Actieve vulkanen in de wereld van 29 / 12 / 2010 om 04 / 01 / 2011

18 vulkanen waar actief in de wereld vorige week (week van 29 / 12 / 2010 om 04 / 01 / 2011)

ETNA Sicilië (Italië)
KIZIMEN Oost Kamchatka (Rusland)
Manam noordoosten van Nieuw-Guinea (SW Pacific)
STROMBOLI Eolische eilanden (Italië)
Bezymianny Centraal Kamchatka (Rusland)
Bulusan Luzon (Filipijnen)
FUEGO Guatemala
Gaua Banks Islands (SW Pacific)
Karymsky Oost Kamchatka (Rusland)
KILAUEA Hawaii (USA)
MACHIN Colombia
Sakura-JIMA Kyushu (Japan)
SANTA MARIA Guatemala
Shiveluch Centraal Kamchatka (Rusland)
Soufriere Hills Montserrat
SUWANOSE-JIMA Ryukyu-eilanden (Japan)
Tengger CALDERA Oost-Java (Indonesië)
Tungurahua Ecuador

Vulkaan satellietfoto van vorige week

Cerro Machin vulkaan in Colombia - met dank x-wall.net

QuakeSOS is ontwikkeld om actief te helpen mensen die gevangen zitten in een aardbeving + levert "Earthquake Report" informatie op uw iPhoneQuakeSOS is een Gratis iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck (SOS aardbevingen), de schepper en de belangrijkste bijdrage aan Aardbeving Report. De toepassing vereenvoudigt onmiddellijke groep communicatie met vrienden en familieleden (met uw exWet GPS-locatie) En is voortdurend het voeden van de gebruikers met "Aardbeving Report" nieuws. Samen met uw eigen familie en vrienden, zal QuakeSOS uw dichtstbijzijnde aardbeving vriend.
a

Quake-Maps.com werd ook gecreëerd door SOS Earthquakes. Quake-Maps.com maakt het gemakkelijk om de wereld te laten weten welke schudden mensen hebben ervaren tijdens de aardbeving. Quake-Maps.com geeft ook de mogelijkheid om een ​​aantal extra tekst te schrijven. Het invullen van het formulier duurt slechts 1 minuut. Quake-Maps.com geeft een overzicht van alle hekel aardbevingen en laat je zelfs terug in de tijd en ophalen aardbevingen van een bepaalde datum in het verleden.