Belangrijke historische aardbevingen in Oeganda

Laatste update: mei 3, 2014 op 12: 54 pm door door

De lijst van de 50 meest recente aardbevingen in dit land is te vinden aan de onderkant van deze pagina.

Aardbevingen Uganda Klik op deze afbeelding om hem te bekijken in full size - Gegevens hoffelijkheid databank NOAA Natuurlijke gevaren

Earthquake-report.com eigen schade OVERZICHT lijsten: 2013 - 2014
(Gebaseerd op onze ervaring het meest complete overzicht schade in de wereld)


Earthquake-report.com is een onafhankelijke NGO website die alleen overleeft als gevolg van (meestal kleine) Particuliere giften. Uw gift wordt zeer gewaardeerd.


Label info : M = Omvang, D = Diepte (km), Tijd = UTC-tijd

SRC Regio GMT Datum / tijd M D INFO
EMSC Lake Albert Region, Oeganda Februari 25 17: 19 4.7 10 MAP Ik voelde het INFO
 • Kampala - Matige schudden van meubilair en gebouw. Duurde een paar minuten
 • USGS Hoima, Oeganda Februari 25 17: 19 4.7 10 MAP Ik voelde het INFO
  EMSC Lake Edward Region, Oeganda November 25 09: 38 4.6 10 MAP Ik voelde het INFO
  USGS Kilembe, Oeganda November 25 09: 38 4.5 10 MAP Ik voelde het INFO
  EMSC Oeganda Augustus 19 22: 17 4.9 10 MAP Ik voelde het INFO
  USGS Margherita, Uganda Oktober 31 01: 05 4.5 10 MAP Ik voelde het INFO
  EMSC Lake Albert Region, Oeganda Oktober 31 01: 05 4.7 10 MAP Ik voelde het
  GEOFON Oeganda Oktober 31 01: 05 4.7 10 MAP Ik voelde het INFO
 • Kiboga stad Concil - Nog niet het verkrijgen van informatie. Bij mij geen probleem
 • Kiboga - Pas de degats
 • Kazo, Ibanda - Over 0405hrs lokale tijd voelde een zoemend geluid en beweging van ongeveer 30sec
 • Bunia - Pas de dommages mais secousse d'une dizaine de secondes assez intense
 • Fort Portal - Het was een beetje na vier toen de hele familie wakker werd door een hard geluid en schudden. Het was intens, maar van korte duur. Vrienden gerapporteerde schade als een student had een muur van zijn kamer naar beneden vallen.
 • Fort Portal - De aardbeving klonk als een bom. Het was luid, maar kort in lengte. Iedereen wakker. Er was schade gemeld door een vriend die studenten helpt. Een muur viel naast de de jongens het hoofd.
 • Kampala - Licht geschud
 • Kampala - Net na 4 ben. Gentle golf.
 • Dodoma - Geen schade aan eigendommen - serie van vijf of zo binnen een uur.
 • EMSC Lake Albert Region, Oeganda Augustus 05 07: 34 4.6 30 MAP Ik voelde het
  USGS Kigorobya, Oeganda Augustus 05 07: 34 4.6 30 MAP Ik voelde het INFO
  GEOFON Oeganda Augustus 05 07: 33 4.7 10 MAP Ik voelde het
 • Gulu - In de vijfde verdieping hotelkamer en voelde het ... gordijnen gingen verhuizen.
 • Namuwongo, Kampala, Oeganda - Vandaag morgen het schudden werd gevoeld ca.: 1 minuten, schudden deur en water. Ochtend Twee keer gebeurde na 3 `o klok weer een keer heel klein schudden ...
 • EMSC Lake Albert Region, Oeganda Augustus 05 06: 02 4.6 10 MAP Ik voelde het INFO
  GEOFON Oeganda Augustus 05 06: 02 4.6 10 MAP Ik voelde het
  GEOFON Oeganda Juli 03 22: 22 5.1 19 MAP Ik voelde het INFO
 • Gulu University - Ik was in het hostel niveau vier (4th verdieping) toen we een medisch onderzoek vergadering, GUMSA onderzoek wanneer overal ineens zagen we onze pc's schudden, tafels, stoelen en ik liep eerst naar het balkon alleen te vinden dat het was te intens en andere jongens was al begonnen hosselen beneden, zodat ik meteen lid van hen en bereikte begane grond als ik niet had opgepikt, zelfs een enkel item niet eens mijn pc die ik gebruikte, een dag geleden, was het ook gebeurd al tijdens de dag
 • Ntinda Kalinabiri - Zelfs mijn pannen rammelden. Ik kon alles voelen schudden. De vogels in de boom buiten mijn huis werden bang en maakte geluiden lang na de beving gestopt. Het zwaarste stuk van het meubilair in mijn eetkamer leek te bewegen.
 • IBBH Entebbe - Voelde me misselijk in eerste en realiseerde het voelde alsof ik was wuivende.
 • Bwebajja Entebbe - Bij 1.31am Bwebajja Entebbe rd ontvangen een andere aardbeving, maar dit keer zeer licht. Maar het bed niet vergeten te schudden.
 • Kampala - Nog een! Voelde deze sterke shakes en schokte wakker te vinden mijn bed trillen als een blad. Tenminste 20-30 seconden lang.
 • Kyambogo, naalya - Gewoon voelde het nu rond 1.15am .... oh my god.
 • Uganda Kampala - Ik voelde het in Kampala. Een aardbeving van meer Albert. Zittend op toilet. Schudden gedurende enkele seconden.
 • Masaka - Ik rustte in de achterkant van mijn auto en dacht iemand probeerde in te breken want de auto was zo veel schommelen. Schudden duurde 1-2 minuten. Veel honden blaffen!
 • Bukoto White Flats, Kampala - AT ROND 1: 25 AM Ik was aan het surfen, SUDDENLY MIJN BED begon te schudden en deur-en licht ook begon te schudden MET DE LIGHTS.IT GING OP ONGEVEER 25 SECONDS.I verwachtte een AARDBEVING VANDAAG EEN HOE OMDAT IK REEDS FACED JUST 3 HRS TERUG OP ROND 10: 30 PM IN EEN RESTAURANT IN KIRA ROAD KAMPALA, die bijna 2 KM AWAY FROM HERE IS.
 • Kampala - Derde tremor / quake in een avond en de tweede dag in een week!
