Japan aardbeving: Na 6 week gaat de zoektocht, maar te verminderen ontbrekende tellingen

Dit is deel 14 van onze voortdurende rapportage met veel updates over de massale 9.0 aardbeving / tsunami die Japan trof op maart 11 2011.
Deel 1
- Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11 - Deel 12 - Deel 13

Japan aardbeving en tsunami UPDATE (20 / 04 - 09: 44 UTC) (laatste statistieken van alle Japanse bronnen - CATDAT - Aardbeving-Report Situation Report 24):
Prefectuur meldt + FDMA 109: slachtoffers: 13,744 - Missing: 13,145
FDMA 113 26 / 04-11.00 AM JST : Slachtoffers: 14,117 - Missing: 11,664

KLPD 28 / 04- 4: 00 PM (16: 00) JST : Slachtoffers: 14,575 - Missing: 11,324= Totaal: 25,899

Raadpleeg onze Schade, slachtoffers, gewonden etc. diepgaande verslag hier: "CATDAT Excel Sheet (versie 24)"a

UPDATE 29 / 04 - 13: 00 UTC: We hebben een nieuw artikel (deel 15) met het begon laatste updates op de slachtoffers alsmede de hulp en wederopbouw-programma's - Klik hier om het te lezen

UPDATE 28 / 04 - 16: 19 UTC: OCHA Regionaal Centrum voor Azië-Pacific heeft een kaart die een overzicht van welke hulporganisatie hielp waar op april 14 geeft. De kaart geeft een goed beeld van de vele hulporganisaties bezig sinds maart 11 aan de ongelukkige slachtoffers van de aardbeving te helpen. Klik hier om naar de kaart.

UPDATE 28 / 04 - 16: 14 UTC: AAR JAPAN (Vereniging voor hulp en Relief Japan) bereidt gaarkeukens, het verschaffen van medische ondersteuning, die geregelde busdiensten, en assisteren bij institutionele herstel. De voorraden zal worden uitgekeerd aan 45,000 Mensen in 330 locaties.

UPDATE 28 / 04 - 16: 08 UTC: Vertegenwoordigers van de ambassade van de staat van Koeweit een bezoek aan de Kesennuma City Hall, Minami-Kesennuma Elementary School, Kesennuma Junior High School en Kesennuma Gymnastiek-Hall (K-Wave) in de prefectuur Miyagi op doneren 240 voetballen, het schrijven van materialen en andere hulpgoederen.

UPDATE 28 / 04 - 15: 20 UTC: De Japanse regering heeft gewaarschuwd de mensen die in kustgebieden om bij Alert voor hoogwater en tyfoons, Als de land onder de zeespiegel is vijf-gevouwen sinds de aardbeving van maart 11.

UPDATE 28 / 04 - 14: 54 UTC: Goed nieuws uit de kerncentrale van Fukushima. De radioactiviteit van het zeewater in de kerncentrale is gedaald met 50% ten opzichte van april 27. De daling is het eerste in 3 dagen. Het is onzeker of de afname van een relatie met het slechte weer in het gebied had.

UPDATE 28 / 04 - 13: 51 UTC: Warner Entertainment Studios in Ishinomaki Japan is het aanbieden van 500 gratis tickets per dag van april tot mei 28 3 naar de verschillende schuilplaatsen in het gebied.

UPDATE 28 / 04 - 13: 44 UTC: Nieuw -update op de ontbrekende en doodde mensen statistiek, Nu duiken onder 26,000 :
Vermist: 11,324
Killed: 14,575

UPDATE 26 / 04 - 17: 44 UTC: Coastal landbouwgrond in ten minste 6 prefecturen wordt ongezouten na dat de tsunami golven overspoeld de velden.

UPDATE 26 / 04 - 17: 24 UTC: De volgende 10 jaar Sumoworstelaars hebben om beloofd steun kinderen door het doneren van 10,000 yen per maand een kind steunfonds. Het fonds helpt kinderen om de kosten te overwinnen als gevolg van de tsunami en aardbeving.

UPDATE 26 / 04 - 10: 10 UTC: Goed nieuws vandaag weer als de ontbrekende telling blijft dalen.
De doden en vermisten gecombineerd telling is bijna hieronder 26,000. Het is naar verwachting verder verminderen zodra de nieuwe Miyagi cijfers toegevoegd.
nieuwe CATDAT Situation Report zullen worden geformuleerd in de komende dagen met de verwachte uitkomst, maar een voorlopig cijfer is op zoek naar rond 22000-23000 als de uiteindelijke totale. Lager dan anders verwacht. Rond 5,500 mensen zijn gewond geraakt. De aantal verwoeste huizen is meer dan 76,000 en het aantal beschadigde gebouwen is ruim 250,000. Tussen 120,000 en 167,000 nog in opvangcentra blijven tegenover Japan, afhankelijk van of de 47,000 extra in het voortgezet evacuaties zijn opgenomen in Fukushima (de discrepantie tussen de NPA en FDMA).

