Aardbeving gerelateerd nieuws mei 22, 2011

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel

China
Three Gorges Dam: Sommige geologen hebben gewaarschuwd dat het opdampen van teveel water in het reservoir een verhoogd risico op aardverschuivingen, aardbevingen en langdurige schade aan de ecologie van de rivier met zich meebrengt. $ $ $

Aardbevingsrisico
Miljoenen mensen in Europa, het Midden-Oosten en Azië lopen het risico van dodelijke bevingen die onverwacht kunnen toeslaan in niet-toegewezen aardbevingszones, hebben wetenschappers gewaarschuwd. $ $ $

Tsunami reddingsmiddelen
De 11-aardbeving van maart ontketende een tsunami die woester was dan alles wat experts voorspelden. Dus terwijl Japan de kolossale puinhoop die achterblijft opruimt, is een van de vele aanhoudende vragen bij het publiek: wat doen we de volgende keer?
Ise Industry, een bedrijf, zegt dat het een levensreddend apparaat heeft gebouwd dat is geïnspireerd op Noah's Ark, de bijbelse boot die de overstroming door 40 dagen regen weerstond. Ise Industry, een bouwbedrijf gevestigd in Toyoda City, Aichi, creëerde een fel oranje pod-achtig ontwerp een week nadat de tsunami de noordoostkust van het land bestormde. $ $ $

Myanmar
De recente 6.8-aardbeving die de noordoostelijke Shan-staat van Myanmar schudde, waarbij 74 werd gedood en 18,000 trof, dient als een grimmige waarschuwing voor dit grotendeels onvoorbereid, aardbevingsgevoelig land, zeggen experts. Historisch gezien hebben sterke aardbevingen geleid tot schade aan de landelijke tempel, maar relatief weinig slachtoffers. Uit onderzoek blijkt echter dat een grotere verstedelijking, zonder aandacht voor rampenparaatheid, kan leiden tot hogere sterftecijfers in het geval van een grote aardbeving. $ $ $

Nieuw-Zeeland Christchurch (misdaad)
Aardbeving overtreders waren "gieren voeden met de lijken van de doden" zei Christchurch District Court rechter Raoul Neave vandaag gevangen een jeugd voor 23 maanden. "Dit is ongeveer zo laag als je op dit moment in de stad kunt krijgen," vertelde hij 18-jarige Ata Taylor Mihaka. "Inbraak van dit soort wordt gewoon niet getolereerd." Mihaka gaf toe dat hij de eerdere voorwaarden voor vrijlating van de gevangenis had overtreden, geen gemeenschapswerkstraf, diefstal, inbraak, poging tot inbraak en een onwettige vondst in een tuin had gedaan. $ $ $

Cannes (Film festival)
Verschillende bekende filmregisseurs over de hele wereld, waaronder Victor Erice uit Spanje en Jia Zhangke in China, zullen korte videoboodschappen produceren voor diegenen die getroffen zijn door de verwoestende aardbeving en tsunami in maart 11 in Japan. De filmmakers maken elk een 3-minuten-11-seconden video onder het thema '' A Sense of Home '' op initiatief van de Japanse regisseur Naomi Kawase. $ $ $

Japan (reconstructie)
Met tientallen dorpen en steden verwoest door de tsunami van Japan, is er nu een groeiend debat over de vraag of de afgeplatte gemeenschappen moeten worden herbouwd of naar hoger gelegen gebieden moeten worden verplaatst. Eén stad, die wordt beschouwd als een modelgemeenschap bij de voorbereiding op zulke moordende golven, ligt nu in puin. $ $ $

Japan (verzekering)
De inkomsten bij de top drie van de schadeverzekeringsmaatschappijen in Japan daalden in het jaar tot maart, met een pak slaag van grote uitbetalingen in verband met claims van de 11 aardbeving en tsunami in maart. Tokio Marine Holdings Inc., de grootste schadeverzekeraar van Japan op basis van marktkapitalisatie, boekte een 44% daling van de nettowinst voor het fiscale jaar eindigend in maart vanwege een toename van verzekeringsuitkeringen na de aardbevingen in Nieuw-Zeeland en Japan. De verzekeringsclaims voor de aardbeving in Japan kwamen uit op ¥ 91.5 miljard ($ 1.12 miljard). $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis krijgen iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website