 • Kampala - Zwakke schudden op 2nd verdieping van hotel in Kampala.
 • Rubaga - Time check 1: 35am een ​​aardbeving duurde btn 5 te 7 seconden.
 • Jinja, Oeganda - Ik heb een slecht meegemaakt, dus ik was niet schocked!
 • Entebbe - Op ongeveer 1: 35am lokale tijd op donderdag juli 4th (22: 35 GMT / UTC op woensdag juli 3rd) Ik was laat aan het werk op de vloer boven de grond toen ik voelde de trillingen via de stoel I was in Buiten de gebruikelijke nachtelijke rustig werd onderbroken toen ik hoorde vogels squaking en vliegen uit de bomen in paniek. Ik merkte de ramen, en alles in de kamer was vibrerende (bij gebrek aan een beter woord) en dat is toen ik besefte dat het een aardbeving. Waarschijnlijk duurde ongeveer 30-45 seconden, dan everyt
 • Bunga, Kampala - Ik was in de badkamer met een bad en voelde de grond trillen. Ik run out voor het beste leven!
 • Kampala - Het was licht
 • Mbuya, Kampala - Voelde de bank te schudden, de katten ging uit zijn dak, bevestigd met buren dat het niet mijn verbeelding. geen schade, niets viel. lijkt een naschok zijn.
 • Kampala - Had een sterke tremor bij 10,30pm vervolgens twee sterke trillingen bij 1.30am, die werden verdeeld ongeveer 15 secs apart.So toe geen naschokken van betekenis.
 • Kampala Bugolobi - Voelde andere tremor bij 1 iets, voelde de grond bewegen en hoorde vogels buiten maken veel lawaai Heeft iemand enig idee wat dit veroorzaakt we misschien zittend op een groot ding staat te gebeuren!?!
 • Kampala bij Sir Apollo Kagwa weg. - 'S avonds laat op 1: 40. Ik voelde de vloer trillen.
 • Kololo, Kampala - In Kololo, Kampala voelde ik me sterk schudden bij ongeveer 10.23 op woensdagavond en vervolgens op ongeveer 1.50 am op Thursady 4 juli. In beide gevallen ramen, lampen en wandkleed trilden voor ongeveer 20 tweede
 • Arua - Ik was voor het avondeten, en er was een rommelend geluid en al snel besef ik het huis is krachtig schudden .... Ik moest doen wat elke persoon in een levensbedreigende situatie zou doen ... # Abandon mijn kip
 • Kampala, Kasubi - Tot nu toe het is de sterkste schok die ik ooit heb gevoeld, duurde het enige tijd schudden en een of andere manier was ik zenuwachtig wanneer zal het stoppen, maar dank zij Jezus het uiteindelijk gestopt.
 • Kireka - Werd op mijn bed n voelde mijn benen trillen n de muren waren vibrerende
 • Mutundwe - Het was licht
 • Kampala, Munyonyo - Ik was het lezen van mijn e-mails in ongeveer 1.30 am (EAT) toen ik de grond schudden lichtjes en deuren piepen voelde.
 • Makerere - Ik vond het twee keer, duurde ongeveer 15 te 30 seconden. Ik was op de vijfde verdieping en ineens alles rond trilde inbegrip van het bed! Mensen begonnen te schreeuwen en we kwamen allemaal uit hostel en wachtte op de parkeerplaats voor zoals 30mins
 • Kampala - Lichte schudden rond 9: 30 pm oosten afrikaanse tijd .. duurde 15 seconden .. daarna tweede tremor rond 2: 00 ben east african tijd
 • Ntinda2 Road, Kampala - Ik ben bezig met mijn laptop.I gevoel dat iemand schudden mijn laptop.I wegrennen naar buiten. Honden blaffen vanwege aardbeving.
 • Kampala - Kiwatule - Ik voelde het .... Eerst rond 10.30 uur en dan nogmaals als ik sliep rond 1.30 am. De tweede was langer en nogal onthutsend!
 • Kampala - Ik was nog steeds werkzaam in het kantoor toen een gematigd schudden plaatsvond gedurende enkele seconden Dit gebeurde ongeveer 22: 40 op woensdag 3 / 07 / 2013
 • Kampala - Voelde gisteravond rond 1030pm en opnieuw in het midden van de nacht wakker uit zijn slaap. Beide keren de trillingen waren mild en duurde slechts een korte tijd, bijvoorbeeld enkele seconden.
 • Kampala - Maakte me wakker, maar ik weet niet hoe lang het duurde. Beetje eng.
 • Arequipa - Gewoon een beetje schudden.
 • Fort-Portal - Avond in huis - Pre-noise - Shaked - Wondering - verhuisd - 20-30 secs - 3 replica gevoeld in nacht
 • Nakaale, Karamoja, Oeganda - Ik werd wakker op 1: 30, voelen andere tremor. De sleutels opknoping in de deur schudde en maakte veel lawaai.
 • Kampala - Voelde de kamer schudden voor de tweede keer vandaag binnen drie uur .. juli 4th rond 1: 20 am. Duurde een paar seconden.
 • Buhweju - Het schudden was minimaal, nooit voelde het veel als ik reed naar huis na het werk!
 • Mukono - Bij 10: 30 tijdens de bespreking met een vriend op 4th verdieping van een legendarische gebouw, had een milde schudden blijvende 30 seconden, 13: 30 wakker te schudden en rammelen ramen, duren nog 50 seconden heel bang, maar was mild, zijn veilig? ?, Wat kunnen we doen om de angst te verminderen???
 • Kampala - Liggend in bed, voelde het bed schommelen gedurende ongeveer 30 seconden. Vond het weer een paar uur later, om ongeveer 0130 h juli 4.
 • Kampala - Juli 3rd 11 uur en opnieuw rond 1 am, het kijken naar de gebeurtenissen in Egypte op CNN, ik voelde het bed schudden, TV wiegde, honden buiten huilen. Duurde ongeveer 45 sec - 1 min. Lampvriendelijke opbouwen en vervolgens verdween.
 • Masaka - In mijn kantoor tijdens een vergadering, we ervaren een lichte schudden voor een korte tijd.
 • Bwebajja - Ik ben een internationale vrijwilliger wonen in een huis vol met andere vrijwilligers. Sommigen van ons waren tot op de vloer tekenen voor klaslokalen op onze vrijwilligers locatie en voelde de grond begint te schudden. We wisten allemaal niet dat het was een EQ als eerste. Het duurde rond voor 5-7 seconden. We wakker op een na schok later in de nacht voor een kortere tijd. Ik voelde het bed schudden voor een paar seconden toen het klaar was.
