Aardbeving van Christchurch 2011 - 2 maart-update

Aardbeving Christchurch - afbeelding Photobucket. com door zcry -? http://media.photobucket.com/image/christchurch% 20quake / zcry / earth / NZ4.jpg o = 4

Hieronder is een overzicht van de vele hulp-activiteiten alsmede de huidige situatie na de schadelijke 6.3 aardbeving.

- Het aantal bevestigde doden is gestegen tot 160 (Police Sources), met vier lichamen 's nachts hersteld. Klik hier voor de namen van de geïdentificeerde slachtoffers.
- Tweehonderd en tien medewerkers werkzaam zijn in de Ramp Victim Identification proces.
- Een Ramp Victim Identification-eenheid uit Thailand is aangekomen om hun Nieuw-Zeeland en overzeese collega's te helpen bij het identificeren van de lichamen geborgen van verschillende sites. De Thaise hebben gewerkt met Nieuw-Zeeland DVI teams in Thailand na de tsunami en zijn erg blij om te kunnen helpen bij hun uur van nood.
Het Thaise team hebben gebracht met hen verslagen van mensen geloofden te zijn verdwenen uit hun land, waaronder die van twee vrouwen van wie de lichamen werden teruggevonden in de afgelopen dagen die nog formeel worden geïdentificeerd.
- Meer dan 900 portaloos zijn al ingezet in Christchurch en andere 1200 of zo zijn het gevolg van het weekend.
- Daarnaast 30,000 chemische toiletten zijn op weg naar Christchurch. 4000 chemische toiletten begonnen verspreid vanmiddag, op basis van behoefte.
- NZ De politie werkt samen met Australische politie, Defensie en Vuur personeel en Maori cipiers aan de zorgen de veiligheid van de bewoners. Dit omvat patrouilles 24 / 7 om recht en orde te verzekeren en officieren zijn op zoek naar mensen die verdacht of plunderingen.
- macht is een groot probleem en de meeste van Orion ™ s technici werkzaam zijn in de oostelijke buitenwijken.
- Beperkte Metro bus en veerboot diensten beginnen donderdag in grotere Christchurch.
- Alle bussen en veerdiensten zijn gratis gedurende twee weken.
- Verkeerscongestie is een voortdurend probleem en mensen wordt gevraagd om alleen essentiële reizen te maken.
- Om stof water te verminderen zal op slib op Christchurch wegen worden gespoten. Deze water kan worden vervuild en mensen moeten contact met het slib te voorkomen.
- Bewoners van 60 woningen in Sumner waren geëvacueerd vanwege vallend gesteente bij 10.30am. Mensen die zijn geëvacueerd uit hun huizen moeten niet terug te gaan in totdat ze formeel zijn geadviseerd dat het veilig is. Er zijn gevallen geweest van mensen die geëvacueerd worden een tweede keer.
- 216 teams waren evaluatie gebouwen veiligheid .
- De weersomstandigheden vandaag uiterst moeilijk voor waren zoek-en reddingsteams. Sterke wind creëerde een gevaar stof, verminderde zichtbaarheid en maakte ook enkele sites instabiel. Sommige zoek-en reddingsteams moesten worden ingetrokken.
- Teams hebben boven de 10th verdieping van de toegang Grand Chancellor en zoeken is bijna voltooid. Er is een aantal puin in trappenhuizen die zal moeten worden verwijderd, zodat het zoeken kan worden afgerond.
- Een stalen draagconstructie is bevestigd aan de wand van instabiele Christchurch Cathedral.
- Thuis-eigenaars worden eraan herinnerd om hun schoorstenen of rookkanalen gecontroleerd door een arts voordat u branden of log-branders. Mensen moeten wegblijven van alle schoorstenen die onstabiel uitzien.
- Vliegtuigen mogen alleen veel van Christchurch te vliegen met toestemming Civil Defence. De zone met beperkt no-fly is uitgebreid tot de heuvel voorsteden en Lyttelton omvatten. Vliegtuigen beperkingen zullen worden in plaats tot maart 24.

Comments

  1. dat is echt eng!!!