UPDATE 25 / 04 - 08: 57 UTC: Tsunami ontbrekende telling duiken hieronder 12,000. In plaats van te eindigen op een + 30,000 dodentalnummer - we hebben goede hoop dat de uiteindelijke foto minder is dan 25,000.

UPDATE 25 / 04 - 08: 55 UTC: De JR Shinkansen high speed bullet trein van Tokio naar Sendai is vandaag heropend.

UPDATE 24 / 04 - 22: 19 UTC: Japan hoopt dat China en Zuid-Korea hun invoerbeperkingen voor Japanse landbouwproducten zullen versoepelen. Het importverbod en de beperkingen zijn opgelegd na het kernongeval in Fukushima.

UPDATE 24 / 04 - 18: 26 UTC: Ca. 5,000 mensen hebben gedemonstreerd tegen kernenergie in het algemeen en Tepco specifieker. De demonstranten marcheerden door de straten van het centrum van Tokio.

UPDATE 24 / 04 - 09: 33 UTC: Meer dan 5 weken na de aardbeving van maart 11, een ander massieve ronde van Search zal opstijgen. De zoektocht missie is een gecombineerde USA / Japan (Self Defense Forces) inspanning om zo veel mogelijk vermiste personen (lichamen) te vinden. Er zijn nog steeds meer dan 12,000 mensen vermist. Deze operatie zal duren 2 dagen.

UPDATE 24 / 04 - 09: 27 UTC: Op de top van de wrede aardbeving ellende en ondanks al het bidden tot de verschillende Goden en Godinnen, wordt de natuur niet te luisteren. Nu zware regenval maakt instabiele heuvels nog gevaarlijker voor aardverschuivingen. Een overstroming alert is niet ver weg voor de regio Tohoku. Het slechte weer zal minimaal laatste tot maandag. Gecombineerd met krachtige naschokken, kan dit weer een te worden dodelijke cocktail.

UPDATE 23 / 04 - 10: 33 UTC:
M 6.0 2011 / 04 / 23 10: 12 Diepte 38.9 km BIJ DE OOSTKUST VAN HONSHU, JAPAN
07: 12: 48 PM op epicentrum
UPDATE: JMA gegevens: Intensiteit 3 (op een schaal van 0 om 7) en omvang: 6.0
Zeer sterke aftershock in een tussenstadium diepte en een veilige afstand van het Kamaishi kust
De intensiteit van de aardbeving (De belangrijkste kwestie voor de impact op mensen) is alleen 3
163 km (101 mijl) ESE (112 °) uit Morioka, Honshu, Japan
Satelliet kaart van de grotere epicentrum gebied

UPDATE 23 / 04 - 00: 28 UTC: Minister-president Kan heeft benadrukt dat bijna 30,000 tijdelijke huizen zullen klaar zijn voor evacues zijn tegen het einde van mei.

UPDATE 23 / 04 - 00: 26 UTC: Plan verdeelt 'back-to-school 'kits aan kinderen die getroffen zijn door de aardbeving Japan, zoals de scholen in Tagajo en Matsushima beginnen te heropenen voor het eerst sinds de ramp. De kits zullen 840 kinderen te helpen in 13 basisscholen en middelbare scholen in de regio terug te keren naar hun opleiding.

UPDATE 23 / 04 - 00: 24 UTC: De regering van Japan heeft $ 50 miljard goedgekeurd voor de wederopbouw na de aardbeving.

UPDATE 23 / 04 - 00: 22 UTC: 2 UPS Air Cargo vluchten volgeladen met hulpgoederen verzonden door de Europeese Unie (EU), komt op Narita Airport. Het hulpgoederen omvatten 7,125 dekens uit Zweden, 130 watercontainers en anderen uit Finland, 112 veldbedden uit Slowakije en 168 bedden uit Bulgarije. Deze maatregelen zullen de gebieden worden geleverd in nood in Ibaraki Prefecture.

UPDATE 23 / 04 - 00: 19 UTC: Greenpeace vandaag riep de Japanse regering om plannen te laten vallen de officiële grenzen van de blootstelling aan straling voor kinderen op te voeden in Fukushima Prefecture, 20 millisievert per jaar (1) - hetzelfde niveau als kerncentrale werknemers, En twintig keer de internationaal erkende jaarlijks toegestane dosis voor volwassenen.

UPDATE 22 / 04 - 23: 54 UTC: Een echte, bijna niet genoemd ramp, is de toestand van de duizenden dieren achtergelaten in de NO-GO gebied rond de kerncentrale. Vee is in topvorm als ze grazen op de (radioactieve) weiden.
overig dieren blijven normaal gesproken in de schuren zijn in een vreselijke staat. 60% van de 3,000 melkkoeien wordt gezegd dat ze zijn overleden. Bijna alle van de 600,000 kippen zijn gestorven omdat de voeding gestaakt.
Ca. 300 boerderijen waren actief in de 20 km zone rond de kerncentrale.
Voor dierenliefhebbers is dit een horror scenario!
Ontdek meer details hier

UPDATE 22 / 04 - 23: 54 UTC: Een NO GO zone ofhas zijn in een straal van 20 km rond de kerncentrale van Fukushima opgericht.