 • Najjera, Noord Kampala - Ik was gewoon dommelen op ongeveer 2220 uur toen ik voelde mijn bed beven en dan soort van rock. i kan het geluid in de muren horen bleken ze trillen. Ik controleerde de tijd, zodat ik kon de bron vergewissen van de volgende dag. het ging over 2224 uur
 • Mukono Kampala - Ik vroeg mijn kinderen en het huis helpt om uit te gaan van het huis! Geen govt officieel heeft nog een verklaring afgegeven alarmeren het land over wat te doen moet deze tremoren verergeren
 • Upper Konge, Makindye, Kampala - Voelde het rond 10.30pm. Ging naar buiten en een aantal van de bomen trilden
 • Kigoowa, Ntinda - In Kigoowa, Ntinda, ik voelde me de eerste die op ongeveer 10: 30pm, lag ik neer denken waarschijnlijk zal het enkel gaan als het een van dinsdag, toen mijn slaapkamerdeur en garderobe voortgezet gerommel, tranen begonnen te stromen, maar ik was gewoon te verdoven om naar beneden te bewegen als ik bleef bellen op de Naam van Jezus Christus. Dan is het een na 1am, dacht ik bij mezelf dit is het. De honden eerst begonnen rug en zelfs andere honden waren back in de Kiwatule wijk, ik vermoed dat het zou komen terug en lo
 • Kampala Naguru - Ik voelde 3 bevingen gisteren, een tijdens de dag ofice uur dat was matig, de een op abt 10: 20 / 30pm die leek te gaan en was heel sterk en de ene op ongeveer 1: 20am in de nacht-ik heb nooit ervaren zulke sterke en frequente tremoren het had mij en mijn familieleden worried.I wou dat we konden horen van een deskundige over de implicatie van dit patroon en het dreigende gevaar voorkomend geval zijn wij op zoek naar inorder om te kunnen veiligheidsmaatregelen nemen: -
 • Angal, St Luke Hospital - Nebbi - (Sliep toen plotseling werd ik wakker gemaakt door de sterke schudden van mijn bed Ik moet toegeven dat ik was erg bang wakker werd zeer snel en het enige wat ik kon bedenken was bidden Quake werd direct gevolgd door regen, veel regen,... die tijd was 1 maakte me af, "wat als het een sterkere aardbeving, waar zou ik lopen om voor de veiligheid":? 30am en het was de tweede aardbeving in 24 uur, de derde in twee dagen!
 • Kasese - Huis zwaaien, honden blaffen, dat was op 10: 30pm. Dan nog een op 1: 27am.
 • Seeta, Mukono - Drie trillingen in een week maar de tweede die gebeurde rond 10: 30pm was prety sterker dus ik rende mijn familie buiten voor de veiligheid, maar de laatste was niet eng
 • kisaasi Ntinda - De grond trilde. Alles wat niet is vastgespijkerd werd rammelen. Angstaanjagend! op ongeveer 10: 30
 • Naalya, Kampala - Ik voelde het bed Ik zat op vibrerende voor wat leek bijna een minuut. Er was een fles water op de vloer die zichtbaar trilde
 • Kololo, Kampala - Zwakke schudden, vloer bewegen, kasten rammelen, duurde denk ik 15-30 seconden.
 • Mbarara - Voelde een lange schudden bij ongeveer 10: 20pm, met interne deuren rammelen en een aanhoudende rommelend geluid. Werd gewekt door twee meer geschud tijdens de nacht.
 • Ntinda - Ik was 2012 kijken toen plotseling voelde ik mijn bank bewegen, ik dacht eerst dat het de film, maar dan is het tv-toestel begon te schudden - het was erg eng - ik liep uit het huis-aan een open plek-net zoals ik was verteld door mijn moeder toen ik jong was.
 • Kololo Hill Lane - Ik voelde mijn bed schudden, dus ik werd bang en rende naar de woonkamer, gewoon om mijn televisie te zien in de Living Room schudden alsof het punt stond om te vallen.
 • Nalya Estate, Kampala - Ik werd wakker met huis trillen. Veel piepende geluid. Rondom wijk honden blaften denken dieven probeerden om muren te breken.
 • Jinja - Toen ik zat op bed plotseling bed was begon te schudden voor enkele seconde en kwam naar buiten.
 • Kampala - Ik was Tv kijken op de bank toen ik voelde wiegde. Gehoord de ramen rammelen en de sokkel ventilator schudde als bezeten, was alles schudden. Dit gebeurde rond 10: 20 uur en duurde minstens een halve minuut. Dan weer rond 1: 26 am, dezelfde rammelen en rocken, maar voelde kleine in vergelijking met het eerdere. Neighbour's hond was knettergek. Het was eng als het gebeurde 's nachts. Waar te lopen als er iets ernstig gebeurd?
 • Kabalagala - Ik zat op mijn bed toen de bevingen begonnen ... mijn bed, tafel en bouw trilden alot.they geluwd na ongeveer 3 minuten.
 • Kampala Bugolobi - Mijn bed stond te trillen op dat moment. Voor de tweede keer in mijn leven voelde ik de EQ en beide op slechts Kampala. Het is allemaal te wijten aan veranderingen in het milieu en vernietiging van de natuur door ons.
 • Ntinda - Ik voelde rond 3times op 9.30pm 2times tussen 05minites gap en rond 1.20am bijna 5sec. Gat gebouw trilde en kunnen de ramen horen bij elkaar bonzen.
 • Kampala - In het kantoor, 7th verdieping van een 9 verdiepingen tellend gebouw langs Yusuf Lule Road, ervaren licht schudden.
 • Kampala - 16: 41 juli 2nd. In Office en lichte trillingen maar lange duur - misschien 1 minuut?
 • Mbale - Het voor alsof 5 seconden
 • Bugolobi, Kampala - In 2 dagen voelde het EQ hier 3 keer in Kampala, Oeganda, de shake was mild, maar het was te eng .. en bidden tot de Almachtige God voor het opslaan van alle mensen over de hele wereld.
 • Kampala - Heel eng
 • Bugolobi, Kampala - Gebeurd op 10.30 uur toen ik nog wakker was. Schudden voor ongeveer 15-30 seconden. Weer gebeurde rond 1.30am, wakker omdat het bed was te schudden en ramen werden rammelen.
