Foto's van de verwoesting na de dodelijke aardbeving in Tachileik, Myanmar

De foto hieronder zijn copyright van Noppatjak Attanon, Een Thaise journalist die de aardbeving bezocht beschadigde gebied 48 uur na de mainshock. Geen commentaar of de titel moet worden gegeven met deze beelden.

Korte beschrijving
Het Myanmar, Tachileik county aardbeving deed zich voor in de avond van maart 24, 2011 lokale tijd.
Het aardbeving verwoest heel wat steden en dorpen voornamelijk in Tachilek County (Shan provincie).
De aardbeving had een kracht van 6.8 (USGS) op een scherptediepte van 10 km.
Chinese aardbeving autoriteit, die is het meten met hun eigen instrumenten in de buurt van het epicentrum gebied boekte een M 7.2 magnitude op een diepte van 20 km.
De oorzaak van deze aardbeving is de Nam Ma fout afkomstig van Laos naar Myanmar.

Comments

  1. Valkiria hoenisch zegt:

    Een tristesa que nos da de waarnemingen een populaçao mais sofrida, Fico triste porque tieve o prazer conheçer o Pais, o mais lindo, povo sofrido, een cultura diferente dos demais, oro een Deus pra ajudar esse povo mas o Deus deles que buda esqueçeu deles .
    ---------- Vertaling door Google
    Het verdriet dat in de toelichting van de bevolking te lijden de meeste, ik ben verdrietig, want ik had het genoegen om het land, de mooiste, lijden mensen te leren kennen, de cultuur anders dan de anderen, ik bid God aan deze mensen, maar de God van helpen ze vergaten hun Boeddha.