Aardbeving gerelateerd nieuws juli 30, 2011

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Wetenschap (aardbevingen gebruiken voor stroom)
Hoewel het theoretisch mogelijk is om elektriciteit te genereren door de kinetische energie van verschuivende tektonische platen te benutten onder de aardkorst, zou het uit praktisch oogpunt een logistieke uitdaging zijn - om nog maar te zwijgen over duur in vergelijking met het benutten van andere vormen van energie, hernieuwbaar of anderszins. $ $ $

Japan (JMA tsunami-observatie)
De tsunami veroorzaakt door de 2011 voor de Pacifische kust van Tohoku Aardbeving op 11th March 2011 massale schade toegebracht aan de tsunami en getijdenniveau observatie stations in de Pacifische kust van de regio Tohoku en het noordelijke deel van de regio Kanto (prefecturen Aomori, Iwate, Miyagi Fukushima en Ibaraki). $ $ $

China (leeft in gevaarlijk Sichuan)
Amanda Schmidt, universitair docent geologie op Oberlin College, schrijft uit de provincie Sichuan, China. Toen we vanmorgen in de vrachtwagen klommen, merkte ik op dat het weer koel en luchtig was en het leek alsof het zou kunnen regenen. Ik herinnerde me zelfs mijn regenjas, omdat ik het weken niet wilde herhalen dat ik gisteren in de late namiddag kreeg. Nadat we de aangrijpende 15-minuten durende rit op een weg hebben overgestoken die actief van de berg glijdt, slechts vier jaar nadat deze was voltooid, stapten we uit de vrachtwagen, verzamelden onze tassen en regelden om 's avonds te worden opgehaald. $ $ $

Japan (Tsunami-sedimenten bestuderen)
BGS-wetenschappers bezochten het noordoosten van Japan in mei en juni om het door de tsunami verwoeste gebied te bestuderen veroorzaakt door de Grote Tohoku-aardbeving van 11 maart 2011. In mei sloten zij zich aan bij een internationaal team dat sedimenten bestudeerde die waren vastgelegd door de tsunami. Het onderzoek zal leiden tot een beter begrip van de omvang van tsunami's uit het verleden en de frequentie waarmee ze voorkomen. $ $ $

Japan (bezoek secretaris-generaal VN Ban Ki-Moon)
Secretaris-generaal Ban Ki-moon vertrekt zaterdag voor een reis die hem naar Japan zal brengen, waar hij Fukushima zal bezoeken om uit de eerste hand de verwoesting te zien die is veroorzaakt door de aardbeving en tsunami die eerder dit jaar plaatsvonden, en naar de Republiek Korea. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website