Zeer sterke en gevaarlijke naschokken maken het leven nog moeilijker in Honshu, Japan (een deel 12)

Dit is deel 12 van onze voortdurende rapportage met veel updates over de massale 9.0 aardbeving / tsunami die Japan trof op maart 11 2011.
Klik hier voor deel 1
- Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11

Japan aardbeving en tsunami UPDATE (12 / 04 - 12: 00 UTC ) (laatste statistieken van ALLE Japanse bronnen - CATDAT Situation Report 21): Fatalities: 13,228 - Missing: 16,923

Ontbrekende statistieken opmerking (04 / 04 - 04: 30 GMT, maar nog steeds zo)
Opgemerkt moet worden dat de prefectuur Miyagi de "missing" tellingen zijn verhuisd naar onbekende in Matsushima Azuma City (voorspeld 600), Sendai (voorspeld 200), Hazime Matiyama (voorspeld 500), Minami Sanriku (voorspeld 824 om 3000). Tot Miyagi prefectuur zet nummers op het ontbreken in deze steden, zullen we deze nota in zijn plaats te houden. Zo is de ontbrekende telling kunnen verschillende duizend hoger dan het bovenstaande nummer. Klik hier voor het uitgebreide artikel.

Voor een diepte-rapport over schade, doden, gewonden, Etc gelieve ons te raadplegen "CATDAT Excel Sheet (versie 21)"
a

Zoals ook in dit artikel is te lang, zijn we begonnen met een deel 13.
Klik hier om te koppelen met een deel 13 van onze voortdurende rapportage

UPDATE 12 / 04 - 12: 00 UTC: Het dodental blijft op 13,228, maar door extra vermiste opgenomen in de prefectuur Miyagi, de FDMA waarde met extra CATDAT waarden is toegenomen tot 16,923. In totaal 30,151 doden en vermisten. Dit is een totaal van 250 meer sinds de laatste CATDAT Situation Report # 21.

UPDATE 12 / 04 - 10: 56 UTC: De Japanse nucleaire en industriële Agentschap voor de veiligheid (NISA) vandaag een nieuwe voorlopige cijfer voor het ongeluk in de Fukushima Daiichi kerncentrale op de IAEA International Nuclear Event Scale en radiologische (INES).
De nucleaire ongeval in Fukushima Daiichi is nu beoordeeld als een level 7 "zware ongevallen" op INES. Level 7 is de meest ernstige niveau INES en wordt gebruikt om een ​​gebeurtenis bestaat uit "Een grote release van radioactief materiaal met wijdverbreide gezondheids- en milieueffecten die de uitvoering van de geplande en uitgebreide tegenmaatregelen" te beschrijven. Japanse autoriteiten van de IAEA in opmars van de openbare aankondiging en de formele indiening van de nieuwe voorlopige cijfer gemeld.
De nieuwe voorlopige cijfer beschouwt de ongevallen die in reactor 1, 2 en 3 voorgedaan als een gebeurtenis op de INES. Eerder had aparte INES-niveau 5 ratings aangevraagd Units 1, 2 en 3. De voorlopige INES-niveau 3 cijfer toegekend voor Unit 4 geldt nog steeds.
De herevaluatie van de Fukushima Daiichi voorlopige INES-cijfer het gevolg van een schatting van de totale bedrag van de radioactiviteit in het milieu vrijkomen van de kerncentrale. NISA schat dat de hoeveelheid radioactief materiaal in de atmosfeer is ongeveer 10 procent van de 1986 ongeluk in Tsjernobyl, dat is de enige andere nucleaire ongeval te zijn beoordeeld: Level 7 evenement.

