Aardbeving gerelateerd nieuws juni 18, 2011

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel $ $ $ $ $ $ Wij adviseren om het te lezen!

Japan (Tsunami paraatheid)
Lokale overheden in tsunami-gevoelige gebieden zijn roepen voor de overheid om een ​​duidelijke definitie te geven zo vroeg mogelijk van de hoogte van "de grootst mogelijke tsunami"Voorspeld door een regering panel in de voorbereiding op het uitwerken van tegenmaatregelen. $ $ $

Rusland (vulkanen)
De Kizimen en Karymsky vulkanen op Kamchatka schiereiland van Rusland uitgespuwd as en gas, begeleid door aardschokken, een Russisch wetenschappelijk agentschap zei vrijdag. Een woordvoerder van de Geophysical dienst van de Russische Academie van Wetenschappen zei zoveel als 400 bevingen geregistreerd, ITAR-Tass meldde vrijdag. $ $ $

Azerbeidzjan (aardbevingsrisico)
Vanuit het seismische oogpunt Azerbeidzjan is gelegen in een zeer gevaarlijke zone, De afdeling Geodynamica en Seismologie van het ANAS Geology Institute, hoofd Fakhraddin Gadirov, vertelde dinsdag journalisten. "Als gevolg van beweging langs de Arabische tectonische plaat komt er constante druk op. De resulterende vervorming produceert aardbevingen, vulkanische uitbarstingen plaatsvinden, nieuwe scheuren en scheuren vormen op het land. Dit vormt een grote bedreiging voor de infrastructuur van Azerbeidzjan, met name wat betreft Olie, "zei Gadirov. $ $ $

Panama
An ongewone signaal gedetecteerd door de seismische meldkamer in het Smithsonian Tropical Research Institute onderzoekscentrum op Barro Colorado Island resultaten van de golven in Lake Gatun, het reservoir dat het Panamakanaal kanaal vormt, wetenschappers verslag. Inzicht seismische achtergrond signalen leidt tot verbeterde aardbeving en tsunami detectie in het Caribisch gebied, waar 100 tsunami's zijn gemeld in de afgelopen 500 jaar. $ $ $

Japan (Nissan)
Nissan functionarissen zeiden dat de natuurrampen hebben ze ook vertraagd een beetje. De nieuwe $ 1 miljard fabriek in Smyrna mag niet beginnen met de productie van hun lithium-ion batterijen op tijd. Oorspronkelijk waren ze zal naar verwachting starten in september 2012. Nissan's vice-president van elektrische voertuigen noemde de aardbeving en tsunami in Japan. Nissan heeft al 20,000 reserveringen ontvangen voor zijn nieuwe Leaf auto, gepland worden geproduceerd in Smyrna begin volgend jaar. $ $ $

Record aantal aardbevingen in 2011
Uit onderzoek van de Ierse Weer Online, met behulp van gegevens van de US Geological Survey (USGS), heeft geconstateerd dat Aardbevingen (5.0-9.9 magnitude) van 01 januari tot en met juni 19 2011 is al meer dan de totale jaarlijkse seismische activiteit voor de jaren 2001, 2002 en 2003. Het totale aantal geregistreerde aardbevingen van 2011 zal naar verwachting ook het meest seismisch actieve jaar van de afgelopen 12-jaren, 2007, overtreffen. Ierse Weer Online


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website