven in de reactor nummer 3 begon te smelten maart 13, twee dagen na de aardbeving en de daaropvolgende tsunami 9.0 sloeg de plant. Splijtstofstaven op nummer 2 waarschijnlijk begonnen met het smelten van een dag later, op maart 14. $ $ $

UPDATE 28 / 05 - 19: 02 UTC: Toerisme ministers van Japan, China en Zuid-Korea overeengekomen zondag om samen uit te werken crisisbeheersing richtlijnen om kritieke gebeurtenissen aan te pakken die een negatieve invloed hebben op het toerisme, zoals natuurrampen, terrorisme en uitbraken van infectieziekten.

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11 - Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15

Comments

  1. Ik was gewoon op zoek naar deze informatie voor een tijdje. Na 6 uur continu googleing, uiteindelijk kreeg ik het in uw website. Ik vraag me af wat is het Google's probleem dat niet rangschikken dit soort informatieve websites dichter bij de top. Meestal zijn de top sites zijn vol met vuilnis.
    leuke site

  2. Lizzy Teagrt zegt

    Ik denk dat dit tragerdy gaat naar Japan en thier manier van leven invloed hebben op vele jaren