 • Mukono, Oeganda - Juli 3rd 2013 op 22: 21, schudden die duurde ongeveer twee minuten. Bed schudden en deuren piepen, werd alle meubels in het huis schudden. Ik kon deuren piepen gedurende ongeveer 10 minuten na de grote shake-up horen. Kleine bevingen duurde enige tijd en doofde. Een andere in 1: 22 ben van vergelijkbare sterkte duurde ongeveer dezelfde tijd, maar tremoren doofde snel
 • kampala mengo bulange - Ik was aan het slapen en ik voelde niets. ja te veel van de ervaring
 • Kyaliwajjala - Was al in slaap toen de 1st beving vond plaats rond 10.30pm, het rommelende geluid was nogal een schrik, alles trilde. Ik pakte mijn dochter en rende naar de kamer van mijn zonen 'te maken om ze wakker te maken, maar het was gestopt. Hetzelfde gebeurde weer rond 1: 20am en dit leek sterker, was gewoon te bang. Hoop dat we veilig zijn
 • Mukono - Ik was zo bang elke 1 kreeg uit d hostel, maar ik stay'd in ma rum!!!!! vond het d einde van d wereld.
 • Jinja - Het was rond 2200 uur in de nacht van 6 de juni 2013.The hele gebouw trilde, eigenlijk was ik op mijn bed had ik om wakker te worden en uit te lopen van het hotel. Mensen in het hotel wakker in angst, later op de avond nog een schok werd ervaren, God zij dank was ik in slaap. Zegeningen Adamson.
 • Burunda / Fort Portal - Ben woonachtig in Uganda sinds 2006 maar dit was de sterkste aardbeving ik ervaren in Oeganda. Woon in Burunda Village, naast het Kibale National Park in Kabarole; 17 km van Fort Portal Town.
 • Muyenga-Kampala, Oeganda - Derde aardbeving in slechts twee dagen. De tweede gisteravond betrapt me in bed. Alles om mij heen werd heftig schudden. Ik was een beetje bang, dacht het gebouw ging naar beneden te komen. De twee aardbevingen gisteren waren gewelddadiger dan de een op dinsdag. Kan iemand mij vertellen whats going on?
 • Kampala - Ik was al slaperig toen mijn vrouw begon te roepen me uit om me te waarschuwen van de gebruikelijke bewegingen van het bed. Ik werd wakker met het geratel bed en het geluid van buiten als van een passerende vliegtuig. Het is toen dat ik de hoogte van mijn vrouw, het was een aardbeving meer als dat ik heb meegemaakt in juni 15, 2007 toen mijn vrouw was in de arbeidsmarkt te bezweren. Dan, zoals deze, het was 's nachts bijna gelijktijdig
 • Kyanja - Om ongeveer 10.30pm was er licht schudden van de grond die de oorzaak van de ramen te schudden. Het schudden duurde een paar seconden. Als de seconden gingen door het schudden verdween
 • Beni - Zelfs hier in Beni, Noord-Kivu, dingen op het bed viel op de grond. Het voelde alsof het duurde leeftijden, hoewel het niet echt. Later in de nacht een kleinere
 • Jinja - Avond 3 juli
 • Kaiso Tonya - Ik werk in het meer albert regio leven in het kamp. De beving vond rond 10: pm was erg sterk in vergelijking met de ene op de dag voor. Je kon de containers schudden verleidelijk iedereen om eruit te komen omdat het voelde alsof de containers waren over te breken voelen. Er was nog een sterke beving ook rond 1: 30 ben die even deed hetzelfde. Medewerkers die diep in slaap waren gewekt waren door de aardbeving opgeschrikt!
 • Lire - We voelden ons een matig sterke aardbeving vroeg in de avond gevolgd door meerdere naschokken dan nog een matige aardbeving rond 1am op juli 4th
 • Lainya, Zuid-Soedan - Waarom heeft de aardbeving getroffen de gehele regio van Uganda in een keer? Daarom zou ik graag professionele wetenschappers om mijn vraag te beantwoorden. Anyang Abraham
 • Kiira Town in Wakiso - In Kiira, mijn honden waren back ongewoon hard voor ongeveer 10 minuten vóór de aardbeving. Ik dacht dat er waren enkele prowlers aroud het huis, dus ik ging met de zaklamp te bevestigen, maar niets was er. de honden bleven blaffen steeds in Ferosity tijdens de aardbeving. Zelfs na de aardbeving, de honden bleven blaffen en ik moest weer naar buiten te komen om te bevestigen dat er geen dieven. Wat mij zorgen baarde was de kip die zijn eieren uitbroeden waren ook kraaien onaangenaam. ik moest komen van
 • Lubowa - Lawaai .... Alles beweegt ..... Veel lawaai
 • Fort Portal - Duur rond 10 seconden
 • Bugolobi - Het is een tijdje geleden dat ik voelde dit soort tremor. Ik stond in de keuken en hoorde wat lawaai dan alle glazen deuren, ramen en spiegels werden rammelen. Het was zo'n raar geluid dat over enige tijd en na een paar uur over 2am ander licht een voorbij ging. Wat een ervaring! Het was eng.
 • Kampala - Ik was in bed en het hele bed werd heen en weer schudden, ik dacht eerst misschien een Mack truck werd rechts rijden door mijn raam, het duurde een minuut of zo.
 • Kampala - Ik zat met mijn laptop op mijn schoot en voelde dat ik stond te trillen. Ik dacht dat ik een probleem had, want ik was in dezelfde positie te lang. Ik moest opstaan ​​om echt te beseffen dat de dingen schudden in het huis: deuren, TV, decoraties ... Het heeft niets te breken, niets nagelaten beneden, maar het was eng. Het duurde niet lang, maar lang genoeg voor mij om het waar te nemen op verschillende plaatsen van het huis ... en krijg bang.
 • Kampala Nsambya - Ramen rammelen, het was frightenin!
 • Bulenga, Mityana Road - Ik was op mijn bed net na 22:00 toen ik voelde het heen en weer bewegen, ik keek naar de hoek van mijn kamer en de hele kamer was heen en weer verschuiven gedurende minstens 10 seconden. Rond 2 ben ik voelde het bed weer verschuiven, maar ik sliep dus ik dacht dat het een droom.