UPDATE 22 / 04 - 23: 49 UTC: Keizer Akihito en keizerin Michiko hebben bezocht Ibaraki Prefecture en nauwkeuriger Kitaibaraki Stad op vrijdag, waar 5 mensen overleden. Ze hebben de haven, die zwaar werd beschadigd door de tsunami visted. De vissershaven werd verwoest door de aanhoudende golven.

UPDATE 22 / 04 - 23: 44 UTC: De problemen in de kerncentrale van Fukushima is nog lang niet voorbij. Vanmorgen (JST) meldde de regering dat reactor 1 niet bestand is tegen voortdurende zware naschokken, omdat de koeling verre van perfect is. TEPCO maakt nieuwe plannen om de koeling van reactoren 1 en 3 te verbeteren. In reactor 1 6 wordt elk uur ton water geïnjecteerd!

UPDATE 22 / 04 - 23: 09 UTC: Deel 14 van onze voortdurende Japan aardbeving en tsunami rapport zal hopelijk meer nadruk op hulp en wederopbouw in plaats van de rapportage over krachtige naschokken

UPDATE 22 / 04 - 10: 45 UTC: A M 5.6 naschok in de buurt van Iwaki geleid tot een Vilt intensiteit van 5 lager op Fukushima-ken Hamadori. De naschok gebeurde op 00: 28 Japan Tijd

UPDATE 22 / 04 - 10: 45 UTC: Toyota heeft gezegd dat hun Japan productie zal starten normaliseren in juli, in het buitenland in augustus. Zij verwacht dat het een volledig herstel in november of december wereldwijd zal hebben. Echter, het bedrag van het verlies is aanzienlijk - een verloren output van 400,000 eenheden in Japan en 100,000 buitenland vanaf april 30th. Het is bemoedigend leveranciers te overwegen diversifiëren uitgang buitenland. Een rug van de hand berekening van 500000 verloren eenheden. Als de Toyota autofabrikant maakt $ 2000 op elke auto winst, dan is dit $ 1 miljard dollar verlies. Uiteraard meer gedetailleerde analyse laat zien in de komende maanden.

UPDATE 22 / 04 - 10: 37 UTC: Japan heeft begroot rond de $ 49 miljard voor de wederopbouw. Herinneren dat de materiële schade zou kunnen zijn tussen de $ 180-300 miljard US met extra verliezen voor indirecte effecten. De Ramp Relief Fund zal betalen voor het verwijderen van puin en afval, tijdelijke huisvesting, de aanleg van wegen, boerderijen, vliegvelden en scholen en leningen aan kleine-en middelgrote bedrijven.
Om op lange termijn woningbouw weer op te bouwen, zal een ander fonds moet worden opgezet en andere geld zal moeten worden besteed.

Dit is deel 14 van onze voortdurende rapportage met veel updates over de massale 9.0 aardbeving / tsunami die Japan trof op maart 11 2011.
Deel 1
- Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11 - Deel 12 - Deel 13

Radioactief water in en buiten de reactor gebouwen is het uitstellen van werk te koelen functies van de te herstellen
Fukushima Daiichi kerncentrale. Zeewater de buurt van de Fukushima Daiichi kerncentrale heeft bereikt
veel hoger niveau van straling dan eerder gerapporteerd. Nieuwe metingen van een steekproef van zeewater gevonden
radioactief jodium op 3,355 keer de wettelijke limiet. Nucleaire veiligheid van Japan Agentschap zegt dat dit geen gevaar
risico voor de gezondheid. De regering zegt dat het naar verwachting een aanzienlijke hoeveelheid tijd duren voordat de
temperaturen splijtstofstaven in de reactor kernen van de centrale worden verlaagd tot een stabiele toestand.

QuakeSOS + is een iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck, de schepper en de belangrijkste bijdrage aan Aardbeving Report. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en is voortdurend voeden van de gebruikers met œEarthquake rapport?? nieuws. Samen met je eigen familie en vrienden, zal QuakeSOS + zijn je beste aardbeving vriend. Het kopen van QuakeSOS + ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Quake-Maps.com werd ook gecreëerd door SOS Earthquakes. Quake-Maps.com maakt het gemakkelijk om de wereld te laten weten welke schudden mensen hebben ervaren tijdens de aardbeving. Quake-Maps.com geeft ook de mogelijkheid om een ​​aantal extra tekst te schrijven. Het invullen van het formulier duurt slechts 1 minuut. Quake-Maps.com geeft een overzicht van alle hekel aardbevingen en laat je zelfs terug in de tijd en ophalen aardbevingen van een bepaalde datum in het verleden.

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website