De Magnitude - een "Friends" alike aardbeving paraatheid serie

Geweldig initiatief! Proficiat aan de divisie Amerikaanse Rode Kruis Los Angeles

Wat: Bent u zich ervan bewust dat de volgende grote aardbeving wordt op de loer?

Het aanpakken van de dringende noodzaak van individuele aardbeving paraatheid Amerikaanse Rode Kruis Los Angeles Gewest zal de eerste aflevering van de omvang, een eerste in zijn soort, vijfdelige web-serie over een groep 20 vrienden première als ze zich voorbereiden op een grote aardbeving.

Datum / Tijd: Zon., Mar, 13, 2011, 5 pm verder met nieuwe afleveringen verschijnen wekelijks voor de volgende vier weken

Locatie:     www.PrepareLA.org - Earthquake-Report zal elke video in zijn website insluiten.

Over de omvang:
Het Amerikaanse Rode Kruis Los Angeles Gewest heeft geproduceerd een vijfdelige romantische komedie web-serie genaamd The Magnitude, waarin een groep jonge Angelinos volgt als ze zich voorbereiden op de Big One. Deze originele serie over liefde en natuurrampen is toegewijd aan het leveren van een serieuze boodschap in een boeiende en leuke manier. Elke 5 minuten komische episode opleidt en entertaint het publiek. Van een speurtocht voor noodvoorraden om aardbeving boren voordat kijken naar het spel van de Zondag, de dwingende boodschap is dat ramp paraatheid is leuk, makkelijk en belangrijk.

Over het team:
De serie is geschreven en geregisseerd door Rode Kruis vrijwilliger Jordon Melograna, die kranen in het belang van internet savvy publiek ™ s met sympathieke personages die laten zien hoe eenvoudig het is om klaar te zijn voor de Big One te krijgen.

De serie sterren Brandon Cunningham, Chad Tim, Franki Floro, Heather Gordon, LeAnna Guzzardo en TJ McNeill. Twee dozijn film en televisie professionals gedoneerd hun tijd en energie om de serie te filmen.

Sponsors: A16 Outfitters, CVS / apotheek, Jingle Punks, The Los Angeles Film School, Wooden Nickel

Achtergrond:
Gebaseerd op historische gegevens, wordt een grote aardbeving naar schatting elke 88 jaar optreden. Met 1857 zijnde de laatst opgenomen grootschalige aardbeving, we zijn veel te laat voor een grootschalige aardbeving in Zuid-Californië

Hoewel we hebben geen manier om te stoppen de volgende Big One te voorkomen, zijn wij in staat om zelf stappen te ondernemen naar het redden meer levens door een grotere bereidheid