 • Kampala, 2nd straat Ind aria - Bij 1025 PM bed en ramen trillen en lichaam voelde diep ruim bevriezen in lagere voet, Sanjay
 • Namilyango, Seeta - Ik keek naar Atakaliiko nfuufu nieuws op bukedde tv toen voelde ik de stoel schudden. het meisje was in de keuken, ik riep haar dat er een aardbeving en ze liep om te kijken op tv, ze dacht dat ik het kijken op tv, want het was haar eerste evenaarde. Tina Omo
 • Juba, Zuid-Soedan - Schudden van het gebouw voelde, bungelend objecten begon te zwaaien. Het effect werd opgemerkt door vele gebruikers van het gebouw
 • Entebbe - We hoorden gerommel en voelde de trillingen gedurende ongeveer 3 minuten lang, alles schudden in het huis.
 • Buziga Hill - Het tremmer was genoeg voor mij om een ​​schrik denken het huis instortte krijgen.
 • Kampala - Eng en zenuwslopend
 • Muntungo - Het schudden duurde ongeveer 30 seconden in Mutungo
 • Lubugumu Wakiso - Rond 10 want we gingen voor familie bidden ik de grond schudden dan het dak liep ik voor mijn baby die al lag te slapen in de slaapkamer voelde.
 • Kampala - Is Dega-lasy Het is overkomen sinds ik nog wakker was tv kijken met mijn familie in een zitkamer van de tijd het gebeurt ik had net vond het te voet zelfs ik dacht dat ze die zware voertuigen buiten tot ik opgenomen was aardbeving omdat het was mijn eerste keer sinds ik ben geboren om het voelde!
 • Kisaasi Kampal - Het was een sterke schudden
 • Buliisa - Schudden tafels, kopjes en ijzeren platen.
 • Kinyara Masindi - Ik zonder kom te vergeten mijn vrouw en de twee jaar oude kind, bestelde ik haar van buiten kant van het kind niet te vergeten,,, ik was beschaamd om mijn zussen allemaal buiten te vinden, maar ik was in mijn bokser, wanneer de tweede aardbeving gebeurde op 1: 00 ben ik vertrokken om alleen uit te gaan, maar dit keer mijn lieveling besteld worden om het kind te dragen omdat het nu mijn beurt, voordat ik kon de aardbeving verdween.
 • Masaka - In bed en het maakte me wakker.
 • Muyenga Kampala - Onze hele bed schudde ....... we bidden waren
 • Kampala - Ik dacht dat ik had een beetje te veel gedronken had, toen merkte ik dat het de kamer niet mij, dus ik terug naar mijn bier kreeg
 • Luzira, Kampala - Ik zat beneden en voelde de grond trillen.
 • Munyonyo, Kampala - Ik had niet het gevoel eerste op din maar gisteravond bij 10.30 was heel eng als gerommel, rammelende ramen hielden de hand voor zo lang. Dan weer meer gerommel (naschok) in het midden van de nacht als mijn bed schudde en het maakte me wakker. Heel vreemd om zoveel in zo'n kleine periode hebben. Hebben gevoeld hen vóór maar altijd nog maar een enkele en dan maanden of jaren in tussen. Eigenlijk is dit de sterkste tot nu toe.
 • Lubowa - Maakte me wakker
 • kampala - Zat op de sofa nn plotseling begon te schudden slecht n dat ook 3 keer!
 • Najjera 2 Ntinda - Het was de langste ik voelde een aardbeving in Kampala.everything trilde
 • Kampala - Schudden sterk genoeg om alle glazen rammelen ...
 • Arua - Tussen 10pm en 3am ik merk drie verschillende tremoren. Sterke schudden tijdens de eerste, net na 10 uur. Later, een lichte een. Na 2am andere sterke schudden.
 • Kampala - Gisteravond rond 10: 25 pm Ik was tv kijken met mijn familie toen mijn zus, die was tot op de bank plotseling riep EQ! Nauwelijks had ze klaar zeggen dat wanneer vaas decoratie op de top van onze tv begon te schudden, we allemaal uitgeput van onze 1st verdieping flat en bleef daar tot de bevingen gestopt. De elektriciteit was tijdens het schudden voor een paar seconden uit verduisterd, dit schrikken de andere mensen die op hun weg loopt naar beneden de trappen waren. We keerden terug naar onze appartementen in 10.30pm en wachtte
 • kampala - Schudden ging voor bijna 30 seconden, heel eng echt
 • Masaka - Het was tussen 9pm-10pm toen ineens alles werd vervolgens schudden later in de nacht moet rond 3 of 4 am zijn geweest, maar dat was licht.
 • Ntinda - De eerste, was tv kijken en voelde veel schudden. De tweede, was net naar bed gegaan. Dit was meer bang omdat het laat was en de mensen werden in hun bed gelijmd.
 • Muyenga - De hele flat werd schudden gedurende ongeveer 3mins.
 • Kampala - Ik was bezig met een presentatie in een van de hoge torens in Kampala en iemand in het publiek eiste ik de presentatie te stoppen. Het gebouw werd al schudden als een boomtak .. we waren allemaal doodsbang voor ongeveer 1 Minute. Het herhaalde nogmaals kort.
 • kampala, oeganda - In Oeganda kampala, voelde ik een lichte trilling op dinsdagmiddag om ongeveer 4pm-5pm. Op woensdag avond om ongeveer 10pm, voelde ik een sterke beving die het huis en alles schudde in het duurde ca. een minuut. Later in de ochtend uren op donderdag bij abt 1am-2am, voelde ik een lichte trilling weer
 • kyangwali district Hoima - Het was rond 1: 30 pm ik was een soort van dommelen na langs dagen werk, hoorde ik een enorm lawaai zoals zware wind, alleen maar om te zien mijn bed te schudden en het huis dak letterlijk afgaan. Ik vraag de Oegandese regering om vroeg opwarming systemen in de risicovolle Albertine gebieden installeren. Ook de overheid moet mensen informeren als we in gevaar zijn hier in Hoima en andere regio's. Joseph Oima, Kyangwali, op slechts een paar kilometer van het meer van Albert
 • Lubowa-Ebb-Oeganda - Sooooooo eng voor het korte moment het duurde. Het voelde als een bulldozier was.drilling mijn hse uit de grond. Het schudden van de hse was zo eng. Zelfs de honden buiten voelde het passeren!