UPDATE 12 / 04 - 08: 23 UTC: Op basis van onze eigen aardbeving-rapport en CATDAT vermiste personen tellen, Slachtoffers: 13,228 (Natuurlijk hetzelfde), Missing: ca. 16,700 plaats van de officiële 14,529.
Verklaring voor deze verschillende nummers:
FDMA = 15157 ontbrekende + op basis van onze eigen gegevens Soma City (1000 voorspeld) en Higashimatsushima (500 voorspeld).
Earthquake-Report.com publiceert een van de meest gedetailleerde slachtoffer rapporten over deze aardbeving in de wereld (vanaf het moment dat de aardbeving tot vandaag!).

UPDATE 12 / 04 - 08: 21 UTC: Nieuwe update van de Korps landelijke politiediensten van Japan op april 12 op 3 PM (15: 00) lokale Japanse tijd: slachtoffers: 13,228 , Missing: 14,529

UPDATE 12 / 04 - 06: 20 UTC: Heel goed nieuws Over wat goed nieuws te presenteren in de Tohoku aardbeving, met Iwate prefectuur het vrijgeven van het feit dat de ontbrekende totaal is gedaald van ruim 1300 (1301) onder 700 (682) in Miyako Stad vrijwel geen toename in doden.
Dit punt staat te worden uitgebracht in CATDAT Situation Report 20, maar is nog niet beschikbaar van FDMA, enz. in hun laatste rapport.

UPDATE 12 / 04 - 00: 40 UTC: JMA zegt het duurt 30 minuut nauwkeurig te berekenen van de sterkte van een enorme aardbeving omdat het gebruik maakt van seismische gegevens uit het buitenland en Japan om een ​​exact cijfer te bepalen.
JMA had onderschat de omvang van de aardbeving op 7.9 wat er resulteerde in een veel mindere golfhoogte voorspelling dan wat er werkelijk gebeurd is.
JMA zal proberen om verbeteren van de snelheid van het verzamelen van gegevens en het versturen van waarschuwingen.

UPDATE 12 / 04 - 00: 15 UTC: FDMA heeft zojuist een nieuw rapport (nr 7) op de 6.6 naschok. Geen rapporten nog niet op de Chiba naschok of de Nagano aardbeving. Rapport nr. 7 heeft geen grote verschillen met de eerdere rapporten die we gepubliceerd.

UPDATE 11 / 04 - 23: 58 UTC: Narita Airport startbaan veilig verklaard en operaties zijn hervat

UPDATE 11 / 04 - 23: 56 UTC: Nagano aardbeving : Alle lijnen in Nagano en Tokaido Shinkansen bullet treinen zijn gestopt in sommige secties. Seismografen stoppen automatisch deze treinen (snijden de stroom).

UPDATE 11 / 04 - 23: 51 UTC: Runway op luchthaven wordt is gesloten inspectie na naschokken

UPDATE 11 / 04 - 23: 46 UTC: Wij hebben GEEN schade rapporten nog van de laatste 2 sterke tot zeer sterke naschokken.
Aardbeving-Report voorspelt dat de 6.3 naschok in de buurt van Chiba alleen maar zal leiden tot geringe schade (Als de huidige locatie en epicentrum aardbeving gegevens blijven zoals ze tot nu toe gemeld).
Wij verwachten dat meer schade en eventuele aardverschuivingen in de Nagano aardbeving.

UPDATE 11 / 04 - 23: 39 UTC: Voor de laatste 2-dagen worden we echt moe van alle gerapporteerde naschokken. Kun je je voorstellen hoe het voelt om elke paar minuten bijna elke dag het begin van schudden te ervaren als je niet weet waar het zal eindigen. Wij heb medelijden met de Japanse mensen die heel Noord-Japan.

UPDATE 11 / 04 - 23: 37 UTC: Het epicentrum van deze aardbeving volgt JMA (Japan) ca. 40 km buiten de zeer bevolkte Chiba kust.

