Aardbeving gerelateerd nieuws juli 29, 2011

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Japan (Fukushima Memorial Day)
Onder strikt overheidstoezicht, tientallen dorpelingen van een stad waar de kerncentrale van Fukushima Dai-ichi zich op zondag diep in het bestraalde niemandsland bevindt Houd een te laat gedenkteken vast voor gedode vrienden en familieleden door de aardbeving en tsunami in Japan. Ze ontdekten dat hun stad - meer dan vier maanden geëvacueerd - hard op weg is een wildernis te worden. $ $ $ $ $ $

Japan (formule 1 race)
Formule 1-functionarissen zeggen de Mars aardbeving en nucleaire crisis in Japan heeft geen invloed op de Japanse Grand Prix te houden oktober 9 op de Suzuka baan, en spoort fans aan om aanwezig te zijn. $ $ $

Japan (Coca Cola-gift)
Het Coca-Cola Japan Reconstruction Fund heeft besloten om bijdragen 1.5 miljard yen aan de wederopbouw van openbare lagere en middelbare scholen, waarbij de fondsen worden onttrokken aan de 2.5 miljard yen die zijn verzameld voor de wederopbouw van de getroffen gebieden in de Grote Aardbeving in Oost-Japan. $ $ $

Japan (zoeken naar verloren huisdieren)
Microsoft Japan Co. heeft vastgehouden met Fujitsu Ltd. naar upgrade zijn website om mensen te helpen zich te herenigen met hun vermiste huisdieren na de aardbeving in maart en de tsunami zeiden de bedrijven maandag. $ $ $

Nieuw-Zeeland (ontbrekende aardbevingen)
Duizenden slachtoffers van de aardbeving in Canterbury hebben te maken met lange vertragingen bij de uitkering van inhoudsschade vanwege het niet verstrekken van volledige informatie, aldus de Earthquake Commission (EQC). Het hoopt alle inhoudsclaims tegen december te regelen, maar kan op dit moment niet verder gaan met 80,000-claims omdat deze niet vergezeld waren door een inhoudsopgave formulieren en eventuele ondersteunende documentatie. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website