 • arua - Ik was watchin tv en alles was gewoon schudden en opnieuw rond 1am Oegandese tijd was er nog een aardbeving voor de regent, maar sinds Mornin geen ernstige meldingen van schade zijn gekomen door
 • Namugongo - Ik kon de grond schudden voelen en horen en ratelende ramen voor ongeveer 1minute
 • Bwebajja, Entebbe Road - Was eng!
 • Kampala, Kisaasi - Ik had net geschreven in mijn zuivel, en las LJ Smith's Vampire Diaries op mijn laptop toen ik voelde het. Ik wist dat het een aardbeving was toen het sterker werd, en eerlijk gezegd dacht ik het dak zou geven inch Het gebeurde niet.
 • Lwero - We zaten in een vergaderruimte en we vonden het allemaal. We dachten dat een reusachtige bouw werd optredende of iemand is bewust schudde onze stoelen. Een van ons was uit California, USA en wist dat het een aardbeving.
 • Kampala-Oeganda - Het was angstaanjagend. Ik heb aardbevingen gevoeld, maar dit was een beetje scarely, het schudde mijn huis en alles wat erin staat. Mijn televisietoestel bijna verbrijzeld. Ik dacht dat de wereld zoals wij die kennen tot een einde was gekomen. Het was een unieke ervaring voor mij en mijn familie. ...... Het twee keer gebeurd, eerst rond 9: 30pm dan 40 minuten later.
 • kitintale - Ik was iets te plukken op de vloer als het kan happened.u voorstellen, iwas op mijn knieën toen de beving voorgedaan
 • Jinja - Ik werd wakker toen mijn bed trilde. Ik herinner me dat ik hoorde zelfs een aantal vreemde geluiden. /.
 • Kitende (Entebbe Rd) - Was in bed lezen en hoorde gerommel en voelde het hele huis schudden bij 10.30pm, voelde een matige naschok bij 1.30am van dezelfde sterkte, maar voor slechts een paar seconden.
 • Kla - Voelde ik het
 • Arua - De eerste dag dat ik in functie was en voelde mijn bureau schudden en mijn stoel, dus ik rende uit het was rond 4: 37pm op 3rd en de 4th werd ik in bed lag rond 10: 30pm en de 1: 30am ik loog in Bed en ik voelde een enorme schudden schrikken!
 • Kampala - De derde zeer sterk.
 • Kampala - Ik was aan het surfen op het net als ik was vol van verveling, was er geen elektriciteit either.i plotseling begon ik duizelig, zonder vertraging, besefte dat het een aardbeving was toen ik hoorde mijn parfumflesje vallen van mijn kaptafel. op geen enkele ader Ik belde mijn moeder, maar het netwerk was low.it snel gestopt in some12 seconds.i was relaxed.-By: sravya
 • Juba, Zuid-Soedan - Ik zat in mijn huis aan de oever van de rivier de Nijl, en voor misschien 10 seconden voelde ik mijn bureau bewegen en de gordijnen begon wuivende veel. Ik dacht dat mijn huis stichting viel, het was een heel raar gevoel.
 • Nyungwe National Forest - Over 9: 30 pm ... in Nyungwe nationale bos .... bed begon te schudden dat ik zat. Duurde ongeveer 30-45 seconden .. Vroeg zich af of Cabin zou gaan vallen. Dan weer rond 2 am ... bed schudde in dezelfde manor voor ongeveer dezelfde lengte van de tijd ... Andere mensen in de ruimte ervaren het ook.
 • Soroti - Tv kijken en ik trilde, toen hoorde ik de ramen en deuren te schudden.
 • Bukoto naast de noordelijke rondweg - Woensdag avond om 10.30pm. werd alleen al het kijken naar 'agataliko nfuffu' nieuws op bukedde. Was op een stoel gemaakt uit zwart hout-zeer sterke stoel toen het begon zwaaien en de twee hangsloten van het inbraakwerend ijzeren deur klopten als bells.It was zo gespannen dat ik screamed.my man kwam na bijna een minuut en nog steeds voelde het! het kwam uit de richting van de bypass co Ik dacht eerst dat het een zeer zware baan moving.I wist dat we zouden gaan cos het duurde net 2mins.and alles wat ik Coul sterven
 • Hoima - Kijungu - 3 / 7 / 2013 - Was op mijn leestafel vullen mijn kruiswoordraadsel bij vogels buiten begon te veel lawaai maken, dan is de hel ging los van de tegels op het dak trillen. Ik ren naar mijn kleine dochters kamer om haar op te halen, maar toen was het weg gegaan.
 • Ntinda - Het was een zware, maar ik was niet bang, ik denk dat het komt doordat am vertrouwen in God. maar ik wil graag reageren op de opmerkingen van wetenschappers die zeggen dat de aardbeving niet kan worden gekoppeld aan de olie boren, i dont eens, omdat het mogelijk is de olie boren aannemers kan worden boren buiten de aanvaardbare niveaus ... iemand moet kijken naar de film, RING VAN BRAND, zult u begrijpen wat ik probeer te zeggen.
 • Kireka - Was in mijn bed toen ik voelde de trillingen over 10pm woe nacht ... was geen bewuste aarde quake.But whn mijn zus vertelde me .. "weet U voelt de grond aardbeving" is opgetreden om dat, de bevingen was een aarde quake.Second keer in mijn leven .. eerste was in mijn jeugd.
 • Fort Portal, Oeganda - 6 / 15 / 2013 op ongeveer 0730 UTC, schudden duurde 30-40 seconden, niets werd omgegooid. Ik sprak met mensen die leefden 20km zuiden, en ze hadden het voelde ook.
 • Nateete - Het was freakin scarery hoewel niet dat intense ... ik was het scherm te kijken wanneer alle asudden de muren begon te schudden plus de zetel was ik gezeten in
 • Soroti - Ik dacht dat mijn vrouw was stuiptrekkend in bed naast me.
 • Kampala, Oeganda - Beetje overdreven informatie over deze aardbeving kwestie. Was niet zo slecht in Kampala
 • Hoima - 3 afzonderlijke aardbevingen tussen rond 7.00pm in de avond op de 3rd en 1.15am op de 4th. De laatste was de grootste en ging de langste (minimaal een minuut). Alles trilde en rammelde, en er was een diep rommelend geluid. Heel alarmerend - we haastte zich naar buiten op alle drie gelegenheden. Zou een hoop geschreeuw te horen en schreeuwen de hele stad.
 • Walkerton - Ik heb mijn hoofd gestoten en viel van de bank af!