UPDATE 11 / 04 - 23: 35 UTC: USGS meldt 6.4 vs 6.3 bij JMA

UPDATE 11 / 04 - 23: 33 UTC: Hoogste intensiteitswaarden deze aftershock waren:
5- Asahi-shi Minami-horinouchi, Asahi-shi Hagizono, Katori-shi Nira

UPDATE 11 / 04 - 23: 30 UTC: Deze naschok (het houdt niet op) heeft een Max. JMA intensiteit van 5-

UPDATE 11 / 04 - 23: 28 UTC: 20 minuten geleden trof een magnitude 6.3 op een diepte van 30 km het Chiba-Hen gebied. Nieuwe zeer sterke naschok voelde zich overal in het noorden van Honshu (inclusief Tokio)

UPDATE 11 / 04 - 23: 17 UTC: Nieuwe algemene statistieken van de Japanse politie (openbaar gezag) Slachtoffers: 13,013 13,130 - Missing: 14,608 13,718.
Hoewel het aantal verkeersdoden met slechts licht gestegen, de aantal vermisten daalde aanzienlijk.

UPDATE 11 / 04 - 23: 17 UTC: JMA intensiteiten voor deze aardbeving:
5- Nagano-Ken Hokubu
4 Gumma-Ken Hokubu, Niigata-Ken Chuetsu

UPDATE 11 / 04 - 23: 03 UTC: Het epicentrum van deze laatste door de aardbeving / naschok ligt tussen Mount Torikabuto en de berg Eboshi. Nagano is de plaats van de 1998 Olympische Winterspelen.
Эпицентр находится недалеко от Mount NaebaEen stratovolcano.
De dichtstbijzijnde bewoonde gebieden zijn minstens 20 km van het epicentrum (Liyama). Дорожные 405 заканчивается в непосредственной близости от эпицентра. Щелкните здесь для просмотра satellietkaart van de grotere epicentrum gebied

UPDATE 11 / 04 - 22: 48 UTC: We kwam een ​​vervelende 5.5 Nagano-Ken Hokubu aardbeving die het westelijke deel van Honshu trof bij 07: 29 lokale tijd. Op basis van de locatie van het epicentrum kan het nauwelijks worden gezien als een naschok van de 9.0-aardbeving. De magnitude is gerapporteerd als 5.5 op een diepte van 20 km. JMA rapporteert een max. intensiteit van 5-. 5- kan schadelijk zijn in bevolkte gebieden en aardverschuivingen veroorzaken in bergachtige gebieden. We hebben nog GEEN rapporten van FDMA, maar we zouden niet verbaasd zijn dat ook deze aardbeving enige schade zal aanrichten.

UPDATE 11 / 04 - 22: 47 UTC: hadden we veel werk vandaag ophalen van nieuws voor de zeer sterke naschok welke de Iwaki / Fukushima gebied geslagen in de late namiddag.

UPDATE 11 / 04 - 12: 00 GMT: De extreem sterke naschok hieronder Oost Honshu (epicentrum in de Fukushima prefectuur) wordt beschreven in een apart artikel. Klik hier om het te bekijken.

UPDATE 10 / 04 - 23: 45 UTC: Japanse autoriteiten hebben gemeld dat 82 kinderen zijn wees geworden tot nu toe door de wrede aardbeving en tsunami.

UPDATE 10 / 04 - 23: 41 UTC: Spaanse tenor Placido Domingo, Hield een concert in Tokyo zoals gepland op zondag. Hij koos de Japanse lied "Furusato"Of" Hometown "voor een toegift, en zong in een zachte maar sterke stem met het publiek van ongeveer 3,600 mensen.

UPDATE 10 / 04 - 15: 05 UTC: We normaal gesproken niet linken naar andere artikelen, maar de link hieronder is een van deze grote verhalen waarom we zijn begonnen met de SOS Aardbevingen non-profit stichting.
Onderwerp: 75-jarige man levend aangetroffen in zijn verwoest boerderij vier weken na de aardbeving en tsunami Japan

UPDATE 10 / 04 - 14: 56 UTC: We helaas staken de 13,000 merk met de nieuwste update, die luidt als volgt:
Slachtoffers: 12,998 13,013 - Missing: 14,691 14,608
De bovenstaande opmerking is nog op zijn plaatsDit betekent dat de uiteindelijke dodental waarschijnlijk hoger dan 30,000 mensen.

