USA California "M 3.8" Licht aardbeving 20 km ten noorden van San Simeon

Aardbeving Verslag reactie:
Een aanvankelijk ondiepe magnitude 4.0, later verlaagd tot 3.8 trof de heuvels ten noorden van San Simeon.
Hoewel het epicentrum voor aardbevingen midden in de wildernis lag en in de buurt van het recreatiegebied van het San Antonio Reservoir, werd het door bewoners van San Simeon en Bradley als een licht schudden (MM II) gevoeld.

Hearst Castle, San Simeon, Californië, VS.

Image via Wikipedia

San Simeon is bekend bij veel toeristen die van San Fransisco naar Los Angeles reizen. Veel toeristen hebben bezocht Hearst Castle, een nationale Historisch monument herenhuis gelegen aan de Central Coast van Californië, Verenigde Staten. Het werd ontworpen door architect Julia Morgan tussen 1919 en 1947 voor krantenmagnaat William Randolph Hearst, die stierf in 1951. In 1957 schonk de Hearst Corporation het onroerend goed aan de staat Californië. Sinds die tijd is het gehandhaafd als een historisch staatspark waar het landgoed, met zijn aanzienlijke collectie kunst en antiek, open is voor openbare rondleidingen. Ondanks de locatie ver van elk stedelijk centrum, trekt de site ongeveer een miljoen bezoekers per jaar.

Belangrijkste aardbevingsgegevens:
Woensdag augustus 25, 2010 op 10: 20: 00 AM in epicentrum
Diepte (het hypocentrum): 4.9 km
Geo-locatie (s):
20 km (10 mijl) N van San Simeon, Californië
45 km (30 mijl) WNW van Paso Robles, Californië

Links naar belangrijke kaarten
USGS Voelde u zich in Map
Google satelliet kaart van het gebied met de soort terrein de aardbeving plaatsvond
USGS Shaking kaart
USGS historische aardbevingen in kaart te brengen

QuakeSOS is ontwikkeld om actief te helpen mensen die gevangen zitten in een aardbeving + levert "Earthquake Report" informatie op uw iPhoneQuakeSOS is een GRATIS iPhone-applicatie ontwikkeld door Armand Vervaeck, de maker en de belangrijkste bijdrager aan Earthquake Report. De applicatie vereenvoudigt onmiddellijke groepscommunicatie met vrienden en familieleden (met uw exacte GPS-locatie) en voedt de gebruikers voortdurend met nieuws over 'Aardbevingsrapport'. Samen met je eigen familie en vrienden zal QuakeSOS je naaste aardbevingsvriend zijn.