 • USGS Lake Albert Region, Oeganda Juli 03 22: 22 5.4 10 MAP Ik voelde het
  USGS Lake Albert Region, Oeganda Juli 03 19: 21 5.7 9 MAP Ik voelde het INFO
  GEOFON Oeganda Juli 03 19: 21 5.7 21 MAP Ik voelde het
  EMSC Lake Albert Region, Oeganda Juli 02 13: 33 5.0 10 MAP Ik voelde het
  USGS Lake Albert Region, Oeganda Juli 02 13: 33 5.2 10 MAP Ik voelde het
  GEOFON Oeganda Juli 02 13: 33 5.1 24 MAP Ik voelde het INFO
 • Acholi Inn, Gulu, Oeganda - We zaten in het restaurant van de Acholi Inn toen we voelden de aarde schudden heen en weer, hoorde een gerommel en zag de glazen ramen (los in hun schuivende panelen) schudt heen en weer voor 2-3 seconden. Het produceerde een lichte rockend heen en weer in mijn stoel. Het was licht genoeg dat anderen in het restaurant niet op de hoogte waren van de beweging.
 • Kampala, Oeganda - Het huis trilde, de tafel was ik zat aan zichtbaar schudden gedurende enkele seconden.
 • Kampala - In badkamer in een 3 verdiepingen flat in Naalya landgoederen. De spiegel aan de wand was rammelt en zo was de wc-bril waar ik zat.
 • Kigali - Licht schudden in het gebouw zijn we bij.
 • Jinja - Vilt lichte rocking zittend op bed, merkte stapel plastic dozen schudden lichtjes.
 • Bukuya - Zittend in het kantoor, en voelde de tremmors
 • Kampala - De rockende stroomversnelling voor 3-5 seconden of zo dan is weggeëbd. Hij schudde het kantoorgebouw.
 • Ntinda, Kampala - Ik was op de 2nd verdieping van een kantoorgebouw in Ntinda een Kampala voorstad leunend op tslight schudden, ik dacht dat de tafel werd instorten, toen een vriend vertelde me dat het een aardbeving. We ervaren het voor enige seconden.
 • Kigorobya - Zittend in een kliniek en de muren en het plafond schudde al geruime tijd. Genoeg tijd voor alle vijf van ons om te beoordelen wat er gebeurde en dan opraken van het gebouw, terwijl de kliniek verder te schudden.
 • Gulu - Ik verbleef in een pension Watoto huis met een missionaire team. Ik probeerde in slaap te vallen wanneer het bed begon te schudden voor de duur van ongeveer 1 minuut, een tweede beving volgde kort daarna.
 • USGS Lake Albert Region, Oeganda April 20 00: 30 5.0 23 MAP Ik voelde het INFO
 • Hoima - Semi-permanente huis waar we logeerden in trilde. Duurde ongeveer een minuut
 • Jinja - Bed schudde en ons wakker.
 • Jinja - Bed schudden lichtjes
 • Gulu - Shaking bed
 • Budongo bos, Masindi - Zeer interessant om de wilde dieren reactie te zien. De zwarte en witte colobus, de bavianen en de chimpansees alarm opgeroepen voor een zeer lange tijd na de shaking.Even de bushbucks blafte.
 • Ariwara - Werd wakker en voelde mijn kamer schudden. Geen naschokken ervaren, waarschijnlijk omdat ik viel weer in slaap.
 • Serena Kampala - Werd wakker door bed rocking - mild en dan met snel.
 • Masindi, Oeganda - Huis schudde heel hard voor een langere periode
 • Bunia, DR Congo - Er was een kleinere aardbeving en gedateerd maart 30th @ 11pm lokale tijd.
 • Kampala - Voelde dat het bed trilde
 • USGS Lake Edward Region, Oeganda November 20 16: 23 4.9 10 MAP Ik voelde het
 • onbekend - We verbleven in Bwindi nationaal park, zuidwest Oeganda. Had ongeveer 5 seconden merkbaar schudden, gesloten deuren rammelden in hun frames en het voelde een beetje alsof je op een rijdende trein. Onze eerste aardbeving dus erg spannend!
 • Ishasha - De houten hut Ik verbleef in de buurt van Ishasha Sector van Queen Elizabeth NP schudde voor 30-40 seconden. Als ik niet was in het midden van de bush ik zou hebben gezegd dat het een grote vrachtwagen passeren.
 • Rukungiri - In het begin hoorde ik de zinken dak ratelen toen hoorde ik luid gerommel en voelde alles schud gedurende ongeveer 30 seconden. Geen schade.
 • GEOFON Oeganda November 20 16: 23 4.9 23 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Oeganda Februari 05 08: 00 6.2 12 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Oeganda Mei 17 07: 00 6.3 35 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Democratische Republiek Congo, Oeganda Mar 20 08: 00 7.2 15 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Democratische Republiek Congo, Oeganda Mei 04 07: 00 6.0 10 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Oeganda Mei 12 07: 00 0.0 10 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Oeganda Mar 18 07: 00 6.0 10 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Kenia, Oeganda Juli 01 08: 00 5.6 10 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Oeganda Mar 21 08: 00 0.0 10 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Sudan, Uganda Mei 21 08: 00 6.3 10 MAP Ik voelde het
  James Daniell CATDAT Oeganda Juni 04 08: 00 6.4 10 MAP Ik voelde het

  Gegevensbronnen courtesy: USGS - EMSC - GFZ - GEONET

  DEEL UW AARDBEVINGSERVARING MET ONS

  Uw E-mail (niet verplicht)
  Land waar u de aardbeving gevoeld
  Stad / Dorp waar je voelde de aardbeving
  Straat of wijk (gebied) waar u de aardbeving gevoeld
  Latitude (gebied) waar u de aardbeving gevoeld
  Longitude (gebied) waar u de aardbeving gevoeld
  MMI II (Zeer zwak schudden) ?
  Mensen :
  Vilt door personen die in rust is, op de bovenste verdiepingen of gunstige positie.
  MMI III (Zwak schudden) ?
  Mensen :
  Vilt binnen; opknoping voorwerpen kunnen zwaaien, trillingen vergelijkbaar met het passeren van lichte vrachtwagens, de duur kan worden geschat, kan niet worden erkend als een aardbeving.
  MMI IV (Licht schudden) ?