UPDATE 10 / 04 - 06: 40 UTC: Nieuwe update van slachtoffer van het Korps landelijke politiediensten van Japan op april 10 op 3 PM (15: 00) lokale Japanse tijd: slachtoffers: 12,998 (Uit 12,915), Missing: 14,691 (Van 14,921). De bovenstaande opmerking is nog op zijn plaatsDit betekent dat de uiteindelijke dodental waarschijnlijk hoger dan 30,000 mensen.

UPDATE 09 / 04 - 08: 30 UTC: Nieuwe update van slachtoffer van het Korps landelijke politiediensten van Japan op april 9 op 8 PM (20: 00) lokale Japanse tijd: slachtoffers: 12,915 (Uit 12,876), Missing: 14,921 (Uit 14,865). De bovenstaande opmerking is nog op zijn plaatsDit betekent dat de uiteindelijke dodental waarschijnlijk hoger dan 30,000 mensen.

UPDATE 09 / 04 - 22: 48 UTC: AAR Japan Noodhulp Team aangekomen Ajishima Island, Ongeveer twee uur met de veerboot van Port Ishinomaki van de prefectuur Miyagi op april 2, 2011.

De bevolking eiland is ongeveer 500, Van wie de meesten zijn ouderen en weinig kinderen zijn. De zee rond het eiland wordt gezegd dat als een van de duidelijkste in het noorden van Japan, en is zo rijk aan vis en schaaldieren dat zelfs amateurs kan de huid duiken in de zee en de vangst op zee voedsel zoals zee-egels en abalone. Zoals u zich kunt voorstellen, de visserij is de belangrijkste industrie van het eiland.

De schade toegebracht door de tsunami in Ajishima Island wordt gezegd dat het kleiner is dan die van het vasteland van Japan sinds Ajishima is gelegen langs de kust en de tsunami getroffen het eiland voor zijn kracht nog versterkt. Echter, wanneer AAR Japan Relief Team landde in een haven op het eiland, vonden ze dat het was volledig verbrijzeld; Huizen opgestapeld boven op een gebouw dat gebruikt wordt om een ​​wachtkamer te zijn, auto's blokkeren van trappen die leiden tot een heuveltop, en bronzen beelden verspreid, die geen van alle waren opgehelderd. Het merendeel van de kleine vissersvaartuigen die waren in de haven werden ook vernietigd.
Japan Self-Defense Forces hebben hulpgoederen voor de bewoners.

AAR Japan werd gevraagd door de bewoners te brengen rijst, water, en batterijen. De eilandbewoners hebben niet langer toegang tot stromend water, omdat waterleidingen die Ajishima en het vasteland verbonden zaten vast door de aardbeving en goed water op het eiland is niet geschikt om te drinken. Natuurlijk, ze moeten vertrouwen op de distributie van gebotteld water en drinkwater schaars wordt zodra de verdeling wordt vertraagd. Batterijen zijn ook van vitaal belang voor hun dagelijks leven, omdat elektriciteit is alleen bedoeld voor vijf uur 's morgens en' s avonds.

UPDATE 09 / 04 - 22: 48 UTC: Tokai Daini kerncentrale blijft in koude uitschakeling aangezien de 11 maart aardbeving. Geen afwijkingen waargenomen.

UPDATE 09 / 04 - 22: 46 UTC: Bij de Fukushima kerncentrale, heeft het personeel opgetooid voorbereidingen om een ​​grote hoeveelheid sterk verontreinigd water te verplaatsen.

