Krachtige M 5.4 naschok treft de kust van Chili

Aardbeving Verslag reactie:
Naschokken blijven het belangrijkste aardbevingsgebied van Chili op 27 februari rammelen. Epicentrum bevond zich vandaag in het kustgebied op ongeveer 40 km van San Antonio. De aardbeving vond plaats om 1:46 uur. Uit ervaring weten we dat de meeste Chileense mensen niet wakker worden voor naschokken, hoewel dit een limietgeval zal zijn.
De meeste naschokken hebben een hypocentrum tussen 25 en 35 km, even diep als de aardbeving van M 8.8 op 27 februari.

Belangrijkste aardbevingsgegevens:
Magnitude: Mb 5.4
Maandag september 20, 2010 op 01: 42: 56 AM op epicentrum
Diepte (het hypocentrum): 29 km
Geo-locatie (s):
40 km (25 mijl) WSW van San Antonio, Valparaiso, Chili
85 km (50 mijl) SSW van Valparaiso, Valparaiso, Chili

Links naar belangrijke kaarten
USGS Voelde u zich in Map
Google satelliet kaart van het gebied met de soort terrein de aardbeving plaatsvond
USGS historische aardbevingen in kaart te brengen
Dichtstbijzijnde live seismograaf in ons bestand (Nieuw!)

QuakeSOS is ontwikkeld om actief te helpen mensen die gevangen zitten in een aardbeving + levert "Earthquake Report" informatie op uw iPhoneQuakeSOS is een Gratis iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck, de schepper en de belangrijkste bijdrage aan de Earthquake Report. De toepassing vereenvoudigt de directe communicatie groep vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en is voortdurend het voeden van de gebruikers met een "Earthquake Report" nieuws. Samen met uw eigen familie en vrienden, zal QuakeSOS uw dichtstbijzijnde aardbeving vriend.