  Mensen :
  Over het algemeen binnen maar niet buiten opgemerkt. Lichte slapers kunnen gewekt worden. Trillingen kan worden vergeleken met het overlijden van zwaar verkeer, of aan de schok van een zwaar voorwerp vallen of het slaan van de gebouw.
  Beslag :
  Deuren en ramen rammelen. Glaswerk en serviesgoed rammelaar. Vloeistoffen in open ruimen kunnen enigszins worden verstoord. Permanent auto's kunnen rocken.
  Structuren :
  Wanden en kozijnen van gebouwen, en scheidingswanden en verlaagde plafonds in commerciële gebouwen, kunnen worden gehoord te kraken.
  MMI V (Matig schudden) ?
  Mensen :
  Over het algemeen voelde buiten, en door bijna iedereen binnen. De meeste slapers wakker. Een paar mensen gealarmeerd.
  Beslag :
  Kleine instabiele objecten worden verplaatst of verstoord. Sommige glaswerk en servies kan worden doorbroken. Opknoping foto's slaan tegen de muur. Open deuren kan zwaaien. Kast deuren die door middel van magnetische vangsten kunnen openen. Pendulum klokken stoppen, starten of te wijzigen tarief.
  Structuren :
  Sommige grote etalages gekraakt. Een paar aardewerk wc armaturen gekraakt.
  MMI VI (Sterk beven) ?
  Mensen Felt door iedereen. Mensen en dieren gealarmeerd. Velen lopen buiten. Moeilijkheid bij het lopen gestaag.
  Beslag :
  Voorwerpen vallen uit de schappen. Foto's vallen van de muur. Sommige meubels verplaatst op gladde vloeren, een aantal ongedekte vrijstaande haarden verplaatst. Glaswerk en servies gebroken. Zeer onstabiel meubels gekanteld. Kleine kerk en school klokken luiden. Apparaten te verplaatsen op de bank of tafelbladen. Archiefkasten of "easy glide" laden kan open (of dicht).
  Structuren :
  Lichte schade aan gebouwen met een lage standaard. Sommige stucwerk of cement gips valt. Groot display ramen gebroken. Schade aan een paar zwakke binnenlandse schoorstenen, kunnen sommige vallen.
  Milieu :
  Bomen en struiken te schudden, of hoort te ritselen. Losse materiaal kan worden verdreven uit glooiend terrein, bijvoorbeeld de bestaande glijbanen, talus hellingen, stenenstrand dia's.
  MMI VII (Zeer sterk beven) ?
  Mensen
  Algemeen alarm. Moeilijkheden ervaren in staan. Opgemerkt door automobiel automobilisten die niet meer.
  Beslag :
  Grote klokken luiden. Meubels beweegt op gladde vloeren, kan verder gaan vloerbedekking. Aanzienlijke schade aan kwetsbare inhoud van gebouwen.
  Structuren :
  Ongewapende stenen en bakstenen muren gebarsten. Lage standaard gebouwen gekraakt met enkele kleine metselwerk valt. Een paar gevallen van schade aan gebouwen van gewone vakmanschap. Ongeschoorde borstweringen, ongeschoorde bakstenen gevels, en architectonische ornamenten vallen. Dakpannen, in het bijzonder nokpannen kan worden verdreven. Veel ongewapende binnenlandse schoorstenen beschadigd, vaak valt van dak-line. Watertanks Type I barsten. Een paar gevallen van schade aan baksteen fineer en gips of cement op basis van voeringen. Ongeremde water cilinders (warmwater-cilinders) kunnen bewegen en gaan lekken. Enkele veel voorkomende ramen gebarsten. Verlaagde plafonds beschadigd.
  Milieu :
  Water troebel gemaakt door aangewakkerd modder. Kleine dia's zoals vallen van zand en grind banken, en kleine rock-valt van steile hellingen en stekken. Gevallen van verrekening van de niet-of natte, of slappe gronden. Enkele fijne scheurtjes in hellend terrein. Een paar voorbeelden van vloeibaar maken (dat wil zeggen kleine water en zand ejecties).
  MMI VIII (zwaar beven) ?
  Mensen Alarm kan benaderen paniek. Sturing van auto's sterk beïnvloed. Structuren : Lage standaard gebouwen zwaar beschadigd, sommige instorten. gewone vakmanschap gebouwen beschadigd, sommige met gedeeltelijke instorting. Gewapend metselwerk of beton gebouwen beschadigd in sommige gevallen. Een paar gevallen van schade aan gebouwen en bruggen ontworpen en gebouwd om aardbevingen te weerstaan. Monumenten en pre-1976 verhoogde tanks en fabriek stapels gedraaid of neergehaald. Sommige vooraf 1965 infill metselwerk panelen beschadigd. Een paar post-1980 baksteen fineer beschadigd. Rotte houten palen van huizen beschadigd. Huizen niet bevestigd aan funderingen kunnen bewegen. De meeste ongewapende binnenlandse schoorstenen beschadigd, sommige onder dak-line, veel neergehaald. Milieu : Scheuren op steile hellingen en in natte grond. Kleine tot matige dia's in langs de weg stekken en niet-ondersteunde opgravingen. Klein water en zand uitstoten en gelokaliseerde lateraal verspreiden grenzend aan streams, grachten, meren, enz.
  MMI IX (Geweldig hard schudden) ?
  Structuren Veel lage standaard gebouwen vernietigd. Gewone vakmanschap gebouwen zwaar beschadigd, sommige instorten. Gewapend metselwerk of betonnen gebouwen beschadigd, sommige met een gedeeltelijke instorting. Gebouwen en bruggen ontworpen en gebouwd om aardbevingen beschadigd soms weerstaan, sommige met flexibele frames ernstig beschadigd. Schade of blijvende vervorming om een ​​aantal gebouwen en bruggen, ontworpen en gebouwd om normaal gebruik normen. Huizen niet bevestigd funderingen overgeheveld. Brick veneers vallen en bloot frames. Milieu : Gebarsten grond opvallend. Aardverschuivingen algemeen op steile hellingen. Liquefactie effecten geïntensiveerd en meer wijdverbreid, met grote laterale spreiding en stromen schuiven grenzend aan streams, grachten, meren, enz.
  Schrijf hieronder uw ervaring + laat ons weten als uw eigendom beschadigd is (zelfs lichte schade) of als u kennis van eventuele schade veroorzaakt door deze aardbeving hebben. (Max. 500 tekens)

  Spreek je gedachten

  *