UPDATE 09 / 04 - 13: 16 UTC: Zeer zware aardbeving in de zee in het zuiden van Kyushu
Aangezien dit is een totaal andere aardbeving is dan de enorme Tohoku aardbeving, hebben we geschreven een diepgaand artikel over deze nieuwe aardbeving. Klik hier om het te lezen.

UPDATE 09 / 04 - 10: 24 UTC: Direct Relief International, een toonaangevende medische hulporganisatie, heeft vandaag aangekondigd dat de Wasserman Stichting heeft geschonken $ 100,000 zijn Japan Hulp-en Recovery Fund, opgericht in samenwerking met de Japanse Amerikaanse Burgers League.

UPDATE 09 / 04 - 10: 22 UTC: De regering van Sri Lanka overhandigde een donatie van 1 miljoen USD aan de Japan Rode Kruis. Daarnaast heeft de regering van Sri Lanka reeds verzonden een partij drie miljoen theezakjes.

UPDATE 09 / 04 - 10: 19 UTC: A vlucht geladen met nucleaire aanverwante apparatuur (Straling enquête meter en dosimeters) aangekomen op Narita International Airport op de middag van april 6, zoals steun van de Regering van Canada.

UPDATE 09 / 04 - 10: 18 UTC: Hulpgoederen verstrekt door de Regering van Turkije aangekomen op Narita Airport op maandag april 4. Een van de leveringen, rond 18.5 ton drinkwaterOver 68,800 voedsel blikjes tonijn of bonen, en ongeveer 5,000 dekens zal worden geleverd aan Miyagi Prefecture, Fukushima Prefecture en Tokio (Setagaya City en drie andere steden, die ramp getroffen mensen geaccepteerd), respectievelijk.
Turkije hulp / reddingsteam actief is geweest sinds maandag, maart 21 in de gebieden, waaronder Shichigahama-cho in de prefectuur Miyagi.

UPDATE 09 / 04 - 10: 16 UTC: Regering van de Helleense Republiek Griekenland zal opluchting geld van 100 duizend euro (Ongeveer 11.5 miljoen yen) voor het Japanse Rode Kruis.

UPDATE 09 / 04 - 08: 30 UTC: Nieuwe update van slachtoffer van het Korps landelijke politiediensten van Japan op april 8 op 8 PM (20: 00) lokale Japanse tijd: slachtoffers: 12,876 (Uit 12,787), Missing: 14,865 (Van 14,991)
De bovenstaande opmerking is nog op zijn plaatsDit betekent dat de uiteindelijke dodental waarschijnlijk hoger dan 30,000 mensen.

UPDATE 09 / 04 - 08: 30 UTC:
Laatste FDMA april 7 naschok ongevallenstatistieken
In Miyagi op dit moment (vanaf 14: 00 lokale Japanse tijd)
1 dood, 5 ernstig gewond, 166 licht gewond, verwond 11 niet bekend
22 huizen ingestort, 17 huizen deels ingestort 127 huizen gedeeltelijk beschadigd.
(Tellen is natuurlijk de gang)
-----------------
Voor de rest van FDMA rapport 10.
Aanpassing van FDMA met bijgewerkte gegevens van Miyagi,
2 gedood en 242 gewond op het moment.
-----------------
Aantal slachtoffers gemeld uit prefecturen.
Aomori Prefecture, gewond 12 mensen
Hirosaki - Twee lichte verwondingen,
Hachinohe - één licht gewond, drie mensen ernstig gewond,
Towada - één ernstig gewond
Mutsu - een pijn, een kleine verwonding
Fujisaki Town - een kleine verwonding,
NE stad - een kleine verwonding
Rokkasho - een kleine verwonding
-----------------
Iwate Prefectuur, gewonden 25 mensen (ernst van verwondingen worden beoordeeld) ....
Tono - gewonde één persoon,
Ichinoseki - gewonde 18 mensen
Hanamaki - 1 persoon gewond
Machimura stad vijf mensen gewond geraakt
-----------------
Een dood in Miyagi Prefecture, gewond 182 mensen
1 persoon gedood in de stad Matsushima Azuma

