Aardbeving gerelateerd nieuws mei 8, 2011

Aardbeving nieuws gerelateerd aan recente gebeurtenissen (in diepgaande artikelen) zal worden geschreven als updates in deze (recente) artikelen. Deze artikelen zijn te vinden in de top 10 fragmenten op de homepage. Updates voor eerdere aardbevingen is te vinden op deze pagina's. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
$ $ $ linken naar het volledige artikel

Nieuw Zeeland
De Earthquake Commissie (EQC) heeft uitbetaald bijna $ 850 miljoen sinds September's 7.1 aardbeving en volgende naschokken in Christchurch. De EQC had sinds september 312,000-claims ontvangen, waaronder 4 vanaf februari 127,000's 22-aardbeving, zei chief executive Ian Simpson. Assessoren hadden bijna 6.3-eigenschappen gecontroleerd die tijdens de aardbeving in februari waren beschadigd. Meer dan 10,000-eigenschappen leden meer dan $ 12,000. $ $ $

Australië / Japan
A bloeiende Australische toeristische seizoen naar Japan ingestort na de aardbeving en de tsunami, met noch de stijgende dollar noch spectaculaire kersenbomen in staat om bezoekers te lokken naar de ramp getroffen land. Voor Japan dodelijke natuurrampen en de nucleaire crisis in maart had 30,700 Australiërs Japan, een sprong van 6.7 procent over dezelfde periode vorig jaar bezocht. Volgens de Japan National Tourism Organisation, zal maart bezoeken ingestort door 46.8 procent en de cijfers april op dezelfde plat. $ $ $

Zuid-Amerika / Bolivia (science)
De gebied ten oosten van het centrale Andesgebergte heeft het potentieel voor grotere schaal aardbevingen dan eerder werd verwacht, volgens een nieuwe studie die online is geplaatst in de mei 8-editie van Nature Geoscience. Eerder onderzoek had de maximale verwachte aardbevingsgrootte op magnitude 7.5 gezet, gebaseerd op de relatief rustige geschiedenis van seismiciteit in dat gebied. Deze nieuwe studie door onderzoekers van de Universiteit van Hawaï in Manoa (UHM) en collega's is in tegenspraak met die limiet en suggereert in plaats daarvan dat aardbevingen met magnitudes 8.7 tot 8.9 kunnen worden waargenomen. $ $ $

Wereld (wetenschap)
Als regeringen in de wereld zou kunnen wenden tot een centrale informatiebron over natuurrampen, kunnen vele levens worden gered door middel van een betere voorbereiding. Een wereldwijde databank kon waarschuwen voor natuurrampen. $ $ $


QuakeSOS + en QuakeSOS gratis worden iPhone-applicaties ontwikkeld door Armand Vervaeck, de grondlegger van de aardbeving verslag. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. De 0.99 US $ QuakeSOS + versie ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.


a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website

Comments

 1. Hello there,

  Ten aanzien van Christchurch EQC betaling van $ 850 miljoenen sinds september 7.1 aardbeving. Kunt u Teli me waar je die figuur uit, want ik kan u verzekeren dat veel van de mensen van Christchurch hebben niets van dat geld gezien.

  Mijn opvatting is dat het geld ging naar plaatsen waar weinig schade werd gedaan, maar niet aan de waar de
  meeste schade werd gedaan. In de andere wereld het minst getroffen gebieden zijn geholpen (het westen en rijke gebieden van Christchurch), maar niet de oostelijke voorsteden als armere beschouwd.

  Velen van ons hebben daar een woning en hebben geen cent in betaling of beoordeling gezien.

  Cheers.