Japan tsunami slachtoffers lijst per departement: Hokkaido

Japan, Begraafplaats aan het water - Beeld - Earthquake-Report.com/org

Earthquake-Report is triest om dit te publiceren lijst van de overledene van de prefectuur Hokkaido. Aardbeving-rapport gedachten zijn met het gezin en vrienden van de hieronder genoemde mensen, jong en oud.
De lijst werd gepubliceerd door 47news in Japan en is gebaseerd op officiële gegevens van de politie.
We hebben vertaald de oorspronkelijk Japanse lijst als service aan onze wereldwijde lezers publiek die vrienden en familie hebben in Japan. Alstublieft verspreid het woord van het bestaan ​​van deze lijst zo veel mogelijk mensen kunnen vrienden of familie voelen dat mensen in Japan hebben.
Wij zijn blij met mensen die willen helpen bij het bijwerken van deze lijst (de lijst wordt langer en langer de komende weken te krijgen) en zal bijna dagelijks aandacht nodig hebben. Klik hier om ons te laten weten.

Hokkaido prefectuur overleden lijst

Shigeru Yoshi Hakodate - 67 - Tegura
Kanayama Toshihiko - 55 - Asahikawa
Rin Nobukazu - 46 - Wakkanai
Ishikawa, Toshio - 48 - Stad Shibetsu
Hirasaka Kazuya - 20 - Town Toubetsu

a

QuakeSOS + is een iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck, de schepper en de belangrijkste bijdrage aan Aardbeving Report. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en wordt het voeden van de gebruikers met Earthquake Report nieuws. Samen met je eigen familie en vrienden, zal QuakeSOS + zijn je beste aardbeving vriend. Het kopen van QuakeSOS + (slechts 0.99 EUR) Ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes. Een gratis versie is ook beschikbaar met dezelfde mogelijkheden.

a

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website