Akita Prefectuur, verwonden van zes personen ......
Noshiro - gewonden drie mensen,
Yokote Stad - één persoon licht gewond,
Daisen - een kleine verwonding,
Ugo stad - een persoon ernstig gewond
-----------------
Een gedood in Yamagata Prefecture, gewond 11 mensen: ..
Yamagata Stad - een kleine verwonding,
Kamiyama stad - een ernstige verwonding
Obanazawa stad - één gedood, Twee kleine verwondingen,
Hebei, Ooishida - een persoon ernstig gewond
Kanayama, Sakata - licht gewond drie mensen,
Shōnaichō - één persoon lichtgewond
-----------------
Acht gewonden in Fukushima Prefecture ......
Sukagawa stad - Een kleine verwonding
Soma Stad - drie mensen ernstig gewond
Nihonmatsu Stad - licht gewond drie mensen
Date Stad - een ernstige verwonding

Klik hier voor deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11

Radioactief water in en buiten de reactor gebouwen is het uitstellen van werk te koelen functies van de te herstellen
Fukushima Daiichi kerncentrale. Zeewater de buurt van de Fukushima Daiichi kerncentrale heeft bereikt
veel hoger niveau van straling dan eerder gerapporteerd. Nieuwe metingen van een steekproef van zeewater gevonden
radioactief jodium op 3,355 keer de wettelijke limiet. Nucleaire veiligheid van Japan Agentschap zegt dat dit geen gevaar
risico voor de gezondheid. De regering zegt dat het naar verwachting een aanzienlijke hoeveelheid tijd duren voordat de
temperaturen splijtstofstaven in de reactor kernen van de centrale worden verlaagd tot een stabiele toestand.

QuakeSOS + is een iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck, de schepper en de belangrijkste bijdrage aan Aardbeving Report. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en is voortdurend voeden van de gebruikers met œEarthquake rapport?? nieuws. Samen met je eigen familie en vrienden, zal QuakeSOS + zijn je beste aardbeving vriend. Het kopen van QuakeSOS + ondersteunt de activiteiten van SOS Earthquakes.

a

Quake-Maps.com werd ook gecreëerd door SOS Earthquakes. Quake-Maps.com maakt het gemakkelijk om de wereld te laten weten welke schudden mensen hebben ervaren tijdens de aardbeving. Quake-Maps.com geeft ook de mogelijkheid om een ​​aantal extra tekst te schrijven. Het invullen van het formulier duurt slechts 1 minuut. Quake-Maps.com geeft een overzicht van alle hekel aardbevingen en laat je zelfs terug in de tijd en ophalen aardbevingen van een bepaalde datum in het verleden.

Earthquake-Report.com koppen op twitter
@ OnlyQuakeNews : Verkrijg alle de koppen van onze aardbeving report.com artikelen + regelmatige updates over lopende evenementen
@ QuakeSOS : Earthquake-report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van USGS aardbevingen van M 4.0 of hoger met de nadruk op aardbevingen in de Amerika's en de Stille Oceaan bol (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Dit account is gemaakt voor onze QuakeSOS en QuakeSOS + iPhone-applicaties
@ ShakingEarth : Aardbeving report.com nieuws + automatische aardbeving meldingen van EMSC aardbevingen van M 4.0 of hoger met nadruk op aardbevingen in Europa en Azië / Midden-Oosten sfeer (4 en hoger) en een groot deel van de rest van de wereld (5 en hoger) . Deze rekening werd oorspronkelijk opgericht om te stimuleren onze Facebook-account
@ QuakeMaps : Aardbeving report.com nieuws met in kaart brengen van de kennisgevingen van alle aardbevingen M 3.0 en hoger uit de hele wereld via EMSC en USGS. Dit account is gemaakt voor onze http://www.quake-maps.com website