Indonesië massaal M 7.5 aardbeving "tweede grote M 6.2 naschok

Aardbeving Verslag reactie:
Wederom een ​​krachtige, ondiepe naschok. De sterkste tot nu toe.
Uit voorlopige gegevens blijkt dat het epicentrum zich weer aan de zuidelijke rand van South Pagai bevindt.
Na het analyseren van satellietbeelden gaan we ervan uit dat het belangrijkste bewoonde dorp aan de noordkant van South Pagai ligt. Deze locatie is tot nu toe niet direct geraakt. Op de satellietfoto's zien we een beperkt aantal moderne gebouwen.

Belangrijkste aardbevingsgegevens:
Magnitude: M 6.2
Dinsdag oktober 26, 2010 op 05: 59: 53 AM in epicentrum
Diepte (het hypocentrum): 21.5 km
Geo-locatie (s):
Dichtbij de zuidpunt van South Pagai, Mentawai-eilanden, Indonesië
205 km (125 mijl) WNW van Bengkulu, Sumatra, Indonesië
Stuur een "voelde" rapport

Links naar belangrijke kaarten
USGS Voelde u zich in Map
Google satelliet kaart van het gebied met de soort terrein de aardbeving plaatsvond
USGS Shaking kaart

QuakeSOS is ontwikkeld om actief te helpen mensen die gevangen zitten in een aardbeving + levert "Earthquake Report" informatie op uw iPhoneQuakeSOS is een Gratis iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck, de schepper en de belangrijkste bijdrage aan de Earthquake Report. De toepassing vereenvoudigt de directe communicatie groep vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en is voortdurend het voeden van de gebruikers met een "Earthquake Report" nieuws. Samen met uw eigen familie en vrienden, zal QuakeSOS uw dichtstbijzijnde aardbeving vriend.